Back

★ HbbTV

                                     

★ HbbTV

Hibrid Siaran Broadband TV, nyaéta hiji standar industri jeung inisiatif promosi pikeun TV digital hibrida, ka jas siaran, IPTV, jeung dikirimkeunana hiburan pita rubak pamaké ngaliwatan TV jeung nyambung set-top box. Konsorsieum HbbTV, nu ngolompokeun deui pausahaan-pausahaan industri siaran, digital jeung Internet, pikeun nyieun hiji standar pikeun dikirimkeunana siaran TV jeung TV pita rubak imah, ngaliwatan hiji antar-beungeut pamaké sorangan, ieu nyiptakeun hiji platform kabuka minangka alternatif pikeun téknologi nu makalangan. Produk jeung jasa ngagunakeun HbbTV standar berpungsi dina téknologi siaran nu beda, saperti satelit, kabel, atawa teu ciri.

HbbTV hiji association for ieu dua proyék nu lahir bulan pébruari 2009, proyék perancis H4TV jeung proyék profil HTML Akar.

Users also searched:

HbbTV, hbbtv, téhnologi . hbbtv,

...

Encyclopedic dictionary

Translation

HbbTV & Connected TV Eurofins Digital Testing.

Testing Tools & Services for HbbTV Conformance & Certification. Call Us Now!. Bush 24 inch smart tv argos. 08 06 2018 U5PVR Deluxe edition Spec TBD ENIGMA 2 HBBTV OK CPU HiSilicon Hi3798C V200 quad core 64 bit ARM Cortex A53 CPU up to 2. Трансляция со смартфона на ТВ Бесплатные эфирные каналы Т2. Найдите Цифровое ТВ Интернет! Получите данные из ряда источников. Цифровое ТВ Интернет Искать Цифровое ТВ Интернет. Ru. найдите качеств рез ты. Цифровое ТВ Поиск Цифровое ТВ. LED Freeview Smart TV DVD Combi Black Refurbished with a 12 month Argos guarantee Bush 24 Smart Combi TV and DVD Player Freeview Play, HBBTV,.





Ищите здесь быстрее, лучше и точнее! Найдите Цифровое ТВ!.

Ru. цифровое тв сейчас. Бесплатные украинские каналы. Качественная картинка. Трансляция на телевизор со смартфона.





...
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →