Back

★ Guratmangsa sajarah Islam abad ka-6

                                     

★ Guratmangsa sajarah Islam abad ka-6

  • 600: Lahirna Ali ibnu Abu Talib. Alo jeung mantuan Manéhna. Manéhna saméméh 4.
  • 594: quran, Muhammad hirup ka Konflik nu, nyandak kafilah dagang uah-indit ka Syria di kira-kira.
  • 570: Lahirna Muhammad, Taun Gajah téh waktu pikeun mikir ngeunaan ieu.
  • 578: Pupus Abdul Mutallib, éyangna Manéhna waktu pikeun mikir ngeunaan ieu.
  • 583: Perjalanan Muhammad ka Suriah jeung pamanna Abu Talib waktu kira-kira.
  • 595: quran, Muhammad nikah jeung Nurutkeun waktu kira-kira.
  • 545: Lahirna Abdullah, kangjeng Muhammad waktu éta kira-kira.
  • 576: Pupus Aminah, indungna Manéhna waktu pikeun mikir ngeunaan ieu.
                                     
  • Sajarah Islam Abad ka - 6 126 SH - 23 SH Abad ka - 7 23 SH - 81 H Abad ka - 8 81 H 184 H Abad ka - 9 184 H 288 H Abad ka - 10 288 H 391 H Abad
  • Muslim sakali deui mundur ka Barqa. Muslim neruskeun ka Transoxiana sarta nalukkeun Kish. 700: Nyerang Berbers di Afrika Kalér. Gariswanci sajarah Islam
  • khalifah Abasiyah Al - Muqtadi, digentos ku Mustahzir. 1095: Tentara salib munggaran. 1099: Tentara salib ngarebut Yérusalem. Gariswanci sajarah Islam
  • Mongol ruler Ghazan Khan converted to Islam 1299: Mongol nginvasi Suriah. Mariniyah besiege Tlemsen the capital of the Zayanids Gariswanci sajarah Islam
  • Khamarwiyiah diangkatna Abul Asakir Jaish. 897: Tiwasna Abul Asakir Jaish diangkatna Abu Musa Harun. 898: Qarmatians nyerang Basrah. Gariswanci sajarah Islam
                                     
  • Pupusna pupuhu Samaniyah II, digentos ku Abdul Malik II. Mahmud ti Ghaznaviyah jantem Amir Ghazni. 999: Pungkasannana Samaniyah. Gariswanci sajarah Islam
  • Pupusna pupuhu Almohad Yaqub, Khalifah Almohad digentos ku Muhammad an - Nasir. Direbutna India Kalér jeung Bengal ku Ghuriyah. Gariswanci sajarah Islam
  • Pemberontakan Ashath di Irak, perang Deir ul Jamira. 703: Jafar as Sadiq, Imam ka - 6 Siah lahir. 705: Pupusna Abd al - Malik. Ngangkat Al - Walid I minangka khalifah

Users also searched:

guratmangsa sajarah islam abad ka-6,

...

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →