Back

★ AlSaudiah

                                     

★ AlSaudiah

Al-Saudiah téh domain wawakil arab Saudi, minangka Komisi Informasi jeung Teknologi anu ngagunakeun basa Arab.

Ngaran Arab-jeung السعودية, diromanisasi jadi AlSaudiah, nyaéta kode domain nagara internasionalisasi top-level nu dipaké ku Saudi arabia, kode domain nagara luhur-tingkat nu dimaksud dina. ngaran SUNDA ieu domain aya dina sajeroning domain sistem pikeun uap -. Mgberp4a5d4ar, aya istilah anu dipaké dina mintonkeun tarjamahan tina Unicode versi tina naskah ku cara nerapkeun internasionalisasi ngaran Domain Aplikasi nu IDNA geus dipasang dina anjeun DNS tanggal mimiti nyaéta May 5, 2010.

                                     

1. British Telecom AL-Saudia

BT Al Saudia nyadiakeun sistem bagi hasil, sawah diasongkeun, saperti jaringan-kitu ogé ngalanggan ka hiji tempat pikeun nyimpen data ka awan anu aya di karajaan Saudi arabia. Bisnis ieu diadegkeun dina taun 1989 ieu gawe bareng jeung HRH Pangeran bin Abdulaziz Sattam bin Abdulaziz Al Saud jeung usaha grup telekomunikasi Inggris nu hiji channel mitra résmi tina BT Global Ladenan nu aya di Saudi arabia. Ieu téh Industri nu diurus di Tengah hiji widang usaha nu disodorkeun saperti transportasi jeung logistik, énergi, jasa finansial, media penyiaran, jeung loba hal ieu di india.

Users also searched:

AlSaudiah, alsaudiah, téhnologi . alsaudiah,

...

Encyclopedic dictionary

Translation

68rax687 的博客 68rax687 - 频道 - 文章.

.alsaudiah???.masr??????.emarat.中国and.中?.china.香港.​hongkong.台? and.台湾.taiwan OtherProposed.бг.укр.





...
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →