Back

★ Pipikiran

                                               

Diuk

Lamun: diuk bari suku duanana dirumbaykeun biasana diuk di panggung nu aya kolongan. Nyanghunjar: diuk bari ngalonjorkeun suku sabeulah. Andéprok: emok rakep awewe. Cangogo atawa cingogo: nagog, peta saperti nu keur bubuang. Anjeucleu: diuk ngeunah-ngeunah di tempat nu rada luhur dina tonggong munding, kuda,jsb. Andegléng: diuk ajeg tumaninah dina korsi. Nyanghunjar: diuk bari ngalonjorkeun suku duanana. Nagog: cingogo. Campego: diuk pikeun sababaraha kawas lilana didagoan. Nangguey gado: jok eta biasana ngan leungeun sabeulah dipaké nanggeuy gado-na, diuk nanggeuy gado biasana keur ngalam ...

                                               

Akurasi jeung présisi

Dina science, engineering, industri jeung statistik, akurasi nyaeta tingkatkacocogan ukuran atawa jumlah itungan ka nu bener nilai. Akurasi téh raket patalina jeung precision, kawanoh ogé salaku bisa dijieun deui atawa ngulang deui, tingkat nu dina ukuran atawa itungan tuluy nempokeun hasil nu sarua atawa nu ampir sarua. Hasil itungan atawa ukur bisa akurat tapi maranehna teu precision tapi teu akurat, atawa teu precision jeung teu akurat. Salah sahiji hasil nu disebut valid lamun akurat jeung tepat. Istilah nu patali jeung survey nyaéta kasalahan jeung bias.

                                               

Panyakit wilson

Kasakit wilson atawa degenerasi hepatolentikular aya gangguan atawa génétik barudak téh langka nu ragrag kana salah sahiji 30 rebu jeung kalahiran urang di sakuliah dunya, kasakit wilson ngabalukarkeun awak pikeun karacunan tina tambaga ka nu hal ieu disababkeun ku ayana panumpukan logam tambaga dina jero awak. Tambaga numpuk ieu akumulasi dina ati jeung sababaraha organ awak lianna saperti panon jeung uteuk.

                                     

★ Pipikiran

  • jeung kagumbiraan. Méga beureum surupna geus burit Ngalanglayung panas pipikiran Cikur jangkung jahé konéng Naha teu palay tepung Sim abdi mah ngabeunying
  • nanggeuy gado, diuk nanggeuy gado biasana keur ngalamun atawa baringung pipikiran Ngabaheuhay diuk nyangunjar bari suku direnggangkeun, biasana lantaran
  • lengkepna. Pangalaman munggaran jeung Jibril ieu matak ngaganggu kana pipikiran Muhammad, tapi Khodijah istrina ngayakinkeun jeung percaya yén ieu pangalaman
                                     
  • Dina sains, rékayasa, industri jeung statistik, akurasi nyaéta tingkatkacocogan ukuran atawa lobana itungan kana nilai sabenerna nilai nu bener Akurasi
  • pang iilaharna mah trémor, hésé leumpanng, gangguan ngomong, gangguan pipikiran gangguan kacemasan, suasana haté nu babari robah, nepi ka déprési. Panyakit
                                               

Dangdanggula

Dangdanggula téh lagu maranéhanana anu ngagambarkeun palang, kawaasan, karya, jeung kagumbiraan. Hiji basa, hiji bangsa Basa bangsa, Indonesia Hiji bangsa, hiji Nusa tunggal, Nusantara Sélér-sélér, suku bangsa Di wewengkon, mana-mana Sakasuka, sakaduka Wujud bangsa, Indonesia

Users also searched:

biaya kemoterapi bpjs, biaya kemoterapi di rs dharmais, biaya kemoterapi, kemoterapi, biaya, biaya kemoterapi, dharmais, bpjs, biaya kemoterapi di rs dharmais, biaya kemoterapi bpjs, Pipikiran, pipikiran,

...

Encyclopedic dictionary

Translation

Biaya kemoterapi.

1 jam bebas muter tetep winnings anjeun Taya Bonus deposit. Nalika anjeun bakal nguping kecap kanker, kuring yakin artos bakal janten hal terakhir dina pipikiran anjeun sabab kanker mangrupikeun perjuangan pikeun. Biaya kemoterapi bpjs. Biaya kemoterapi di India Prosedur Pangobatan Kanker Mozocare. Anjeun masih tiasa neundeun sagala unggul anjeun nyieun on nu liang atanapi kaulinan roulette. nyaéta grab popcorn terasrasakeun nu buruan pipikiran.





Biaya kemoterapi di rs dharmais.





...
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →