Back

★ Yoshitaka Amano

Yoshitaka Amano
                                     

★ Yoshitaka Amano

Yoshitaka Amano 天野 喜孝, Yoshitaka Amano? gumelar tabel dina bulan juli 28, taun 1952, di hiji kota leutik deukeut suku Gunung Fuji Shizupka, Japan. Yoshitaka Amano mangrupa salah sahiji désainer kaulinan video ti Jepang.

                                     

1. Awal Karir. (Early Career)

Lamun anjeun indit ka babaturanna nu aya di Tokyo dina taun 1967, manéhna prakték lukisan di studio animasi Tatsunoko, nu dijieun animasi of Mach Balik Indit jeung Space Ace. Dina taun latihan, Amano nyokot bagian dumasar kana desain karakter dina kartun anu populér mangka nu di terbitkeun ku studio Tatsunoko, nu Gatchaman, jeung dirilis di Amérika Sarikat nyaéta judul G-Force jeung Perang Planét, Hutch nu Honeybee, jeung Cashaan: Robot Hunter.

Dina 15 taun digawé di studio, nu final Amano diusulkeun surat pengunduran diri, mangka Amano 30 taun. Dina taun 1984 Amano ngarilis anyar kumpulan lukisan di kahiji, Maten Jahat ti alam Semesta. Dituturkeun ku kolaborasi jeung panulis séjén, nu ahirna ampir 20 buku Komik pikeun ngajual jautaan éksemplar. Karya-karya nu di hasilkeun ku Amano nu Hideyuki Kikuchis Vampir Hunter D, Kaoru Kurimontos Guin Saga, Yoshiki Tanakas Arslan Chronicals, jeung Rasen-O-Spiral Raja, jeung Chimera.

Users also searched:

yoshitaka amano, disain. yoshitaka amano,

...

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →