Back

★ Biografi

                                               

Shandy Aulia

                                               

Aria Jayanegara

Arkéologis Panji Ieu Jayanegara mangrupi Bupati Karajaan atawa Raja Imbanagara périodeu agustus 6, 1636 - 1678 M

                                               

Agung Kembar

Agung Bagus sareng Agung Gede atanapi anu profesional sareng Agung Kembar mangrupikeun duun musisi lahir di Denpasar, Bali, 22 Juli 2001, 19 taun. aranjeunna ngamimitian karir musikna ti saprak 2020 ku lagu judulna "Senyum".

Biografi
                                     

★ Biografi

Biografi nyaeta hiji carita atawa katerangan anu sipatna non-fiksi ngeunaan kahirupan hiji jalma, boh nu hirup kénéh boh nu geus maot. Dina babad salira sinyalna tina rupa-rupa informasi salaku mungkin jeung ka réngsé.

                                     

1. Unsur Biografi. (Elements Of A Biography)

Di handap ieu nyaéta hal ieu biasana aya dina tulisan Biografi, di antarana:

  • Ngaran, lalandian, atawa jujuluk.
                                     

2. Mangpaat Biografi. (The Benefits Of A Biography)

Loba mangpaat anu bisa dicokot ti nu maca babad salira, di antarana:

  • Diajar jeung ngeunteung kana pangalaman hirup hiji inohong / tokoh. Salah sahiji kajadian sajarah kauntungan-kauntungan ti bédabéda ku jalma-jalma nu dina aktipitas atawa ngalaman kajadian. View beda anu timbul alatan kapentingan-kapentingan. Pikeun conto, jalma, peristiwa politik di taun 1998 nu kawentar ku judul Reformasi ti beda-beda ti tilu inohong sajarah anu langsung aub dina kajadian éta. Éta tilu tokoh téh Presiden B. J. urut walanda, Umum Wiranto, jeung Létjén Aktivitas Atikan. Tiluanana ngahaja nyusun biografi séwangan tur pikeun gaduh tempoan jeung hiji pamadegan nu beda ka perstiwa nu sarua. Padahal, dina sawatara bagianana, angka ieu nu pabéntar meunangkeun dina ngabejaan ka anjeun hiji peristiwa.
                                     
  • Bekerja Demi Bangsa biografi ditulis ku Tatang Sumarsono, 2003 Vadamecum Kamus Saku Latin Indonesia 1993 Bumela ka Bangsa biografi versi basa Sunda
  • alatan kanker beuteung. Tokoh pulitik - biografi - Napoleon Bonaparte diaksés tanggal 3 Désémber 2011 Biografi Napoleon Bonaparte diaksés tanggal 3 Désémber
  • Rizka. Profil dan Biografi Tri Rismaharini Sang Walikota Surabaya dalam bahasa id ProfilPedia.com: Biodata Profil dan Biografi Tokoh Dunia Terbaru
  • batan sakadar sawilah batu nisan. id Biografi Johannes Kepler diakses tanggal 16 Nopember 2011 id Biografi Johannes diakses tanggal 16 Nopember 2011
  • mangrupa pakar dina taekwondo. Wowkeren.com, Biografi Lee Jong Suk, Diakses 11 Juli 2015. Idzsn.com, Biografi dan Profil Lee Jong Suk Lengkap, Diakses 11
  • sababaraha widang nu patali jeung asal - muasal sarta pancakaki, kaasup biografi jeung autobiografi nu maké inténsitas kontinuitas jeung hubungan sacara
  • sastra Melayu, boh lisan boh tulisan, eusina rupa - rupa, saperti: sajarah, biografi agama, undang - undang, silsilah, jeung carita - carita pralogis lainna. Ciri
  • salaku rosul utusan Gusti nu pangangeusan ahir. Numutkeun babad salira biografi nu disebut siroh basa Arab anjeunna dibabarkeun tina tanggal 20 April
  • Yukiai War meunang dina kompetisi, tuluy di pajang di Tottori Daimaru Department Store. Biografi Diaksés 01 - 03 - 2012 Biografi 2 Diaksés 01 - 03 - 2012
  • MBC Drama Awards 2004. Wowkeren.com, Biografi Hyun Bin, Diakses 11 Juli 2015. Profilpedia.com, Profil dan Biografi Lengkap Hyun Bin, Diakses 11 Juli 2015
  • Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan Mohammad Qasim Fahim Biografi Online Apganistan - Mohammed Qasim Fahim globalsecurity.org - Afghanistan
                                     
  • Muhammad Raji hasan rinas.2012. Ensiklopedia biografi Sahabat Nabi Jakarta: Zaman id Sumber 1 Biografi Umar bin Khattab diaksés 30 Séptémber 2014
  • superhero X - Men: Apocalypse 2016 sareng digambarkeun Roger Taylor dina pilem biografi Bohemian Rhapsody 2018 Manning, Matthew 24 April 2013 Sherborne
  • Histories anu dijieun ku Herodotus 484 - - 425SM Historiografi, etnografi, biografi jeung otobiografi bisa disusun jadi karya sastra. Kukituna, saacan jaman
  • mangrupa roman, kumpulan sajak, kumpulan carita pondok, mémoar, jeung biografi Ayip Rosidi mimiti ngalakonan atikan di Sakola Rahayat Jatiwangi 1950
  • dina usaha pembunuhan Perdana Menteri Iraq Abdul Karim Kasim taun 1959. Saddam ka témbak sukuna, tuluy kabur ka Suriah jeung Mesir. Sumber 1 Biografi
  • Balkenende, pamajikanana Bianca Hoogendijk, sarta anakna Amelie, cicing di Capelle aan den IJssel, Zuid Holland, Walanda. nl Biografi Resmi Parlemen
  • jénggot nu kandel, awakna keker, rarayna kasép, rada pendék. Anjeunna maot dipaéhan ku salah saurang khawarij nu ngaranna Ibnu Muljim. Sumber 1 Biografi
  • Jepang Basa Inggris Disksui kawijakan jeung aksi Perdana Mentri Basa Spanyol Biografi ku CIDOB Foundation Citakan: S - parCitakan: S - nonCitakan: S - ppo
  • ti Indonésia. Ayeuna anjeunna minangka salah sahiji pamaén ti tim Persib Bandung jeung maén dina posisi panjaga gawang. Biografi diaksés 20 - 07 - 2012
  • posisi gelandang. 2003 - 2008 : UNI Bandung 2008 - 2010 : Pelita Jaya U21 2008 Ayeuna : Pelita Jaya 2009 Ayeuna : Indonésia U23 Biografi diaksés 20 - 07 - 2012
  • saacan sempet kabur ka Swiss. Biografi Benito Mussolini - shvoong.com diaksés tanggal 3 Désémber 2011 Benito Mussolini - Biografi Tokoh Dunia diaksés tanggal
  • Fraksi Utusan Daerah MPR RI Nahdhatul Ulama Iip D. Yahya 2006 Ajengan Cipasung: biografi K.H. Moh. Ilyas Ruhiat Yogyakarta: Pustaka Pesantren. 
  • perkara komposisi kimia dina hawa, jeung nyieun daptar periodikunsur - unsur kimia. Biografi Antoine Laurent Lavoisier diaksés tanggal 27 Pébruari 2012
                                     
  • Aesop Yunani Kutha Ratna, Nyoman 2018 Ensiklopedia 2000 Istilah, Biografi Karya Metode, Teori Yogyakarta: Pustaka Pelajar. ISBN 9786022297437
  • panulis awéwé nu produktif, mimiti nulis ti taun 1950 - an, dicirian ku biografi Dina wangun kumpulan cerpén, di antarana aya : Dua Dunia 1956 Tuileries
  • Umenek 1961 jeung Pacar Merah Indonesia I sarta II 2010 Dina wangun biografi : M. Husni Thamrin 1940 jeung W.R. Supratman 1940 Baca ogé Pacar
  • 2013: 289 - 290 Kutha Ratna, Nyoman 2018 Ensiklopedia 2000 istillah biografi karya metode dan teori sastra Yogyakarta: Pustaka Pelajar. ISBN 9786022297437
  • Dr. H.C. Drs. H. Mohammad Hatta, atawa populér minangka Bung Hatta lahir di Bukittinggi, Sumatera Kulon, 12 Agustus 1902 pupus di Jakarta, 14 Maret
  • undang - undang séjénna. Kuta Ratna, Nyoman 2018 Ensklipodia 2.000 istilah Biografi Karya Metode dan Teori Sastra. Yogyakarta: Pustaka Pelajar. p. 379. ISBN 9786022297437
                                               

Aldiansyah Taher

Rahmat Aldiansyah dina katelah Aldi Taher nyaéta saurang aktor jeung penyanyi Indonésia berdarah Gadang.

                                               

Aldi Taher

Rahmat Aldiansyah, S.E. langkung dikenal salaku Aldi Taher nyaéta saurang aktor sareng panyanyi Indonésia berdarah Minangkabau.

Artika Sari Devi
                                               

Artika Sari Devi

Artika Sari Devi Kusmayadi langkung dikenal salaku Artika Sari Devi nyaéta saurang aktris Indonésia.

Users also searched:

Biografi, biografi,

...

Encyclopedic dictionary

Translation

Ryan Balderson Taya Bonus deposit.

Quintuplés FoxFlipPark Ranger N A 1 Biografi 2 Kepribadian 2.1 Deskripsi Nick 3 Penampilan 3.1 Telepon 4 Versi Alternatif dan Alter ego 4.1 Loki Loud 4.2 The. Carita Leungit Man 1210 No deposit Bonus Kasino di bWin. Numutkeun Joseph Rosa, biografi, panangan lalaki paéh anu ditarima nyaéta dua dalapan lapas, pasan hideung, dua akes, baju hideung, sareng ratu spades. Lori loud the loud house fandom. Tina naon anu kuring tiasa terang, éta ngeunaan awéwé sapertos kieu kalayan kakuatan anu sapertos kitu, naha éta biografi anjeun teu kahaja? snickers.





...
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →