Back

★ Acung

Acung
                                     

★ Acung

Acung nyaéta salah sahiji spésiés tutuwuhan beuti tina genus Amorphopallus. Service of a husus variabilis asalna tina basa latén. Di sababaraha tempat di sakuliah dunya, tutuwuhan nu sok dikumpulkeun ti liar jadi dicandak beuti atawa iwungna dahar. Tapi, lamun ngadahar tutuwuhan ieu bisa jadi diondang ka hiji bahaya ogé. Sanajan teu disebutkeun husus nu spésiés ieu, angka nu gede bagian ti kulawarga tutuwuhan ieu ngandung kalsium oksalat. Zat ieu ngandung toksik jeung lamun anjeun geus didahar, letah jeung tikoro karasa, lamun aya ratusan leutik jarum nyareceb. Tapi, kalsium oksalat bakal gampang karecah jadi asak gently atawa garing pinuh. Di sababaraha nagara, dina cara ieu kabuktian pikeun nyieun tutuwuhan nu aman dahar.

                                     
  • kolot, kembang bakal mekar. Ieu kembang bakal jadi dina sausumeun. Suweg Acung Kembang bangké en Amorphopallus diakses 2 Pebruari 2016 id Mengenal
  • suweg bisa jadi bahan baku bahan pangan. Amorphophallus Kembang bangké Acung id Plantamor diakses 6 Maret 2016 Pinus Lingga1997. Bertanam Umbi umbian
                                     
  • luhur antara 120 nepi ka 365 méter di luhur laut. Amorphophallus Suweg Acung id Amorphophallus titanum diakses 4 Pebruari 2016 id Spesies Bunga Bangkai

Users also searched:

acung, alam liar. acung,

...

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →