Back

★ Seoul

Seoul
                                     

★ Seoul

Séoul) – resmi Kota Di Séoul – nyaeta ibukota jeung panglobana metropolis of korea Kidul, nu jantung Seoul Ibukota Wewengkon, nu ngawengku sakurilingna Incheon metropolis jeung Gyeonggi province, wewengkon métropolitan anu kadua panggedena di dunya, jeung 25.6 juta urang ka populasi. imah nepi ka leuwih ti satengah tina populasi ti Kalér ka Kidul kaasup 678.102 warga internasional. Kalawan populasi leuwih ti 10 juta, ieu hiji kota gedé nyaéta kota panggedéna ditangtoskeun di OECD.

Hal ieu aya di Walungan Han, sajarah Séoul taun pisan lila leuwih ti dua rébu taun saprak diadegkeun taun 18 SM ku Baékjaé, nya eta salah sahiji tina Tilu Karajaan Koréa. Séoul masih terus jadi ibukota Korea salila Dinasti Joseon. Wewengkon ibu kota Seoul ngawengku lima Loka Warisan Dunya UNESCO: Karato Changdeok, Bénténg Hwaseong, Kuil Jongmyo, Bénténg jeung Makam Karajaan Dinasti Joseon. Séoul dikurilingan ku gunung, nu pangluhurna nyaeta Gunung Bukhan, taman nasional nu paling dilongok per-suku tina pulo. Cicirén modéren antarana N Seoul Parongpong, Wangunan anu 63 beda warna emas, nu Dongdaemun Design Plaza neofuturiskik, Lotte World, taman eta di jero rohangan nu kadua panggedena di dunya, Moonlight Katumbiri cai Mancur, cai mancer tina sasak pangpanjangna di dunya jeung Sevit Pulo Ngambang. Salaku lahirna K-pop jeung Korean Wave, Séoul narima leuwih ti 12 juta internasional datang dina 2013, nyieun Séoul, salaku kota nu ka-10-paling dilongok di dunya jeung 6 pangngahasilkeunana dina kasus atikan.

Ayeuna, Séoul dianggap hiji kota global anu signifikan tur bisa ngaronjat, nu balukarna ti hasil tina ékonomi nu disebut Kaahéngan Walungan Han nu mangrupa parobahan ti karuksakan tina Korean Perang ékonomi dunya 4 panggedena metropolitan jeung GDP of US$774 milyar dina taun 2012 sanggeus Tokyo, New York City jeung Los Angeles. Puseur téknologi dunya nu pinunjul di Gangnam jeung Digital Media City, Wewengkon ibu kota Séoul bisa ngagulkeun 15 Fortune Global 500 pausahaan saperti Samsung, pausahaan téhnologi panggedéna di dunya, kitu ogé LG jeung Hyundai-Kia. Dina taun 2013, nu GDP per kapita PPP kota nu $39.448 comparable jeung nu ti Perancis jeung Finlandia. Rengking kagenep di Global Power City Index jeung kagenep dina Indéks nyaéta Puseur Finansial Global, ieu metropolis ngadorong pangaruh nu leuwih gede dina urusan global minangka salah sahiji host of konferensi, nu global meunangna. Séoul rengking katujuh dina Sustainable Cities Index, nu pangluhurna di Asia jeung rengking kadua di dunya dina kategori sosial. Eta oge tuan bukaan seni jeung paling di dunya per mil pasagi.

Séoul di dunya paling kabel kota jeung rengking kahiji dina téknologi kesiapan ku laporan PwC sacara Kota Kasempetan. Anak angkot infrastruktur mangrupa nu pangpadetna di dunya sarta rengking salaku pangalusna di belahan Kalér dina Sustainable Cities Index. Dirojong ku hiji utama gancang KTX Seoul Subway panggedé di dunya, nya eta anu 4G LTE, WiFi jeung DMB dina kandaraan ka handap lemah. Séoul disambungkeun via AREX ka Bandara Internasional Incheon, nu meunang pangajén salaku bandara pangalusna pikeun salapan taun patuturut 2005-2013 dunya Bandara Council International. Lotte World Tower, a langit supertall 556m 1.824 sq ft, jeung 123 floors, keur diwangun di Séoul nu geus jadi pangluhurna dina OECD di 2015 jeung galadak observasi jeung galeri seni pangluhurna di dunya. Anak Lotte Sinema imah alam panggedéna layar bioskop.COEX Mall Séoul nyaéta seoul panggedena mall balanja di panghandapna tina lemah. Emporis nyababkeun skyline Séoul rengking salaku pangaruh visual nyaéta pangluhurna kaopat di dunya antara kota.

Séoul tuan rumah Asian Games 1986, Olimpiade usum Panas 1988, 2002 FIFA World Cup jeung KTT Seoul G-20 dina taun 2010. Kota DUNYA, Séoul anu ngaranna sanggeus ibu kota di Dunya dina taun 2010.

                                     

1. Rujukan. (References)

Kota geus dipikawanoh dina mangsa katukang dina ngaran Wiryé-seong 위례성/ 慰禮城, nalika jaman Baékjé, Hanju 한주/ 漢州, salila Silla era, Namgyeong 남경/ 南京, salila Goryeo era, Hanseong hangul/ 漢城, salila boh Baékjé jeung Joseon eras, Hanyang 한양/ 漢陽, salila jaman dinasti Joseon, nu Gyéongséong 경성/ 京城, dina mangsa kolonial jaman. Ngaran kiwari téh asalna ti kecap dina basa koréa nu hartina "ibu kota," nu dipercaya asalna ti kecap Seorabeol 서라벌/ 徐羅伐, nu asalna disebut Gyeongju, ibukota kuno Silla. Séoul geus loba ngaran tangtu aya alesan. Salila dijajah ku Jepang, "Hanseong" 漢城 diganti ngaran "Gyeongseong" 京城 ka patukeur jeung karakter "漢", kitu ogé nujul ka urang Cina. Kanyataanna, ngaran kuna Séoul, Hanséong hanja 漢, asalna boga harti "Big" atawa "lega". Pamaréntah Jepang megatkeun pikeun nganti hiji karakter ti hanja 漢 jadi 京 nétélakeun urang teu saralah ka nganggap yén Séoul boga hubungan jeung urang China.

Teu kawas paling ngaran tempat di Korea, "Seoul", kuring teu boga hanja aksara nu dipaké dina basa koréa. On 18 januari, 2005, pamaréntah Séoul resmi ngarobah ngaran basa Cina resmi ku Shouer Cina basajan: 首尔, Cina tradisional: 首爾, pinyin: shǒuěr ti bersejarah Hancheng Cina basajan: 汉城, Cina tradisional: 漢城, pinyin: hànchéng, nu terus jadi teu pati ilahar.

                                     

2. Sajarah

Pakampungan Walungan Han wewengkon, mana aya Séoul ayeuna, geus mimiti astéroid ti kira-kira taun 4000 SM.

Séoul munggaran kacatet salaku Wiryeséong, ibukota Baékjé diadegkeun dina 18 SM di kalér-wétan wewengkon Séoul. Aya sababaraha tembok kota tumetep di wewengkon nu nuduhkeun tanggal harita. Pungnaptoseong, nu salajengna ka wetan leuwih ti Séoul, dipercaya ku eta, kitu loka Wiryeéséong imah. Salaku Tilu Karajaan competed pikeun strategis ieu wewengkon, kontrol pindah ti Baékjé ka Goguryeo dina abad ka-5, jeung ti Goguryéo ka Silla dina 6 the.

Dina abad 11 Goryeo, nu hasil Dihijikeun Silla, diwangun hiji usum panas istana di Séoul, nu ieu disebut salaku "Southern ibukota". Saprak harita, Séoul jadi hiji leuwih jeung leuwih loba. Lamun Joseon diganti Goryéo, nyaeta ibu kota teh pindah ka Séoul ogé katelah Hanyang jeung saterusna Hanséong, di mana eta tetep nepi ka ragrag tina dinasti nu. Istana Gyeongbok, nu diwangun dina abad ka 14, anu dipidangkeun minangka panyicingan karajaan tepi ka taun 1592. Lain karaton badag, Changdeokgung, diwangun dina 1405, dilayanan salaku utama karaton karajaan ti 1611 ka 1872.

Asalna, kota ieu sagemblengna dikurilingan ku pinding batu pikeun ngamankeun wargana tina sato, maling jeung serangan. Kota terus tumuwuh leuwih ti éta tembok jeung sanajan tembok henteu deui ogé sapanjang Pagunungan Bugaksan 북악산, di kalér wewengkon puseur kota), nu gates, kuring masih tetep, deukeut ka tengah kota Séoul, di antarana Sungnyemun paling ilahar dipikawanoh minangka Namdaémun jeung Honginjimun ilahar disebut Dongdaemun. Salila Joséon, gates anu dibuka jeung ditutup unggal poé, dipirig ku sora bel gedé munara tina Bosingak. Di ahir abad ka-19, sanggeus ratusan taun isolasi, Séoul dibuka gapurana asing jeung mimiti ka modernisasikeun. Séoul jadi kota kahiji di Asia Wétan pikeun ngawanohkeun listrik di karaton karajaan, nu diwangun ku Edison Illuminating Pausahaan, jeung sapuluh taun ka hareup Séoul ka panawaran kitu oge lampu jalan.

lolobana tumuwuh Séoul alatan dagang jeung nagara deungeun kawas Perancis jeung Amérika Sarikat. Contona, Seoul Electric Company, Séoul Listrik Trolley Pausahaan, jeung Séoul Seger Spring Cai Company, hiji pausahaan anu babarengan dipiboga ku koréa kidul jeung Amérika. Dina taun 1904, hiji American ku ngaran Angus Hamilton dilongok kota sarta ngomong, "Jalan Seoul anu sadaya joint bareresih, pikatajieun jeung saluran cai ogé alus. Jalan of london nu hareureut jeung kontaminasi geus dimekarkeun, solokanana ditutup, hatur nuhun ka jalan rayana ogé geus dilalegaan. Seoul dina ukuran jarak jadi kota saw pangluhurna, nu paling metot jeung pangberesihna nyaéta di wewengkon Wétan."

Sanggeus anéksasi perjangjian dina taun 1910, Kakaisaran Jepang ngajajah Korea jeung diganti ngaranna kota Gyeongseong "Kyongsong" di Cina atawa "kéijo" dina basa Jepang. Jepang téknologi ieu diimpor, kota tembok anu dipiceun, sababaraha gapura dibongkar. Cara diubinan jeung Western-gaya wangunan anu diwangun. Kota ieu liberated di ahir Perang Dunya KADUA.

Dina 1945, kota resmi ngaranna Séoul, jeung diresmikeun salaku hiji kota husus di taun 1949.

Salila Perang koréa, sababaraha kali Séoul maranéhanana pindah leungeun-na antara hawa bersenjata Koréa Kalér dibéking ku rusia / Cina, jeung Kalér ka Kidul nu dibéking Amérika Sarikat, nu nyababkeun kota ieu ruksak parna sanggeus perang. Ibu kota sawatara waktu, kuring pindah heula ka Loka. Nurutkeun hiji estimasi tina karuksakan éksténsif ka Séoul, kuring sahenteuna 191.000 wangunan, 55.000 imah, jeung 1.000 pabrik rata jeung taneuh. Kitu ogé, hiji caah ti para pangungsi geus asup kana Seul salila perang, jeung ngarah ka perkembangan jumlah pangeusi kota jeung wewengkon mtropolitanana nepikeun ka kurang leuwih 1.5 juta ku 1955.

Sanggeus perang, Séoul mimiti fokus dina rekonstruksi jeung modernisasi. Salaku ékonomi Koréa mimiti tumuwuh gancang ti taun 1960-an, urbanisasi ogé gancangan jeung pagawe mimiti narempatan Séoul jeung kota gedéliana. Ti taun 1970-an, ukuran wewengkon kota Séoul nu leuwih ngalegaan pisan alatan nyokot sajumlah kacamatan jeung desa ti sababaraha sabudeureun wilayah.

Nurutkeun 2012 sensus data, populasi wewengkon Séoul geus kira-kira salila kira 20% tina populasi total korea Kidul, Séoul geus jadi salah sahiji ékonomi, pulitik jeung budaya hub nagara, jeung sababaraha Fortune global 500 pausahaan, kaasup Samsung, SK Holdings, Hyundai, POSCO jeung LG Group kantor pusatna aya.

Séoul tuan rumah Asian Games 1986 jeung Olimpiade usum Panas 1988 di salah sahiji tempat nu maén Bal Piala Dunya dina taun 2002.

                                     

3. Basa inggris. (English)

Séoul perenahna di béh kalér kulon koréa Kidul. Total wewengkon 605.25 km 2, kalayan radius kurang leuwih 15 km 9 mi, nu mangrupa gurat badag dibagi kana kalér jeung kidul nu dipisahkeun ku Walungan Han. Walungan jeung wewengkon sakurilingna boga tugas nu kacida pentingna dina sajarah Kidul. Tilu Karajaan Koréa kacida merjuangkeun pikeun bisa ngadalikeun ieu taun ieu, sabab ieu walungan mangsa harita dipaké keur jalur dagang ka Cina ngaliwatan Laut Konéng. Walungan teu bisa dipaké deui keur balayar alatan muharana aya dina wates antara dua Koréa nu henteu beunang sagawayah jelema, jeung sipil entry dihalang. Ieu dayeuh diwatesan ku dalapan gunung, kaasup lemah pangluhurna dina daratan Walungan Han jeung wewengkon béh kulon.

                                     

3.1. Basa inggris. Iklim. (Climate)

Séoul boga iklim transisional buana beueus / subtropis peralihan klasifikasi iklim Köppen Dwa / Cwa, kalayan karakteristik iklim di antara duanana. Salila bulan nopémber nepi ka Méi, iklim Séoul leuwih deukuet kana iklim buana kontinén salaku ka lamun usum panas mah, iklim di ditu kawas iklim subtropis nu ngandung unsur baseuh / garing tropis iklim. Usum panas mah ilaharna panas jeung beueus, dibarung ku angin muson Asia Wétan ti juni nepi ka séptémber. Sedengkeun di kira-kira bulan agustus mah, nu mangrupa bulan pangpanasna, boga suhu rata-rata 22.4 to 29.6 °C 72 to 85 °F, dina kanyataan, kuring teu bisa jadi leuwih ti éta. Dina usum tiis mah mindeng kacida nyecep nu bekuna, jeung suhu rata dina bulan januari, sadaya ka -5.9 to 1.5 derajat C 21.4 to 34.7 °F sarta ilaharna leuwih garing tibatan nalika usum panas, kalayan rata-rata 28 poé salju taunan keur unggal. Kadang-kadang, hawa turun kacida dramatisna ka sahandapeun -10.0 °C 14.0 °F, sarta bisa nyambung ka -15.0 °C 5.0 °F, sanajan areng ogé, anu dina mangsa tengah usum tiis antara januari jeung pébruari.

                                     

4. Distrik administratif. (Administrative districts)

Séoul dibagi kana 25 gu 구, 區 kab. Gu téh béda nu ti 10 nepi ka 47 km 2 jeung populasi saeutik leuwih ti 140.000 sadaya 630.000. Songpa geus jumlah jalma paling, sedengkeun Séocho téh anak panggedéna. Pamaréntah unggal gu handles loba fungsi nu diatur ku pamaréntah kota di jurisdictions séjén. Unggal gu dibagi kana "dong" 동, 洞 atawa lingkungan. Sababaraha gu geus ngan sababaraha dong sedengkeun nu sejenna saperti distrik Jongno ngarupakeun angka pohara badag. Gu Séoul ngawengku 423 dong administratif 행정동. Dong nu kabagi deui kana 13.787 tong 통, 統, nu salajengna dibagi kana 102.796 ban.

                                     

5. Élmu jeung téknologi. (Science and technology)

Ditangtoskeun Séoul pikeun density populasi, nu ampir dua kali nu New York jeung dalapan kali leuwih gede ti Roma. Wewengkon métropolitanana mangrupa nu pangpadetna di Asia tenggara dina 2012, dumasar kana OECD, jeung kadua di dunya sanggeus Paris. Ampir sakabeh warga Séoul nyaéta Kalér, jeung saeutik urang Cina, urang Jepang, jeung minoritas ékspatriat. Dina désémber 2013, populasi ieu 10.14 juta, sakumaha dina 2012, populasi 10.442.426. Ahir juni 2011, 10.29 juta warga of the Republic of Korea hirup di kota. Turun.24% dbandingkeun ahir 2010. Populasi Séoul terus turun ti awal taun 1990-an, sabab hirup di Séoul mahal, kitu ogé ngolotanana tina populasi.

Jumlah asing hirup di Séoul téh 255.501 urang dina taun 2010 nurutkeun sumber resmi Séoul. Dina bulan juni 2011, 281.780 asing hirup di Séoul. Di antarana, nu 186.631 pets urang 66% tina warga us ti karuhun urang Korea. Kebangkitan 8.84% saprak ahir 2010 jeung 12.85% ti bulan juni 2010. Grup sacara deui ka warga Cina séjén suku Kalér, 29.901 eta cicing di Séoul. Grup sacara deui ka 9.999 urang warga Amérika Sarikat, nu teu turunan Koréa. Saterusna aya warga ti Républik rahayat Cina Taiwan, 8.717 ka urang.

                                     

5.1. Élmu jeung téknologi. Agama. (Religion)

Dua agama utama di Séoul Kristen jeung Budha. Agama séjén kaasup Muslim, jeung karuhun jeung kong hu Cu. Séoul panggedena di dunya Christian jamaah di dunya, Garéja Yoido Full gospel, nu geus anggahota ngeunaan 830.000 ka urang.

Dumasar kana sénsus taun 2005, tina rahayat Séoul, 39% ngagem Kristen 22.8% Protéstan jeung 14.2% Katolik jeung 16.8% ngagem Budha. 46.2% tina populasi lolobanaana maranehna teu boga baju atawa maké hiji Muslim jeung agama asli séjénna.

                                     

6. Ékonomi. (Economy)

Séoul éta téh bisnis jeung finansial hub of korea Kidul. Sanajan akun for ngan 0.6 persén wewengkon darat nasional, Séoul pikeun ngahasilkeun 21 persén GDP nagara urang dina taun 2006. Dina taun 2008, nu di Sakuliah dunya Puseur Dagang indéks rengking Séoul salaku No. 9. The Global Financial Centres Index salaku 2012 ngadaptar Séoul, kota pangkompetitifna 6 di dunya ku finansial. Akal Unit Ékonom didaptarkeun Séoul salaku 15 dina daptar "Sakabéh 2025 City Saing" ngeunaan mangsa nu bakal datang daya saing kota.

                                     

6.1. Ékonomi. Pabrik

Industi pabrik tradisional jeung dipake intensif tina pagawé geus terus diganti ku industri, tipe téknologi informasi, éléktronis jeung assembly, tapi, produksi kadaharan jeung inuman, ogé percetakan jeung penerbitan tetep antara industri core. Pabrik anu kantor puseurna di kota, kaasup Samsung, LG, Hyundai, Kia jeung SK. Pausahaan dahareun jeung inuman nu kasohor pausahaan di antarana Jinro, nu nyieun inuman alkoholan soju nu sumebar ka sakuliah dunya, ngéléhkeun kaluar Smirnoff vodka, pabrik bir, nu panggedéna ngajual Hite ngahiji jeung Jinro jeung Oriental Brewery. Kota ieu a tinggal dahareun raksasa kawas Seoul Susu Koperasi, Nongshim Group jeung Lotté.

                                     

6.2. Ékonomi. Sajarah

Konséntrasi gegedéan pausahaan-pausahaan internasional kantor puseurna aya di Séoul. Korea Exchange Bank ogé kantor puseurna di kota. kalolobaan kantor puseur bank jeung Korea Exchange nu aya di Yeouido Pulo Yéoui, nu mindeng disebut "Wall Street Koréa" tur geus midang minangka puseur finansial ieu kota ti taun 1980-an.

                                     

6.3. Ékonomi. Balanja. (Shopping)

Pasar grosir jeung eceran panggedena di Kalér ka Kidul, nyaéta Dongdaemun Market, anu aya di Séoul. Myeongdong anu balanja jeung hiburan di wewengkon puseur kota Séoul, jeung toko kelas pakait jeung kelas luhur, butik pakéan jeung brand internasional toko. Namdaémun pasar deukeutna, dingaranan Namdaémun Gerbang, nyaéta pangkolotna di Séoul nu ayeuna masih dipaké. Sinchon wewengkon balanja nu sadia pikeun nonoman jeung siswa universitas.

Insadong nyaéta budaya kasenian pasar Séoul, tempat nu karya seni Kidul tradisional jeung modern, saperti lukisan, patung jeung kaligrafi nu dijual. Pasar loak Hwanghak-dong, jeung Pasar antik Janganpyéong ogé nawarkeun hiji antik. Sababaraha toko pikeun désainer lokal geus dibuka dina Samcheong-dong, di mana aya sababaraha galeri seni jeung. Itaewon caters utamana sadia pikeun wisatawan asing jeung prajurit American dumasar di kota. Distrik Gangnam mangrupa wewengkon pangmakmurna di Séoul jeung pikeun wewengkon Apgujeong-dong jeung Cheongdam-dong jeung COEX Mall jeung. Pasar grosir eta ka Pasar Grosir Noryangjin Lauk jeung Garak Pasar. Nu Yongsan Electronics market nyaéta panggedena pasar éléktronika di Asia.

Times Square mangrupa salah sahiji seoul panggedena mal mintonkeun CGV Starium, bioskop panggedena di dunya permanén 35 mm.

                                     

7. Arsitéktur. (Architecture)

Jantung tradisional Séoul heubeul Dinasti Joseon kota, ayeuna puseur leungeun nya, nu di wewengkon ngumpul ka karaton, kantor pamaréntahan, kantor puseur pausahaan, hotél, jeung pasar tradisional. Cheonggyécheon, stream nu manjang ti kulon ka wétan ngaliwatan lebak saméméh nelen kana Walungan Han, ieu salila sababaraha taun ditutupan ku beton, tapi ahirna dibalikkeun deui ngaliwatan urban revival proyék dina 2005. Jongno jalan, hartina "Bell Jalan," geus jalan utama jeung ieu téh salah sahiji komérsial pangbiharina di kota, di mana eta bisa jadi kapanggih Bosingak, hiji mastaka nu anjeun teu bel gedé. Bel nyirénan waktu, nu béda-béda sapopoe jeung dikawasa opat utama gerbang kota. Ka kalereun puseur musisi aya Bukhan Gunung, jeung ka kiduleunana aya Namsan leuwih. Tuluy ka kidul aya pipir kota nu geus kolot, nyaéta Distrik Yongsan jeung Distrik Mapo. Sakuliah Walungan Han aya wewengkon anu leuwih anyar jeung makmur nagara téh hiji Distrik Gangnam, distrik Seocho sarta wewengkon sakurilingna.

                                     

7.1. Arsitéktur. Arsitéktur dumasar kana sajarah. (The architecture is based on the history of the)

Séoul jeung sababaraha tempat penting dina sajarah jeung budaya. Di Loka Pakampungan Prasajarah Amsa-dong, Distrik Gangdong, sésa-sésa néolitikum kakali jeung anjeun ngahaja dikandung alatan caah di 1925. Urban jeung sipil tata nyaéta konsép lamun Séoul ieu kahiji dirancang pikeun ngawula ka ibu kota dina ahir abad ka 14. Dinasti Joseon diwangun nu "Lima Karaton nu Gede" dina Séoul – Changdeokgung, Changgyeonggung, Deoksugung, Gyeongbokgung jeung Gyeonghuigung – perenahna di distrik Jongno jeung Distrik Jung. Di antara sakabéh éta, Changdéokgung asup dina Daptar Warisan Dunya UNESCO dina taun 1997 salaku "conto rarancang arsitéktur istana jeung taman di Wétan Jauh tina gede". Karaton utama, nyaéta Gyeongbokgung, pikeun pangalaman proyék restorasi ti masif. Istana dianggap exemplary arsitéktur Joséon. Gigireun istana, Unhyeongung kawentar minangka tempat cicingna Bupati Daéwongun, bapana Kaisar Gojong di ahir Joséon.

Séoul dikurilingan ku tembok nu diwangun pikeun ngatur jeung manéhna sorangan nu bakal datangna ti wewengkon séjén jeung nangtayungan kota ti serangan musuh. Pungnap Toseong mangrupa salah sahiji lahan rata-rata nu diwangun dina Walungan Han nu loba dipercaya eta salaku mandalana Wiryéseong. Hayu Mongchon Toseong 몽촌토성, 蒙村土城 téh dina taneuh séjén nu diwangun salila Baékjé periode nu ayeuna aya di jero Taman Olimpiade. Dunya Seoul diwangun salila Dinasti Joséon nu kahiji keur ka nangtayungan kota. Sanggeus sababaraha abad karuksakan jeung diwangun deui, ayeuna nu nyésa téh kurang ti 2 / 3 na, kaasup genep tina dalapan gapura nu asli. Ieu gates di antarana Sungnyemun jeung Heunginjimun, anu ilahar disebut Namdaémun Gateway ka Gedé Kidul jeung Dongdaemun Gerbang ka Big East. Namdaémun gapura kai pangkolotna sadaya kana kajadian nu ngaduruk taun dina taun 2008, sarta ayeuna muka deui sanggeu réstorasina ieu réngsé dina 2013. Ayana deukeut gerbang aya pasar tradisional sarta puseur pangbalanjaan panggedéna, Pasar Namdaémun jeung Dongdaemun Market.

Aya ogé loba wangunan diwangun jeung internasional gaya dina ahir abad ka-19 jeung awal abad ka-20. Kamerdikaan ieu diwangun dina 1897 méré hiji talatah ngeunaan pentingna boga sumanget kamerdikaan. Stasion Seoul dibuka dina taun 1900 salaku Station Gyéongséong.

                                     

7.2. Arsitéktur. Arsitektur Modern. (The Architecture Of The Modern)

Rupa-rupa wangunan kantor jeung wangunan panyicingan nu laluhur, saperti Gangnam Keuangan Puseur, Munara Istana, N Seoul Munara jeung Jongno Parongpong, ngadominasi di langit kota. A runtuyan wangunan luhur anyar pikeun jadi diwangun, kaasup Lotte World Tower, nu dijadwalkeun réngsé ku taun énggal 2016. Dina pébruari 2014, wangunan anu pangluhurna di kota anu Tilu International Kauanganan Center, nu luhurna tina 279m.

Dunya Trade Center Seoul, nu perenahna di Distrik Gangnam, sarwa sababaraha pameran jeung konferensi. Di Distrik Gangnam aya ogé COEX Mall, anu balanja jeung hiburan kompléks dina jero rohangan anu kacida gedena. Ka hilirkeun ti Distrik Gangnam aya Yeouido, hiji pulo nu tempat Déwan Nasional, studio release gedé, sarta sajumlah badag wangunan kantor, saperti Korea Keuangan Wangunan jeung Yoido Full Injil. Stadion Olompiade, Olimpiade Park, jeung Lotte World perenahna di Distrik Songpa, di sisi kidul Han, hulu ti Distrik Gangnam. Dua ciri modern Séoul anyar Dongdaemun Design Plaza & Taman, dirancang ku Zaha Hadid, jeung Seoul City Hall, ku Yoo Kerl ku iArc.

Dina 2010, Séoul diresmikeun Dunya Design modal pikeun taun harita.

                                     

8.1. Budaya. Téknologi. (Technology)

Séoul boga infrastruktur anu dimekarkeun ku téknologi. Boga pénétrasi lega band serat kaca nyaéta pangluhurna di dunya, nu ngahasilkeun panggancangna di dunya sambungan internet 1 Gbps. Séoul nyadiakeun aksés Wi-Fi gratis di luar rohangan. Proyék 47.7 milyar meunang $44 juta ieu bakal mere anjeun wasa ka warga jeung nu ngaranjang di 10.430 taman, jalan jeung bagian umum anu di 2015.

                                     

8.2. Budaya. A

Dina Séoul téh mangrupakeun imah pikeun 115 museum, kaasup tilu of the national museum of handap ieu salapan sahiji anu pang wawakil museum di kota. National museum of Korea nyaéta musieum nu teu ngan ngagambarkeun Séoul, tapi maranéhanana ogé bisa ngagambarkeun sagala koréa Kidul. Saprak diadegkeun dina taun 1945, museum geus diwangun kumpulan 220.000 artefak. Dina oktober 2005, museum pindah ka gedong anyar di Yongsan Taman Kulawarga. National Folk Museum perenahna di Gyeongbokgung Istana di Distrik Jongno jeung migunakeun réplika sajarah objék pikeun ngagambarkeun rahayat sajarah urang korea. Bukchon Hanok Village jeung Namsangol Hanok Village nyaéta hiji wewengkon aya nu ngandung imah, taman jeung museum of tradisional korea hanok nu méré hiji kasempetan pikeun wisatawan ngarasakeun budaya Kidul tradisional.

Perang peringatan, salah sahiji salapan kota museum di Séoul, nawarkeun pangalaman édukasional jeung emosi nu nganjanganana ngeunaan rupa-rupa perang ngalibetkeun Kidul, kaasup Perang koréa téma. Ieu Aub, nyaéta urut panjara diwangun salila penjajahan Jepang, jeung ayeuna dipaké minangka musieum sajarah

Museum of Art Seoul jeung Museum of Art of Ilmin ngajaga rupa wangunan heubeul anu unik dina visual tina wangunan luhur jeung modern wahyu. Saméméhna dioperasikeun ku Déwan Kota Séoul jeung boga tempat di deukeut Istana Gyéonghuigung, istana karajaan dinasti Joséon. Pikeun lolobana jelema anu kawas film korea, kuring, Film korea ngayakeun Museum of Korean Film jeung Cinematheque KOFA di puseur utamana dina Media Digital CityDMC, Sangam-dong. Tteok & Parabot Dapur Museum jeung Kimchi Field Museum nyadiakeun informasi nu patali jeung sajarah kadaharan Koréa.

                                     

8.3. Budaya. Agama monumen. (Religious monuments)

Aya ogé wangunan kaagamaan nu nyokot kalungguhan penting di masarakat korea jeung pulitik. Wongudan Altar tempat upacara, lamun pamingpin koréa kidul ngayakeun ritual kasawargaan saprak era Tilu Karajaan. Saprak Dinasti Joseon ngagunakeun Konghucu minangka idiologi nasional dina 14 the, nagara diwangun loba kelenténg Ngalarang. Turunan kulawarga karajaan Joséon masih terus tradisi di hiji nyekel tahan upacara pikeun ngélingan maranéhanana karuhun di Jongmyo. Eta karajaan pangkolotna karamat Konghucu dilestarikan jeung ritual-ritualna pikeun neruskeun tradisi nu dijieun dina 14 the. Munmyo katut dongmyo diwangun salila periode nu sarua. Sanajan Utama didedetkeun ku pamaréntah Joséon, ieu baju tetep aya. Jogyésa mangrupa markas gedé Ordo jogyé Buda koréa. Hwagyésa jeung Bongeunsa ogé candi Budha di Seoul, nu gedé.

Katedral Myeongdong mangrupa ciri Myeongdong, Distrik Jung jeung Katolik gereja panggedena nu diwangun dina 1883. Ieu téh hiji lambang Catholicism di Korea. Ieu ogé fokus béda pamadegan pulitik dina taun 1980-an. Cara ieu Romawi Katolik Gereja geus pisan pangaruh kuat ka urang Korea.

Aya loba gereja protestan di Séoul. Nu paling loba nu presbyterian, tapi loba ogé garéja métodis, Baptis, jeung Lutheran. Yoido Full Injil nyaeta garéja tina Pantékosta jeung rakitan Allah on Yeouido di Séoul. Jeung kurang ti 830.000 anggahota dina 2007, geus pangbadagna pentecostal jamaah Christian di dunya, nu geus kacatet dina Guinness Book of World Records.

                                     

8.4. Budaya. Festival

Dina oktober 2012 KBS Hall di Séoul jadi nu boga imah nu festival of internasional jaringan musik – Festival Lagu pikeun TV jeung Radio ABU kahiji dina raraga Majlis Umum jeung Asia-Pacific Broadcasting Union-pikeun 49 Majelis Umum.Hi! Seoul Festival mangrupa festival budaya uusuman nu diayakeun opat kali sataun salila usum spring, usum panas, gugur, jeung usum dina Séoul, korea Kidul saprak 2003. Ieu festival téh dumasar kana "Poé Warga Seoul," nu diayakeun dina unggal tanggal saprak 1994 pikeun ngélingan 600 taun sajarah Séoul salaku ibu kota nagara. Nu festival ieu disusun dina Seoul Metropolitan Government. Dina 2012, Séoul geus hosted Ultra Music Festival Korea, nyaéta festival musik sarta judul nu diayakeun dina ahir minggu 2nd bulan juni.

                                     

8.5. Budaya. Taman. (Garden)

Nu Namsan park bisa dipaké pikeun hiking, rekreasi jeung skyline pikeun nempo pamadegan tengah kota Séoul. N Seoul munara téh perenahna di handap. Taman olimpiade Seoul perenahna di Distrik Songpa jeung diwangung ka tempat Olimpiade usum Panas dina taun 1988. Pagoda nyaéta 10-tingkat Wongaksa aya di Tapgol Taman, leutik taman umum nu 19.599 m-2 210.962 sq. ft. Wewengkon kira-kira aliran ngawula ka salaku tempat umum pikeun rélaxasi jeung rékréasi. Tancheon stream jeung wewengkon deukeuteunana ngawula ka salaku badag taman jeung rupa-lajur pikeun walkers jeung sasarapédahan. Cheonggyecheon, hiji stream nu 6 km 4 mi ngaliwatan tengah-tengah kota Séoul, kasohor warga Séoul di handap ieu nu datang.

Metropolitan area Séoul diwangun ku genep taman utama, kaasup Seoul Leuweung, nu dibuka di mid-2005. Wewengkon ibu kota Seoul National ogé beubeur héjo nu dirancang pikeun nyegah kota ti sprawling kaluar kana ibukota Propinsi deukeutna. Wewengkon ieu mindeng pikeun ménta ku jalma anu hayang ngajalankeun kahirupan urban di ahir minggu jeung nalika peré.

Séoul ogé an indoor taman hiburan nu panggedéna di dunya, Lotte World. Puseur pelesir séjén nyaéta stadion Olimpiade jeung Piala Dunya jeung ka kota-kota aula kota.

                                     

9. Olahraga. (Sports)

Kompetisi internasional. (International competitions)

Séoul jadi tuan rumah Asian Games 1986 jeung taun 2014, jeung anu paling ilahar dipikawanoh minangka Asiad, 1988 Olimpiade, jeung Paralympic Games. Jadi host ogé pikeun 2002 FIFA World Cup. Stadion Piala dunya di Seoul jadi tempat bukaan jeung game munggaran.

Taekwondo nyaéta olahraga nasional Korea jeung Séoul tempat Kukkiwon, dunya markas besar, Taekwondo Federation Dunya.

Maén bal. (Football)

Paling populér klub maén bal di Séoul téh FC Seoul. Klub ieu téh salah sahiji anu pang suksés klub maén bal di Asia. Nu anyar, FC Séoul pikeun jadi runner-up di Liga pikeun Jawara AFC dina 2013.

  • Lalaki maén bal. (Mens football)
  • Football awewe. (Womens Football)

Baseball

Séoul tilu baseball professional klub dina cekelan KBO: Salah sahiji pangkolotna klub, Doosan Ngasuh, LG Kembar jeung Nexen Pahlawan.

                                     

10. Transportasi. (Transportation)

Séoul, nyaeta salah sahiji kota infrastruktur transportasina pangmajuna di dunya nu terus masih bisa dimekarkeun. Anak nu dimimitian ti Kamaharajaan Korea, salila saterusna éta jalur trém kahiji jeung jalan raya nu ngahubungkeun Séoul jeung Inchéon. Jalur trém paling penting dina Séoul, sapanjang Jongno diganti ku garis 1 sistem subway dina awal taun 1970-an. Hiji cara penting anu di puseur leungeun nya Séoul antarana Euljiro, Téhéranno, Séjongno, Chungmuro, Yulgongno, jeung Toegyéro. Aya salapan utama garis subway nu manjang leuwih ti 250 km 155 mi, jeung hiji tambahan jalur rencanana. Salaku 2010, 25% ti populasi ngabogaan waktu pasuliwer hiji jam atawa leuwih.

                                     

10.1. Transportasi. Bus

Sistem beus di Séoul dioperasikeun ku Metropolitan Séoul, kalayan opat konfigurasi beus primér énu sadia pikeun ngaladénan kalolobaan tempat di ieu dayeuh. Séoul boga loba terminal antar kota atawa beus galedé. Ieu beus ngahubungkeun Séoul jeung kota-kota di koréa Kidul. Séoul Express Bus Terminal, Central City Terminal jeung Terminal Nambu Séoul perenahna di distrik Seocho. Sajaba ti éta, terminal Beus Séoul ka Wétan di Distrik Gwangjin jeung Sangbong Terminal Sangbong di Distrik Jungnang dioperasikeun di béh wétan kota. Pikeun ngurangan polusi udara di wewengkon métropolitan, kota boga rencana pikeun ngarobah leuwih ti tujuh rébu seoul sacara engine solar beus ka gas alam taun 2010.

                                     

10.2. Transportasi. Subway

Séoul geus jajaring subway nu interconnects unggal distrik kota jeung wewengkon sakurilingna. Jeung leuwih ti 8 juta panumpang unggal poé, Séoul boga sistem subway nyaéta pangsibukna di dunya. Nu Subway Métropolitan Séoul sakabéhna geus 19 garis nu dipaké Séoul, Inchéon, state Gyéonggi, Gangwon béh kulon, jeung nu Chungnam propinsi di koréa. Salaku bonus hiji, anjeun bakal manggihan sagala rupa modus transportasi, nu metropolitan Séoul ngagawékeun sababaraha urang ahli matematika keur ngoordinasikeun subway, bus, jeung jadwal lalu lintas kana tabel waktu nu sarua. Sababaraha baris dioperasikeun ku Korail, Seoul Metro, Seoul Metropolitan Transit Gancang Corporation, NeoTrans Co. Co., Ltd., AREX, jeung Séoul, Metro Line 9 Corporation.

                                     

10.3. Transportasi. Kareta. (Train)

Séoul disambungkeun ka unggal kota gedé di Kalér ku kareta. Séoul ogé kasambungkeun ka kalolobaan kota gedé di Kidul kareta api gancang KTX, nu gancang normalna leuwih ti 300 km / h 186 mph. Stasion karéta gedé di antarana:

  • Stasion Cheongnyangni, Distrik Dongdaémun: Jalur Gyéongchun / Jungang / Yéongdong / Taebaek Mugunghwa.
  • Stasion Seoul, Distrik Yongsan: Jalur Gyéongbu KTX / Saémaul / Mugunghwa-ho, nu Jalur Gyéongui Saémaul / Komuter.
  • Yeongdeungpo Station, Distrik Yeongdeungpo: Jalur Gyéongbu / Honam / Janghang Saémaul / Mugunghwa.
  • Yongsan station, Distrik Yongsan: Jalur Honam KTX / Saémaul / Mugunghwa, Jalur Jéolla / janghang Saémaul / Mugunghwa.
                                     

10.4. Transportasi. Airport

Dua bandara internasional nu aya dina Séoul. Bandara Internasional Gimpo, baheulana di Gimpo tapi dicokot ku Séoul taun 1963, geus sababaraha taun saprak konstruksi asli salila Perang koréa ka bandara nyaeta ngan hiji nu dipaké Séoul. Domestic séjén bandara éta ogé diwangun salila perang, kaasup Yeouido.

Lamun eta dibuka dina Maret 2001, Bandara Internasional Incheon dina Yeongjong pulo di Incheon robah peran Bandara Gimpo nyata. Inchéon ayeuna tanggung jawab pikeun ampir kabéh penerbangan internasional jeung sababaraha penerbangan domestik, sedengkeun Gimpo fungsi ngan domestic penerbangan iwal penerbangan ka Bandara Hanéda di Tokyo, Osaka Bandara Internasional Kansai, taipei Songshan Bandara di Taipei, di Shanghai Hongqiao Airport, jeung Bandara Internasional Capital Beijing dina Beijing. Ku ayana hal ieu, hiber ti Bandara Gimpo turun nyirorot, najan masih kaasup salah sahiji nu pangsibukna di bandara.

Bandara Internasional Inchéon kudu jadi utama transportation center for Asia Wétan, dina gawé babarengan jeung jalma Hong Kong.

Inchéon jeung Gimpo numbu ka Séoul jalan raya, jeung éta di antara duanana ku Waktu Bandara Internasinal Incheon, nu disambungkeun ogé ka Inchéon jalur #1. Gimpo ogé numbu ku subway line No. 5 jeung #9. Bandara Internasional Utama Inchéon, ngahubungkeun bandara langsung ka Stasion Séoul di puseur Séoul, sagampil eta dibuka. Beus ogé mindahkeun panumpang antara bandara Inchéon jeung Gimpo.

                                     

11.1. Atikan. Universitas. (The university of)

Séoul mana mayoritas university korea Kidul sacara paling bergengsi, kaasup University National Seoul, Universitas Yonséi, Korea University, Sogang university, Sungkyunkwan University, Hanyang University, Chung-Ang University Dongguk University Awewe hankuk University of Studi Luar nagri, Hongik University, Universitas Kookmin, Konkuk University, Kyung hee university, Universitas Kwangwoon Universitas Pendidikan Nasional Seoul, Soongsil University, Sookmyung university Wanoja, jeung Universitas Seoul.

                                     

11.2. Atikan. Atikan sékundér. (Secondary education)

Atikan wajib ti kelas 1-10. Siswa méakkeun genep taun di sakola dasar, tilu taun di sakola tengah, jeung tilu taun di sma. Sakola sekundér umumna merlukeun yén siswa maké baju seragam. Aya hiji ujian kalulusan dina raraga pikeun lulusan ti sma jeung loba siswa neruskeun ka tingkat universitas anu diperlukeun pikeun nyokot Kuliah Skolastik Test Pangabisa nu diayakeun unggal bulan nopémber tapi maranehna teu meunang eta.

Séoul nyaéta imah ka sakola artikel utama, kaasup tilu sakola luhur élmu Hansung Science High School, Sejong Science High School jeung Seoul Science High School, jeung genep sakola luhur tina basa asing. Kantor Atikan Metropolitan Séoul ngawengku 235 sma persiapan atikan leuwih luhur, 80 sakola ka magang, 377 tengah sakola, jeung 33 sakola atikan husus dina 2009.

                                     
  • Stasion Séoul nyaéta stasion kareta api gedé nu perenahna di Seoul Korea Kidul. Stasion ieu disadiakeun ku Jalur Gyeongbu, high - speed counterpart sarta
  • kidueun Seoul sarta jadi bagian tina Wewengkon Ibukota Nasional Seoul Ansan dihubungkeun jeung Séoul ku karéta api ngaliwatan Subway Seoul Jalur 4.
  • salah sahiji walungan di Seoul Koréa Kidul. Walungan ieu sumberna ti léngkob antara Gwanaksan jeung Samseongsan di béh kidul Seoul tur ngalir ka kalér, ngaliwatan
  • nyaéta propinsi pangpadetna di Koréa Kidul. Ibukota propinsina aya di Suwon. Seoul - kota panggedéna di Koréa Kidul tur mangrupa ibukota nasional - aya dina jajantung
  • Kim Woo - bin gumelar di Seoul Koréa Kidul, 16 Juli 1989 umur 31 taun mangrupa saurang aktor sarta modél anu boga ngaran asli Kim Hyun - joong. Woo Bin
  • Koréa Kidul. Suwon ayana kurang leuwih 30 kilométer 20 mil kiduleun Seoul Kadang - kadang Suwon disebut ibukotana maén bal urang Koréa ku sabab kasohorna
  • Gangbuk - gu lit. kalér walungan gu nyaéta salah sahiji tina 25 gu di kota Seoul Koréa Kidul. Ngaran ieu asalna tina kanyataan yén Gangbuk - gu perenahna
  • jeung Incheon, nu babagi sisi muhara Walungan Han di Koréa Kidul, kawas Seoul jeung kota Paju katut Goyang. Koréa Kalér aya di sabrang Walungan Han. Walikota
  • Propinsi Gyeonggi, Koréa Kidul. Kota ieu ayana 20 km kiduleun Seoul sarta dihubungkeun ku Subway Seoul Jalur 1 jeung Jalur 4. Kota ieu wawatesan jeung Incheon
                                     
  • mangrupikeun penyanyi pop sareng genre Ballad. Dilahirkan di Seoul Dilahirkeun di Seoul albeum kahijina nyaéta The First Story, anu dikaluarkeun dina
  • Bukhansan, atawa Gunung Bukhan, nyaéta hiji gunung di béh kalereun Seoul Korea Kidul. Bagéan penting Séoul diwawatesan ku Bukhansan, nu mangrupa patempatan
  • Propinsi Gyeonggi, Koréa Kidul. Lokasina 20 km kiduleun Seoul sarta nyambung kana Subway Seoul Jalur 1 jeung Jalur 4. Kota tatangga lianna nyaéta Incheon
  • léngkob Gunung Geumgang di Koréa Kalér. Walungan ieu ngalir ngaliwatan Seoul tuluy ngahiji jeung walungan Imjin saeutik deui saméméh ngalir ka Laut Konéng
  • Son Chae - young Hangul: 손채영 gumelar di Seoul Korea Kidul, 23 April 1999 umur 21 taun langkung dikenal salaku Chaéyoung, nyaéta penyanyi Koréa Kidul
  • Ha Séok - jin gumelar di Seoul Koréa Kidul, 5 Maret 1982 umur 38 taun nyaéta saurang aktor asal Koréa Kidul anu mimiti kawentar tina peranna minangka
  • Chun Jung - myung gumelar di Seoul Koréa Kidul, 29 Nopémber 1980 umur 40 taun nyaéta saurang aktor asal Koréa Kidul anu mimiti kawentar tina peranna
  • Jo Jung - suk gumelar di Seoul Koréa Kidul, 26 Désémber 1980 umur 40 taun nyaéta saurang aktor asal Koréa Kidul anu mimiti kawentar tina peranna minangka
  • Perdana Menteri. 1951 Perang Koréa: China jeung Koréa Kalér ngarebut Seoul 1976 Pasukan Sukarélawan Ulster nembak mati genep urang sipil Katolik
  • Kim Ji - soo Hangul: 김지수 gumelar di Seoul 3 Januari 1995 umur 26 taun mangrupikeun penyanyi tina Koréa Kidul. Kim Jisoo mangrupikeun anggota Blackpink
                                     
  • hiji dayeuh nu perenahna di béh kalér kulon Koréa Kidul, wawatesan jeung Seoul katut Gyeonggi di lebah wétana. Ieu dayeuh baheulana mah ukur ditempatan
  • Koréa hirup di - atawa deukeuteun ibukota sarta kota panglegana, nyaéta Seoul wewengkon métropolitan kadua panglegana di dunya. Ti saprak ngadegna dina
  • Vietnam Airlines - Kota Ho Chi Minh, Hanoi, Da Nang Asiana Airlines - Seoul Nordwind Airlines - Ulan - Ude Vladivostok Air - Khabarovsk, Vladivostok Airport
  • Agust D. Park, Han - bit October 7, 2016 방탄소년단의 슈가, 민윤기, 혹은 Agust D. Grazia Korea dalam Korean Seoul Media Group. Diakses tanggal January 19, 2018. 
  • Lotte World nyaéta komplek rekréasi di Seoul Korea Kidul. Ngandung taman jejer jero rohangan, taman hiburan di saluareun rohangan, pulo nu dihubungkeun
  • nyaéta kota di Propinsi Gyeonggi, Koréa Kidul, kurang leuwih 35 km kiduleun Seoul Pangeusi kota Osan kurang leuwih 120.000 jiwa. Perékonomian lokal dirojong
  • hiji taman nu luhurna 480m di luhur beungeut laut, nu aya di kidul wétan Seoul Ieu taman perenahna di Namhansan Pagunungan Han Kidul Ieu taman boga
  • Park Jin - young gumelar di Seoul Koréa Kidul, 13 Désémber 1971 umur 49 taun nyaéta saurang Panyanyi - panulis lagi, panari, komposer, produser, aktor
  • wilayah Bielefeld, Jérman. 1951 Perang Koréa: Pasukan PBB ngarebut deui Seoul pikeun kadua kalina. 1964 Juri di Dallas mutuskeun salah ka Jack Ruby
  • mindahkeun puseur nagri ti Kaesŏng ka Hanyang, kiwari katelah ku ngaran Seoul 1612 Patempuran Swally lumangsung, réngsé ku leupasna India ti Karajaan
  • di deukeuteun Pyéongtaek, sarta mindahkeun mayoritas angkatan nu aya di Seoul jeung Kalér Séoul ka wewengkon Camp Humphreys. Osan Air Base aya di Songtan

Users also searched:

Seoul, seoul, disain. seoul,

...

Encyclopedic dictionary

Translation

ホットワックスセット8P スキー スノーボード用 スポーツ ワックス.

Cheap flights from Seoul to Melilla:airplane: Compare over 1000 booking sites Find the lowest price Fast & easy booking Visit now. Vols pas chers de Khartoum vers Séoul Ethiopian Airlines™. Waxset 8p:スキー スノーボード用,ホットワックスセット8P,チューンナップ,​スポーツ,スノーボード,メンテナンス用品,ワックス2014.7 seoul 2014.8 seoul.





Cheap Flights from Seoul, South Korea Compare Airfares From.

Le temps à Séoul. °C °F. dimanche ciel dégagé. 12°C 14 03 2021. lundi couvert. 12°C 15 03 2021. mardi légère pluie. 11°C 16 03 2021. mercredi nuageux. فهرس مكتبات جامعه السودان للعلوم والتكنولوجيا catalog. P.O. Box: 2924, Seoul 100 793, Korea. Swift Code: KOEXKRSE. 18 Bank of China. Bejing China. 410 Fucheng Memnei Cajie. SWIFT: BKCHCNBJ. ParticipationinWorkshops, Hassan E. Ahmed UofK. Web and Wireless Geographical Information Systems:13th International Symposium, W2GIS 2014, Seoul, South Korea, May 29 30, 2014. Franch sudanes. Find cheap flights to Seoul with Ethiopian Airlines™. We offer convenient schedules and smooth connections. ✈️ Fly with the New Spirit of Africa!.


キプリング MICKEY D GOS バックパック SEOUL ブルー PLUS.

PhD Scholarships 2019 Seoul National University. Online Application: http: ​.ac.kr file down 2019fall graduate. Cheap Flights from Seoul to Melilla. 旅程的第一個景點就是「首爾植物園」 seoul botanic park 서울식물원 了!雖然是最後才計劃放進行程中的,但卻是最期待的景點之一呢! ✪ω✪. 這次旅行是跟.





...
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →