Back

★ Sajarah

                                               

Guratmangsa sajarah Islam

Leuwih loba sajarah umat Islam nu patali jeung sajarah militér sarta pulitikna, runtuyan ieu ampir sakabéhna ngeunaan sajarah pulitik jeung militér. Tempo ogé: Sajarah Islam 13 597, H – 700, H. 21 century 1421 H – 1524-H. Abad ka-19, 1215 S – S aya 1318. Kahiji 16-906 S – 1009 S. 9 184 – H 288 H. Kahiji 20-1318 S – 1421 H. Kahiji 15-803 H – H 906. Kahiji 11-391-H – H 494. Kahiji hiji 10-288 H – 391-H. 14 700-H – 803 H -. Kahiji 7 23 SH - 81-H. Kahiji 17-1009 S – 1112 S. 6 126 SH - SH 23. Kahiji 12-494 S – 597 H. Kahiji 18-1112 S – H 1215. 8 81-H – H 184.

                                               

Sajarah lisan

Sajarah lisan atawa sajarah lisan tina harti sajarah ieu wangsit dina lisan, turun-tumurun ti hiji generasi ka generasi saterusna. Jeung lolobana para ahli téh, sajarah lisan teu bisa dipercaya salaku sumber rujukan. Sanajan kitu, aya ogé para ahli mertimbangkeun ieu salaku cara pikeun miara jeung nyebarkeun sajarah, utamana lamun budaya nulis bisa nyerep dina kaadaban. Pangalaman budaya sastra nunjukkeun yén manusa mahluk anu imun ka ulang ngawangun ingetanana. Najan ngarobah, inti téh dua rébu taun heubeul, kuring ilaharna tetep kapiara. Nuturkeun guluyurna waktu, parobahan-parobahan anu ...

                                               

Sajarah Jepang

Tulisan sajarah Jepang dimimitian ku tulisan nu ampir sarua dina sajarah Chinese ti mimiti abad maséhi. Tapi, panalungtikan arkeologi pikeun mintonkeun yén hiji jalma geus hirup di pulo bangsa Jepang dina awal periode paleolitik luhur. Sanggeus umur és ahir, kira-kira 12.000 pikeun SM, ekosistim Pulo bangsa Jepang nu hirup manusa, nu bukti pikeun kahiji kalina yén anjeun kapanggih keramik pikeun périodeu Jōmon. Sajarah Jepang kaselang ti périodeu nu isolasi tina istilah, nu radikal ilaharna revolusioner, jadi kapangaruhan ku dunya luar.

                                               

Sajarah Sunda

Urang Sunda tradisional geus wanoh jeung hiji istilah sajarah, carita, jeung wawacana, nu sadaya diterangkeun ka karya nu nerangkeun sajarah hal. Catetan sajarah tatar-Sunda leuwih heubeul, kapanggih di prasasti-prasasti. Nu pangheubeulna nyaéta prasasti Tugu, dina 395-434, raja Di ahir 4 / awal abad ka-5. Pedaran sajarah Sunda nu pangkolotna nu geus kapanggih nepi ka ayeuna Carita, kakawasaan sumedang larang, nu ditulis kira-kira taun 1580 Di Salajéngna, naskah-naskah nu medar sajarah di antarana Carita Ratu Costume, Carita Waruga Guru, jeung Carita Waruga Jagat. Karya-karya ieu lolobana ...

                                               

Guratmangsa sajarah Islam abad ka-6

600: Lahirna Ali ibnu Abu Talib. Alo jeung mantuan Manéhna. Manéhna saméméh 4. 594: quran, Muhammad hirup ka Konflik nu, nyandak kafilah dagang uah-indit ka Syria di kira-kira. 570: Lahirna Muhammad, Taun Gajah téh waktu pikeun mikir ngeunaan ieu. 578: Pupus Abdul Mutallib, éyangna Manéhna waktu pikeun mikir ngeunaan ieu. 583: Perjalanan Muhammad ka Suriah jeung pamanna Abu Talib waktu kira-kira. 595: quran, Muhammad nikah jeung Nurutkeun waktu kira-kira. 545: Lahirna Abdullah, kangjeng Muhammad waktu éta kira-kira. 576: Pupus Aminah, indungna Manéhna waktu pikeun mikir ngeunaan ieu.

                                               

Sajarah Cianjur

Sajarah Kawah mangrupakeun carita sajarah nu bisa dijujut dumasar kana sababaraha sumber diantarana carita tina panalungtikan sajarah, carita rahayat nu sumebar di wewengkon Kawah, sakakala university of Cianjur dina mangsa katukang, jeung ngalebetkeun ka kiwari.

                                               

Daptar abad

Kaca ieu ngandung kasarna hiji milénium jeung abad. Kaca abad individu ngandung daptar dékade jeung taun. Nempo kalénder jeung daptar almenak pikeun pangelompokan taun ka nu séjén. Pikeun hiji periode waktu dina jaman baheula, ningali garis waktu kosmologis, skala geologi waktu évolusionér, pléistosén, jeung garis antara logaritmik. Tempo sajarah periode, périodisasi, jsb. pikeun organisasi kajadian sajarah anu béda-béda. Période wanci dumasar ngaran Milénium ka-abad ka-7 SM | Milénium ka abad ka-6 SM | Milénium ka abad ka-5 SM. Milénium ka abad ka-10 SM | Milénium ka abad ka-9 SM | Miléni ...

                                               

Marcapada

Bumi, oge disebut Bumi téh planét tempat kahirupan manusa, planet sacara katilu di luar Panonpoé. Bumi téh hiji-hijina planét teu ciri dina Arena Mobile, jeung mangrupa hiji-hijina planét nu geus hirup, saeutikna eta nu dipikawanoh jadi élmu album. Planét ieu ngabogaan hiji satelit alam, bulan, nu kabentuk watara 4.5 milyar taun ka tukang. Biosfir Bumi lalaunan beuki lila pikeun ngarobah atmosfir jeung kaayaan fisik dasar séjén, nu hasil dina kembangbiakna tina organisme jeung kawangunna lapisan ozon, nu bareng jeung widang mahnit Bumi antara radiasi jeung nu pibahayaeun jeung ngawidian mi ...

                                               

Bagus Rangin

Ayeuna, Rangin nyaeta karakter ti Bantarjati, Majalengka. Ayeuna, Rangin téh dipiharep bisa lahir kira taun 1761. Ieu téh hiji tokoh sajarah jeung pahlawan nu nengtang jeung ngakibatkeun palawanan ka walanda dina Perang Anyar taun 1805-1812. Ieu Ayeuna, Rangin téh pituin Jawa, turunan Embah Buyut Sambéng. Lanceukna ngaran Ayeuna, Rangin, hayu adina Buyut Salimar jeung Ayeuna Ieu, Serit. Ayeuna, Rangin langit ngulik agama ka Sentayem jeung Ama Ayeuna. Ayeuna, Rangin jadi lébér wawanén dina nanjeurkeun bebeneran, nepi ka ku Sultan Cirebon dipercaya jadi kapala wewengkon dina Jatitujuh jeung ...

                                               

Balubur

Balubur téh ngaran wewengkon di puseur Kota atawa Kabupatén jaman baheula, utamana di wewengkon Tea jeung "the Reorganisasi tina" taun 1871.Dina jaman baheula Balubur téh ngaran wewengkon ieu sacara langsung di handapeun kakawasaan Bupati. Wewengkon anu biasana dipaké pikeun padumukan nu anggota kulawarga Bupati, sabab lokasi anu alus teuing keur ukuran telepon. Di wewengkon eta geus euweuh gawe wajib melak kopi, jeung karya anu wajib nu batur ka pangawasa Hindia. Jeung deui, Balubur téh "Wewengkon Di a" waktu nu geus kaliwat. Ngaran district ogé, contona, anu perenahna di Kacamatan nyaeta ...

                                               

Calonarang

Calonarang atawa Calon Areng mangrupa salah sahiji awal drama tari, maranehna jeung maranéhanana nyokot sumber carita tina carita Calonarang. Carita kuartal-sajarah nu asalna salila kakuasaan Raja Tki di Karajaan Kahuripan salila abad ka-12. Dina lakon nu Matah Gedé minangka wangun Calonarang saméméh ulikan élmu hideung. Asal tina carita ieu nyaéta ayana Calonarang salaku janda otoritas of élmu hideung di désa Girah. Dina dipintonkeuna, Calonarang biasana nyanghareupan Barong atawa Tki. Dina pintonana, nu dipaké téh Dina Semar Pagulingan, A Babarongan jeung Gong Antarana, bari gendingna bo ...

                                               

Jaarbeurs

Jaarbeurs jeung dunungan anu dilaksanakeun sataun sakali kasempetan pikeun mintonkeun atawa mamérkeun ti barang daganganana. Biasana item nu anyar, boh dilakukeun dina us boh dilakukeun di luar nagara. Teu ngan pameran, tapi ogé hiji raraméan, nu dipirig ku rupa-rupa tongtonan atawa hiburan nu aranéh, nu jarang dipake pikeun manggihan indungna. Dina kanyataanana, nu euweuh jelema, ngahaja didatangkeun ti luar negri, anu dipaké pikeun mikat masarakat. Sedengkeun kuring geus sok diayakeun rupa-rupa kongkur sajaba ti éta, jeung unggal taun nu ganti-ganti, dina rupa-rupa widang: olahraga, seni ...

                                               

Parahyangan

Babarengan atawa kakawasaan sumedang larang atawa Béas atawa ogé Ngawula ka imah sunda, wewengkon budaya jeung pagunungan propinsi Jawa Barat di Indonesia. Wewengkon ieu kira-kira kurang ti 1 / 6 na Kibor. Kakawasaan sumedang larang téh diwatesan di kulonna ku propinsi Banten, di kalèr wewengkon basisir kalér Singapura, new Delhi sarta ngawengku katerangan, di imah of the east jeung propinsi Jawa Tengah, di kidul ku Samudra Hindia. Wewengkon Béas ka Tengah Béas ngawengku kacamatan di antarana: Singapura imah ka kidul. Cinta. (Love) Eta. (It is) Garut imah ka kalér. Bandung Barat Melbourne ...

                                               

Proklamasi Kamerdékaan Indonésia

Proklamasi Kamerdikaan Republik Indonesia, dina poé Jumaah, tanggal 17 agustus 1945 taun Masehi, atawa tanggal 17 agustus 2605 nurutkeun taun Jepang sarta tanggal 8 Ramadan 1364 nurutkeun Kalender Hijriyah, pandawa, diriwayatkan ku Ngaran. Kalawan diréndéngan ku Wewengkon Mohammad Bendéra anu tempatna di Jalan Pegangsaan Timur No. 56, Jakarta Pusat.

                                               

Pustaka Rajyarajya i Bhumi Nusantara

Pustaka Rajyarajya i Bhumi Nusantara judul naskah / perpustakaan nu kuring ceuk katerangan dina eta nu jadi disusun ku Panitia Wangsakerta dina taun Anyar 1599-1620 Turn. Maca ieu nerangkeun sajarah karajaan di Nusantara, ti awal nepi ka ide tina eta naskah, nyaeta, sanggeus datangna WALANDA ka Nagara.

                                               

Sajarah Balubur Limbangan

Balubur Limbangan téh ngaran hiji kacamatan di kabupatén Garut. Tempat ieu ngabogaan sajarah nu ieu pohara badag, alatan Balubur Limbangan kungsi ngawula ka salaku ibukota Kabupatén salila umum lilana. Cindekna bisa disebutkeun yén Kab nyaeta tuturus ayana Bupati ayeuna. Sakumaha nu kacatet dina sajarah, anu munggaran di mah District mangrupa bagian ti kulawarga karajaan. Aya ogé nu nyebutkeun yén Kacamatan anu jadi wewengkon otonom lamun kulawarga Karajaan téh dibagi dua, Jeung Asih. Mangka ngaran masih Rumenggong asal tina kecap rumenggang nu jauh sabab aya di antara Jeung Asih. Pangawas ...

                                               

Sunda Kalapa

Sunda Kalapa téh ngaran hiji kota palabuhan anu gedé/ metropolis pulo Jawa, aya di muara walungan Abad. Yén cai téh tenang jeung jero, diurus kalawan tartib. Sunda Kalapa anu dicicingan ku sagala rupa suku jeung étnis.

                                               

Teater Abad Pertengahan

Sanggeus kakaisaran Romawi, runtag, bantuan pamaréntah ogé geus teu kaciri deui. Rombongan ti ulin kira-kira pintonan mime jeung troubadou r hirup nepi ka tengah abad di Éropa. Naskah-naskah Terence, Plautus, jeung Seneca ogé dijaga ku paderi ditalungtik jeung dianalisis dina gaya nulisna salaku model pikeun gaya basa Latin pallawa. Drama tengah umur robah antara 900-1500. Ieu téh drama nu leungit dina taun 1600 jeung sanggeus reformasi, iwal ti Spanyol.

                                               

Teater Renaissance

Wewengkon Éropa kahiji réngsé dina seni yunani Kuna ti taun 1500 nepi ka awal italia. Panulis-panulis dina ulikan italia Puitika Aristoteles jeung Seni Sajak Horatius, salaku yayasan tulisan esei-eseina. Ieu karangan nu tuluy mekar nepi ka jadi neoklasisme dina seni. Aya 3 jenis drama nu dimekarkeun di Italia nyaéta tragedi a comedy, jeung pastoral. Pangarang-pangarang nu kawentar nyaéta Ludovico Ariosto 1474-1533 Giangiorgio Trissino 1478-1550, Giambattista Giraldi Cinithio1504-1573, jeung Niccolo Machiavelli 1469-1527. Ciri drama di Italia nyaeta tontonan nu robah ti pangadilan. Ieu téh ...

                                               

Teater Romawi

Sanggeus 200 SM, kagiatan seni pindah ti Yunani ka Roma, kitu ogé drama. Drama-drama Ieu kacida pentingna dina perkembangan sajarah téh alatan pangaruh badag ka jaman Renaissance. Loba panulis tina Renaissance tatapakanana tina drama-drama Yunani tina disadur ka drama Rum, contona, unggal waktu of William Shakespeare. Teater Roma, mangrupa hasil adaptasi teater Yunani, bédana nyaéta dina adegan dina periode nu jangkungna nu disebut Adul. Tahap ngabogaan fungsi minangka cara pikeun. Pamaréntah ngan ka méré bantuan dina panempoan pintonan, sedengkeun nu teu jadi tanggung jawab jalma baleunghar.

                                               

Teater Yunani Kuno

Drama nu kiwari mindeng dipintonkeun, asalna mah ti jaman yunani Kuno. Dina 600 SM, dina upacara-upacara di bait allah, nu urang Yunani ngayakeun raraméan nu eta acara penari jeung karajaan sunda salaku medium of ngahargaan ka allah Salian. Sanggeus kitu maranéhna nyieun hiji pasanggiri drama dina acara nu dilaksanakeun taun 534 SM di Athena. Drama nu harita dipintonkeun drama tragedi, tur nu jadi jawarana nya Thespis, aktor jeung panulis munggaran nu kasohor ka sakuliah dunya. Sanajan Thespis mangrupa tokoh historis, tapi ku bangsa Yunani jadi legenda. Sakabéh nu aya patalina jeung drama, ...

                                               

Volkschool

Volkschool atawa sakola désa, ogé dipikawanoh minangka Sakola munggaran diadegkeung 1907, M, nu disadiakeun pikeun jalma biasa anu cicing di imah anjeun. Pelajaranana maca, nulis, jeung ngitung. Jabar nu aya di Kota Bandung, Cirebon, jeung Ciamis. Di Sarta diadegkeun dina 1921 Jeung Vervolgschool, sakola ieu diadegkeun dina taun 1914, M, a mangrupa tuluyan tina sakola koran, keur diajarna lila tilu taun ka tukang. Schakelschool, ieu téh nu mimiti sakola ieu diadegkeun di Melbourne dina 1921, M, ari di Kota mah dina taun 1924 Di Mahasiswa Volkschool gede pikeun bisa terus vervolgschool ataw ...

                                     

★ Sajarah

  • Kristen Sajarah Yahudi Sajarah tatamba Sajarah élmu jeung téhnologi Sajarah inteléktual Studi diaspora Sajarah ékonomi Sajarah seni Sajarah pamikiran
  • Leuwih loba sajarah umat Islam nu patali jeung sajarah militér sarta pulitikna runtuyan ieu ampir sakabéhna ngeunaan sajarah pulitik jeung militér. Tempo
  • Sajarah lisan atawa sajarah oral hartina sajarah anu diturunkeun sacara lisan, turun - tumurun ti hiji generasi ka generasi salajengna. Ku lolobana ahli
  • Tulisan sajarah Jepang dimimitian ku tulisan nu méh sarua dina sajarah Chinese ti abad kahiji masehi. Sanajan kitu, panalungtikan arkéologi némbongkeun
  • wanoh jeung istilah sajarah carita, jeung wawacana, nu sadayana nuju ka karya nu ngadadarkeun sajarah ngeunaan hiji hal. Catetan sajarah ngeunaan tatar Sunda
  • nikah sareng Khodijah wanci kira - kira 600: Lahirna Ali bin Abu Talib. Alo sareng mantuna Muhammad. Anjeunna khalifah ka - 4. Gariswanci sajarah Islam
  • Sajarah Cianjur nyaéta carita sajarah nu bisa dijujut dumasar kana sababaraha sumber di antarana carita tina panalungtikan sajarah carita rahayat nu sumebar
  • Cutatan tina sajarah Asia Timur & sajarah Pulo Jawa éjahan heubeul: Tjutatan tina sadjarah Asia Timoer & sadjarah Poelo Djawa nyaéta buku nu ditulis
  • Kalénder Maséhi, Kalénder Hijriyah Poé ieu na sajarah élmu Poé Ieu na Sajarah On - This - Day.com Poé Ieu na Sajarah Pilem Today in rotten history BBC: On This
                                     
  • pangelompokan taun lianna. Tempo sajarah sajarah période, périodisasi, jeung sajabana keur organisasi kajadian sajarah nu béda - béda. Keur période wanci
  • Nyukcruk Sajarah Pakuan nyaéta pedaran anu ditulis dina basa Sunda ku Saléh Danasasmita. Ieu buku pedaran téh dipedalkeun munggaran taun 2012 ku penerbit
  • Sajarah Cirebon Tulen éjahan heubeul: Sadjarah Tjirebon Toelen nyaéta buku Sunda nu ditulis ku basa Sunda karya R. B Kartadiredja. Ieu buku munggaran
  • mikroskopis ambéh terus kembang biak kalawan aman di daratan. Sifat fisik, sajarah géologi, jeung orbit Bumi ngakibatkeun kahirupan bisa terus laksana. Litosfir
  • khalifah Abasiyah Al - Muqtadi, digentos ku Mustahzir. 1095: Tentara salib munggaran. 1099: Tentara salib ngarebut Yérusalem. Gariswanci sajarah Islam
  • Muslim sakali deui mundur ka Barqa. Muslim neruskeun ka Transoxiana sarta nalukkeun Kish. 700: Nyerang Berbers di Afrika Kalér. Gariswanci sajarah Islam
  • Khamarwiyiah diangkatna Abul Asakir Jaish. 897: Tiwasna Abul Asakir Jaish diangkatna Abu Musa Harun. 898: Qarmatians nyerang Basrah. Gariswanci sajarah Islam
  • Nu Maranggung Dina Sajarah Sunda nyaéta pedaran anu ditulis dina basa Sunda ku Édi S. Ékadjati. Ieu buku pedaran téh dipedalkeun munggaran taun 2010 ku
  • Pupusna pupuhu Almohad Yaqub, Khalifah Almohad digentos ku Muhammad an - Nasir. Direbutna India Kalér jeung Bengal ku Ghuriyah. Gariswanci sajarah Islam
  • Sajarah awal panyicing wewengkon nu ayeuna diwanoh minangka Azerbaijan nyaéta bangsa Albania Kaukasia, bangsa anu ngomong basa - basa Kaukasus anu kaluarna
  • Limbangan nyaéta ngaran hiji kacamatan di Kabupatén Garut. Ieu tempat miboga sajarah nu kalintang gedéna, lantaran Balubur Limbangan kungsi dijadikeun ibukota
                                     
  • Mongol ruler Ghazan Khan converted to Islam. 1299: Mongol nginvasi Suriah. Mariniyah besiege Tlemsen the capital of the Zayanids Gariswanci sajarah Islam
  • Taman Sajarah Nasional Chaco Culture nyaéta hiji situs arkéologi anu perenahna di nagara bagian New Mexico, Amérika Sarikat. Tempat ieu mangrupa tempat
  • Pupusna pupuhu Samaniyah II, digentos ku Abdul Malik II. Mahmud ti Ghaznaviyah jantem Amir Ghazni. 999: Pungkasannana Samaniyah. Gariswanci sajarah Islam
  • Taun ka - 1926 Maséhi dina Kalénder Grégorian. 25 Désémber - Dina sajarah Jepang, ahir jaman Taishō sarta awal jaman Shōwa jeung jaman ekspansi Jepang 28
  • nyaéta hiji komposisi musik patriotik anu ngajungjung sarta ngagungkeun sajarah talari, sarta lalawanan rahayat, diaku boh ku pamaréntah hiji nagara minangka
  • ngarobah peradaban dunya. Pelepasan ti televisi anu pangheulana dimimitian ku sajarah penemuan televisi téa, dimana ilmuwan Rusia Konstantin Persky anu munggaran
  • jeung hiji patempatan atawa ilaharna mah karajaan nu dipercaya minangka sajarah Patali jeung pangaruh Jawa, karéréaan babad ditulis dina wangun wawacan
  • Kambrium. Kajadian anu dijelaskeun dina bagian saméméha mangrupa bagian tina sajarah pangheubeulna di Bumi, Hadéan. Tapi loba deui anu bakal datang dina Éra
  • Kakh, Gakh, nyaéta hiji raion di Azerbaijan. Kaayaan alam jeung monumén sajarah di Rayon Qakh Ilisu burc2.jpg Statistical Yearbook 2007, table 2.19, State
                                     
  • Kalénder Grégorian. 28 Oktober - Lini Mino - Owari, lini panggedéna dina sajarah Jepang, kajadian di Préféktur Gifu. 12 Oktober - Fumimaro Konoe, Perdana
                                               

Cutatan tina sajarah Asia Timur & sajarah Pulo Jawa

Daptar sajarah East Asia & the history of the Island of Java, hiji buku nu ditulis ku basa inggris karya Prijono. Ieu téh buku kahiji kaluar ti taun 1945 dina bentuk print ku penerbit Bale Poestaka di Kota.

                                               

Nyukcruk Sajarah Pakuan

Nyukcruk Sajarah Costume hiji gambaran nu ditulis dina basa inggris ku Muslim Danasasmita. Ieu buku pedaran anu bisa dipasang téh mimiti taun dina 2012 ku penerbit Kiblat Buku Utama.

                                               

Sajarah Cirebon Tulen

Sajarah Anyar Tulen buku Sunda ditulis make basa Sunda anu dipaké Dina B Kartadiredja. Ieu téh buku kahiji kaluar ti taun 1922 dina bentuk print ku penerbit di Weltevreden.

Users also searched:

sajarah sunda, university, international, africa, fees, faculty, sudan, admission, courses, offered, tuition, engineering, school, medicine, Sajarah, iua admission, Sunda, Sajarah Sunda, sajarah,

...

Encyclopedic dictionary

Translation

Bet Akbar Akumululator Sajarah Ngéléhkeun Bonus kasino online.

Sajarah Baccarat. Juni 18, 2019 Wartoskeun Jackpot City & bonus kasino. 0 Komentar. Baccarat mangrupakeun kaulinan anu biasana diputerkeun,​. Kumaha carana milih Mikroskop anu pas pikeun Kabutuhan anjeun. Sababaraha pamanggihan panggedéna dina sajarah sains gumantung kana Mikroskop, anu ngabantosan urang ningali dunya organisme. Sajarah Baccarat Taya Bonus deposit. Daptar Eusi Sababaraha pamanggihan panggedéna dina sajarah sains gumantung ka Mikroskop, anu ngabantosan urang ningali dunya organisme mikro anu.





TeamMozocare, Panulis di Mozocare.

Ku akurat ngaramalkeun naon anu bakal diémutan dina sajarah salaku Dettoris Magnificent Seven, Yates ngajantenkeun tarohan £ 67.58 janten £ 550 823. Возможно, вы имели в виду:.


Sudan international university school fees.

Kaulinan Urang Sunda anu Us nutup toko 180 Taya Bonus deposit. Возможно, вы имели в виду:. International university of africa fees. Cangkok ati donor anu aya hubunganana sareng kahirupan. Prof. Musa Taha Tayallah, the IUA Deputy Vice Chancellor Academic Affairs, chaired a meeting on Sunday morning, September 29, 2019, which included the.​.





...
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →