Back

★ Guratmangsa sajarah Islam

                                     

★ Guratmangsa sajarah Islam

Leuwih loba sajarah umat Islam nu patali jeung sajarah militér sarta pulitikna, runtuyan ieu ampir sakabéhna ngeunaan sajarah pulitik jeung militér. Tempo ogé: Sajarah Islam

  • 13 597, H – 700, H.
  • 21 century 1421 H – 1524-H.
  • Abad ka-19, 1215 S – S aya 1318.
  • Kahiji 16-906 S – 1009 S.
  • 9 184 – H 288 H.
  • Kahiji 20-1318 S – 1421 H.
  • Kahiji 15-803 H – H 906.
  • Kahiji 11-391-H – H 494.
  • Kahiji hiji 10-288 H – 391-H.
  • 14 700-H – 803 H -.
  • Kahiji 7 23 SH - 81-H.
  • Kahiji 17-1009 S – 1112 S.
  • 6 126 SH - SH 23.
  • Kahiji 12-494 S – 597 H.
  • Kahiji 18-1112 S – H 1215.
  • 8 81-H – H 184.
                                     
  • nikah sareng Khodijah wanci kira - kira 600: Lahirna Ali bin Abu Talib. Alo sareng mantuna Muhammad. Anjeunna khalifah ka - 4. Gariswanci sajarah Islam
  • Muslim sakali deui mundur ka Barqa. Muslim neruskeun ka Transoxiana sarta nalukkeun Kish. 700: Nyerang Berbers di Afrika Kalér. Gariswanci sajarah Islam
  • khalifah Abasiyah Al - Muqtadi, digentos ku Mustahzir. 1095: Tentara salib munggaran. 1099: Tentara salib ngarebut Yérusalem. Gariswanci sajarah Islam
  • Mongol ruler Ghazan Khan converted to Islam 1299: Mongol nginvasi Suriah. Mariniyah besiege Tlemsen the capital of the Zayanids Gariswanci sajarah Islam
  • Khamarwiyiah diangkatna Abul Asakir Jaish. 897: Tiwasna Abul Asakir Jaish diangkatna Abu Musa Harun. 898: Qarmatians nyerang Basrah. Gariswanci sajarah Islam
  • Pupusna pupuhu Almohad Yaqub, Khalifah Almohad digentos ku Muhammad an - Nasir. Direbutna India Kalér jeung Bengal ku Ghuriyah. Gariswanci sajarah Islam
  • Pupusna pupuhu Samaniyah II, digentos ku Abdul Malik II. Mahmud ti Ghaznaviyah jantem Amir Ghazni. 999: Pungkasannana Samaniyah. Gariswanci sajarah Islam
                                     
  • Khazars. 800: Musa al Kazim diracun di bui Harun al - Rashid. Ali ar Rida janten Imam. Kakawasaan Aghlabid ngadeg di Africa Kalér Gariswanci sajarah Islam
  • Kala karatuan nujul kana guratmangsa karatuan karajaan saméméh ngadegna Républik Indonésia. 70: Pasukan Romawi anu dipingpin ku panglima Titus nyerang

Users also searched:

guratmangsa sajarah islam,

...

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →