Back

★ Universitas Pakuan

                                     

★ Universitas Pakuan

University of Costume ieu diadegkeun dina taun 1961 ku ngaran University of London. Di bulan September, taun 1977, Kopertis IV jeung Wali Kota; Sagala London, paguron luhur pikeun narima ngahiji nu sababaraha paguron luhur swasta nu aya di Singapura. Alatan ngahiji ieu, ngaran nagara dirobah ka Universitas Costume dina taun 1980-an.

                                     

1. Visi & Misi. (Vision & Mission)

Visi

Salaku perkembangan panalungtikan nu anjeun bisa nerapkeun hasil-hasil anu unggul, mandiri tina karakter anak, dina raraga pemberdayaan masarakat pikeun ngalancarkeun pangwangunnan lokal jeung nasional terus, nyaéta pikeun ngaronjatkeun kabagjaan urang.

Misi

  • Meré informasi dina hasil panalungtikan dina widang hukum, ekonomi, sosial budaya, élmu, jeung téknologi berlatar lingkungan.
  • Ngalaksanakeun kagiatan panalungtikan nyaéta pikeun ngamekrkeun élmu.
  • Pikeun nyieun hiji kmitraan jeung instansi / lembaga, pausahaan jeung individu dina perkembangan panalungtikan.
  • Pikeun ningkatkeun potensi sumber daya manusa Universitas Costume jeung ka masarakat ngaliwatan gawé babarengan jeung panalungtikan atikan.
                                     

2. Tujuan. (Purpose)

  • Méré latihan panalungtikan nu aya pakaitna jeung lingkungan, lamun hasil panalungtikan anu dilakukeun eta bisa dimekarkeun boh ku hiji panghulu sorangan, Lembaga Penelitian sarta Pengembangan / University of Costume, boh ku pamangku kapentingan, pamangku kapentingan.
  • Ngalaksanakeun panalungtikan nyaéta pikeun ngagali dina elmu pangaweruh, teknologi jeung kasenian dina kasus masarakat, budaya jeung lingkungan, luyu jeung lingkup kakhususan kaélmuan panalungtik di Universitas Costume.
  • Perkembangan pangaweruh panalungtik ti University of Costume salila ieu palaksanaan panalungtikan dimana eta ieu dijieun pikeun jadi leuwih kualitas jeung bisa dimanfaatkeun tina pamangku kapentingan hususna dina masalah masarakat, budaya jeung lingkungan.
  • Pikeun ngamekarkeun hasil panalungtikan elmu pangaweruh, teknologi jeung kasenian boh dina watesan kuantitas boh dina segi elmu pangaweruh, téknologi, jeung seni nu husus periode, hususna dina masalah masarakat, budaya jeung lingkungan.
                                     
  • di Pakuan Pajajaran nganggo jenengan Prabu Déwatawisésa, linggih di kadaton Pakuan nu ngaranna Sri Bhima Prabu Siliwangi jeneng ratu di Pakuan teu
  • salaku guru, ti mimiti SD, SLTP, SLTA, nepi ka paguron luhur. Kiwari anjeunna kacatet salaku dosen tetap di Fakultas Sastra, Universitas Pakuan Bogor.
  • ngajalakeun masa leutikna di Sukabumi. Album perdana sarjana hukum ti Universitas Pakuan Bogor ieu téh My Lovely anu dirilis dina 2008. Saméméh ngarilis album
  • Adityawarman Universitas Padjadjaran Universitas Pendidikan Indonesia UIN Sunan Gunung Djati Universitas Pasundan Universitas Komputer Indonesia Universitas Katolik
  • Cirebon Universitas Nasional Pasim, Bandung Universitas Nurtanio, Bandung Universitas Nusa Bangsa, Bogor Universitas Pakuan Bogor Universitas Pasundan
  • Universitas Nasional Pasim, Bandung Universitas Nurtanio, Bandung Universitas Nusa Bangsa UNB Bogor Universitas Pakuan Unpak Bogor Universitas Pasundan
  • di Tegal ibukota di Medangkamulyan Galuh Pakuan ibukotana di Kawali Pajajaran di Bogor ibukotana Pakuan Galuh Pataka di Nanggalacah ibukota Pataka
  • tutuwuhan anu hirupna ngambang luhureun cai. Kaasup kana kulawarga paku - pakuan anu asalna tina genus Salvinia. Loba kapanggih hirup ngambang di sawah
  • Kasultanan Banten. Sanggeus 1576, karajaan teu bisa ngajaga puseur dayeuhna di Pakuan Pajajaran Bogor ayeuna terus saeutik demi saeutik Kasultanan Banten ngarebut
  • Pajajaran, anu maréntah salila 39 taun 1482 - 1521 Dina mangsa ieu pisan Pakuan ngahontal penclut perkembanganana. Dina prasasti Batutulis diwartakeun yén
  • Sérén Taun. Salian ti éta ngaran Sindangbarang geus kasohor dina babad pakuan pajajaran minangka salah sahiji daérah penting karajaan Sunda jeung Pajajaran
                                     
  • Cipamali di béh wétan jeung walungan Cisadané di béh kulon, iwal wilayah Pakuan Pajajaran, Jakarta, jeung Cirebon. Sanggeus Karajaan Sunda runtag dirurug
  • Karajaan Galuh ngan ayana Karajaan Pajajaran ieu panungtunganana di Pakuan Bogor sabab ayana serangan aliansi Karajaan Cirebon, Banten jeung Demak
  • Rawwas. Nabawiyah Sirah 2007, perjuangan pulitik Muhammad. Penerbit Pakuan Universitas Pencét, Bogor. P. 154 - 155 Abdul Ghani, M. Ilyas. 2005. Sajarah ngeunaan
  • munggaran Demak 1481: Pararaton ditulis 1482: Ratu Jayadéwata jeneng di Pakuan Pajajaran 1511: Malaka direbut Portugis 1512: Karajaan Sunda ngirim duta

Users also searched:

universitas pakuan, pangaweruh. universitas pakuan,

...

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →