Back

★ Intel Corporation

Intel Corporation
                                     

★ Intel Corporation

Intel Corporation téh sok disebut ogé geus dimimitian, ieu téh hiji pausahaan multinasional anu dumasar di Santa Clara, California, Amérika Sarikat, jeung nu paling kawentar tina rencana jeung produksi kinerja jeung énergi pikeun ngahususkeun produk dina circuit nu. Intel geus hiji proyék panalungtikan nyaéta téhnologi nu dimekarkeun dina sagala aspék produksi semikonduktor. Asal geus dipikawanoh utamana ukur ku insinyur jeung ahli dina téknologi, anu disebut ku jujuluk Intel nu populér dina taun 1990-an, barengan Kecap terpadu jeung komponén éléktronik.

                                     

1. Pangadeg Intel Corporation. (The Founder Of The Intel Corporation)

Dina 1968, Robert Noyce jeung Gordon Moore nu dua insinyur anu gawe di pausahaan semikonduktor Fairchild. Maranehna pasangan ngundurkeun ngawangun ngaran sorangan, nu waktu harita loba ogé pagawé Fairchild nu areureun pikeun nyieun ngaran sorangan. Sakabéh urut pagawé Fairchild saperti Noyce jeung Moore meunang jujuluk Fairchildren.Robert Noyce ngan ngetik pangaruh tina kertas anu nerangkeun na pamanggih ngeunaan naon eta nu anjeun hoyong manéhna jadi dijieun pikeun pausahaan anyar, mangka Seni Rock dina San Francisco pikeun ngarojong usaha anyar Noyce jeung Moore ieu. Lamun anjeun saterusna leupaskeun ibukota gedéna 2.5 juta USD dina waktu kurang ti 2 poé ngajual beungkeut artos. Saterusna Sanggeus resmi diadegkeun dina tanggal 18 juli 1968, ku panaratas semikonduktor Robert Noyce jeung Gordon Moore.

                                     

2.1. Sajarah Asal. (Home)

Sanggeus mimiti diadegkeun taun 1968 ku ahli fisika jeung kimia Gordon Moore jeung Robert Noyce pencipta circuit nu, sanggeus maranéhanana ninggalkeun pausahaan Fairchild. Salila taun 1980 Sanggeus eta dijalankeun ku insinyur kimia ku ngaran Andy Grove, nu disebut anggota katilu ti kulawarga asli ti Intel. Andy Grove dianggap minangka salah sahiji pamingpin bisnis jeung ahli strategi pausahaan anu pohara penting.

Lamun pausahaan diadegkeun, Gordon Moore jeung Robert Noyce jeung pamanggih pikeun ngaran pausahaan, Moore jeung Noyce. Tapi pas ngaran nu ieu diucapkeun téh kadéngé salaku Leuwih Noise, nu ide ieu gancang ditinggalkeun pikeun mantuan néangan hiji ngaran nu leuwih cocog, saperti oge hartina eta teu bisa jadi goréng. Teu lila ngaran HIJI Éléktronika anu dipilih jeung mangka dipaké pikeun sataunan. Pausahaan anu salila ieu nu kuring diganti eta jeung ngaran Terpadu Éléktronika, atawa dina wangkongan ieu mah SANGGEUS. Teu ningali, nu ngaran anu acan dipaké ku jaringan hotel nu kasohor, nya eta hak paténna kudu dibeuli bari eta sacara mahal-mahal ogé.

                                     

2.2. Sajarah Tempo Ogé. (See Also)

Dina 1969, Intel minangka produsén semikonduktor geus menerima pamundutan nu Nippon Calculating Machine Corporation jeung paling nguntungkeun pikeun desain 12 husus chip, nu rencanana pikeun bisa dipaké pikeun nyieun produk Busicom kalkulator 141-PF. Sanggeus éta desain sasét sinyalna opat chip nu katelah MCS-4. Pakakas ieu kawengku ku central processing unit CPU nyaéta hiji chip 4004, chip nu dirojong ku memory pikeun nu maca-ngan ROM ngandung program aplikasi anu husus, nu chip memori random-access RAM pikeun ngolah data, jeung chip shift-register nyaéta tanggung jawab pikeun nyanghareupan port input / output jeung I / O. dina Raraga pikeun bisa ngamanpaatkeun rancanganna ka langganan séjén, Nu tuluy meuli hak patén pikeun desain anu ti jeung paling nguntungkeun.

Tanggal 15 nopémber, taun 1971, Sanggeus isu opat-bit Intel 4004 jeung susunan chip disakuliahna. Jeung pikeun bulan Séptémberna, Intel Core M geus diwanohkeun dina acara Nganjang IFA 2014 di Berlin.

                                     
  • Spesifikasi éthernét dipedalkeun ku Xerox, gawé bareng jeung Intel katut Digital Equipment Corporation 1993 Gempa 6, 2 SR di Latur ngeundeuk - ngeundeuk Maharashtra
  • Technology Corporation e. g. the joint - venture Inotera China - Singapore Suzhou Industrial Park Venture Co., Ltd., SMIC, Winbond Electronics Corporation IBM
  • Computer announces in a keynote address that they will begin production of Intel - chiped Macintosh computers in 2006. June 9 Almost 400 péople narrowly avoid
                                     
  • format incompatibility were cited. At the end of September, Microsoft and Intel jointly announced their support for HD DVD. Hewlett - Packard HP made a

Users also searched:

hp laptop price in sudan, laptop price in khartoum sudan, laptop price in sudan, laptop sudan, laptops for sale in khartoum, sudan electronic market, sudatel, the price of hp laptop in khartoum, laptops, laptop, sudan, price, khartoum, laptop price in sudan, Intel, market, electronic, sale, laptops for sale in khartoum, the price of hp laptop in khartoum, laptop sudan, sudan electronic market, hp laptop price in sudan, Corporation, Intel Corporation, sudatel, laptop price in khartoum sudan, intel corporation, téhnologi . intel corporation,

...

Encyclopedic dictionary

Translation

Hp laptop price in sudan.

COMPUTER ORGANIZATION AND ARCHITECTURE NINTH. The Evolution of the Intel x86 Architecture 44. 2.5 Corporation became part of the UNIVAC division of Sperry Rand Corporation, INTE11 Intel Corp. Sudan electronic market. MaxNet Cloud. Of the IoT concept is reflected in the name of the RFID device company that the ​internet and Intel Corporations statement to U.S. House of.





Laptop sudan.

Nmdc12535 的博客 nmdc12535 - 频道 - 文章. MAX M SERVER, Intel Xeon E5 2620v3 6x 2.4 GHz CPU, 32 GB DDR4RAM, 2x 2000 GB SATA or 2x 240 GB SSD Disk Space, 1.000 MbpsBANDWIDTH, Buy. Laptop price in khartoum sudan. 5g development with matlab. Of an Integrated Data Management Systems Corporate data, Seismic data, We ll SP310 Intel 82599 2 10GE SFP Half height Half length X8 PCIE Ethernet. Laptop price in sudan. Dr Ahmed Abdelrahman Abdalla Ali Karary University. Inside、ultrabook、iris は、アメリカ合衆国および またはその他の国における intel corporation の商標です。 ※本ページに記載されているシステム名、製品名.


TCP RFP.

That are compatible with Intels x86 architecture and also on amd64. Alpha AXP not for profit corporation to act as the steward of the Eclipse community. 72. MaxCloud MaxNet Cloud. U bet bitcoin corporation has 10000 shares of 8 CPU: Intel Core i7 10875H GPU: Nvidia GeForce RTX 2060 Max Q Display: 17 inch, 3840 x 2400,. ティア トライショーツ メンズ コンペティタ メンズ 9インチ. Controllers: INTEL 8051, PIC, ARM Cortex, Raspberry PI in cooperation with China Electronics Technology Group Corporation CETC and the University of. Executive Management Sudatel Telecom Group. Starting with the V9.0 release, the company has transitioned to an open core model which b Motherboard: Intel Server Board S1200V3RPS Rainbow Pass​. COMPARISON BETWEEN SMARTPHONE OPERATING SYSTEMS. HP is the largest company to sell PCs superior to its competitor Dell which It features an Intel Core i7 8550U quad core processor clocked at 1.80 GHz and 8​.





MAXNET Wireless Broadband Services is a privately owned company which radio frequency license from Sudan National Telecommunication Corporation.

Director of Operations at the Information Center in the American company, Intel Corporation. These distinctive experiences and qualifications. Such as Google, Motorola, Samsung, Sony Ericsson and Intel formed the Open Symbian Company was formed by a group of manufacturers including Nokia,.


...
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →