Back

★ Daérah

                                               

Nébula

Nébula awan a antarbéntang sinyalna élmu, gas, jeung plasma. Awalna, kuring nébula nyaeta ngaran umum dibikeun ka sakabéh objék, inget yen nu mayakpak, kaasup galaxy dina Cara saperti Gaib pikeun sababaraha conto pamakéan heubeul masih batahan salaku contooh, Galaxy Andrémednu anjeun sok nujulukana aé Nebula Ngabersihan éd eda.

                                               

Raja Ampat

Raja Ampat nyaéta salah sahiji tempat wisata anu kacida dilongok ku wisatawan. Ieu tempat bener ngabogaan obyek wisata anu pangalusna. Lamun diibaratkeun mah tempat wisata Raja Ampat salaku surgana dunya. Raja Ampat mangrupa pecahan Kacamatan Sorong. Kacamatan nu geus sababaraha masarakat di kira 31.000 ieu urang boga 610 pulo ngan 35-pulo anu dicicingan, rupa wewengkon na kira-kira 46.000 km2, 6000 km2 lahan, 40.000 km2 deui sagara. Wewengkon ieu geus jadi incaran para pemburu lauk ku cara bom jeung sumebarna racun sianida. Tapi, loba nu hirup tina populasi, nu narékahan, pikeun nangtayun ...

                                               

RT

Pikeun ngarobah Tanpa rujukan Rukun Tatangga, RT téh tina bagéan jeung wewengkon di Indonesia, di handapeun Rukun Warga. Rukun Tatangga teu kaasup watesan administrasi pamaréntahan, jeung pembentukannya nyaéta ngaliwatan musyawarah masarakat lokal dina raraga masarakat téh kudu ngadegkeun ku Kampung atawa Desa. Rukun Tatangga téh dipingpin ku Pupuhu RT anu dipilih ku wargana. A RT diwangun luhur sababaraha imah kapala kulawarga. Rukun tatangga anu hiji organisasi jalma nu sorangan jeung dibina ku pamaréntah pikeun miara jeung ngalestarikeun nilai-nilai kahirupan masarakat Indonésia téh dum ...

                                               

Quang Binh

                                               

Prada Samlawi

Prada Samlawi mangrupikeun salah bajoang kabebasan Indonesia sareng mangrupikeun pejuang asli daérah Rumpin. Ngarana diabadikan janten nami jalan utama di Kecamatan Rumpin.

                                               

Salak minyak

Salak minyak, kalapa sawit, Elaeis guineensis nyaéta hiji tutuwuhan anu asalna tina kulawarga Arecaceae. Ieu tutuwuhan ngahaja dipelak dina jumlah anu pohara lobana, anu umumna dimangpaatkeun salaku bahan baku nyieun minyak goréng. Genus ieu mibanda dua spésiés: pituin ti Afrika, kadua pituin ti Amérika. aslina ti Amerika Kidul jeung Tengah tropis, ogé dimangpaatkeun pikeun bahan nyieun minyak.

                                               

Luncat tinggi (Olahraga)

Luncat tinggi nyaéta gerakan olahraga ku cara luncat kalayan ngangkat suku ka hareup keur mawa titik beurat awak pamngluhurna jeung gancang ragrag ka handap ku cara ngejetkeun salah sahiji suku keur ngahontal tingkat luhur anu tangtu. Tujuan utama luncat tinggi nyaéta angkat awak saluhur-luhurna nepi ka bisa ngaliwatan palang. Jangkungna luncat gumantung kana tilu faktor. Mimiti, atlit kudu mekarkeun daya pangbedasna sangkan awak ngangkat ka luhur kalayan gancang. Luhurna luncatan anu kahontal ku awak saluyu jeung gancangna ninggalkeun taneuh. Kadua, sudut tolakan kudu lempeng sangkan bisa ...

                                               

Sundal malam

Sundal malam disababaraha daérah dipiwanoh, saperti di: India wétan disebutna ratkirani, anu pihartieunna "ratu malam". Di Singapura ieu kembang disebutna xinxiao, anu hartina "tempat wereng eunteup". Di Persia, ieu kembang disebutna maryam, anu mangrupa ngaran ilahar pikeun awéwé. Di Hawaii ieu kembang dimangpaatkeun pikeun mapaés pangantén, baheula dina mangsa / zaman Viktoria ieu kembang dimangpaatkeun pikeun kembang di pajaratan. Seungit kembang ieu bisa disebut kompleks, eksotis, manis, jeung has bau kembang. Ieu tutuwuhan jangkung nepi ka 45 cm kalayan kembangna anu mibanda kelir bod ...

Daérah
                                     

★ Daérah

Wewengkon, dina konteks babagian administratif di Nagara, kahijian masarakat hukum nu mibanda wates-wates pulo nu miboga hak pikeun ngatur jeung ngurus urusan pamaréntahan jeung kapentingan masarakat satempat dumasar kana prakarsa sorangan jeung aspirasi rahayat.

Daétah diwangun ku Propinsi, kabupatén, atawa Kota. Lamun kacamatan, kalurahan, sarta desa anu dianggap teu Wewengkon otonomi wewengkon. Wewengkon nu dipingpin ku Pupuhu Lokal gubernur / bupati / walikota, jeung miboa Pamaréntah Wewengkon jeung Déwan Wawakil Rahayat Wewengkon.

                                     
  • Daérah Istiméwa nyaéta daérah administrasi satingkat propinsi di Indonésia. Nu kaasup daérah istiméwa di Indonésia nyaéta: Daérah Istiméwa NAD Daérah
  • Daérah Istiméwa Yogyakarta nyaéta hiji propinsi di Indonésia nu aya di beulah kidul Pulo Jawa sarta wawatesan jeung Propinsi Jawa Tengah di beulah kaléreunnana
  • Daérah Operasi II Bandung atawa Daop 2 Bandung atawa Daop II BD Aksara Sunda: ᮓᮆᮛ ᮇᮕ ᮛᮞ ᮘᮔ ᮓ nyaéta daérah operasina PT KAI pikeun ngaoperasikeun
  • Daérah Husus nyaéta daérah administrasi satingkat propinsi di Indonésia. Kiwari ukur aya hiji daérah husus di Indonésia nyaéta Daérah Husus Ibukota Jakarta
  • Daérah atawa Daérah otonom, dina kontéks babagian administratif di Indonésia, n yaéta kesatuan masarakat hukum ni miboga wates - wates wewengkon nu boga
  • Daérah Tingkat II Dati II nyaéta babagian wilayah administratif di Indonésia sanggeus Daérah Tingkat I Provinsi Dati II bisa mangrupa Dati II Kabupatén
  • Daérah Operasi I Jakarta atawa Daop 1 Jakarta atawa Daop I JAK Aksara Sunda Baku: ᮓᮆᮛ ᮇᮕ ᮛᮞ ᮏᮊ ᮒ nyaéta Daérah Operasi PT Kereta Api Indonesia anu
  • Ngayogyakarta nyaéta Daérah Operasi PT Kereta Api Indonesia anu ngacakup wilayah Daérah Istiméwa Yogyakarta jeung Jawa Tengah bagian kidul. Daérah Operasi VI Yogyakarta
  • government Pamaréntahan daérah mangrupa otoritas administratif hiji daérah nu leuwih leutik ti batan nagara. Pamaréntah daérah umumna ngalaksanakeun
                                     
  • Daérah Operasi V Purwokerto atawa Daop 5 Purwokerto atawa Daop V PWT Aksara Sunda : ᮓᮆᮛ ᮇᮕ ᮛᮞ ᮕ ᮝ ᮊ ᮒ atawa Hanacaraka: ꦝꦲ ꦫ ꦎꦥ ꦫꦱ ꦥ ꦮ ꦏ ꦠ
  • Daérah Operasi VIII Surabaya atawa Daop 8 Surabaya atawa Daop VIII SB nyaéta Daérah Operasi PT Kereta Api Indonesia anu ngacakup wilayah Jawa Wétan bagian
  • Daérah Operasi III Cirebon atawa Daop 3 Cirebon atawa Daop III CN Aksara Sunda Baku: ᮓᮆᮛ ᮇᮕ ᮛᮞ ᮎ ᮛ ᮘ ᮔ Cacarakan: ꦝꦲ ꦫ ꦎꦥ ꦫꦱ ꦕ ꦧ ꦤ Dhaérah
  • Daérah Operasi IV Semarang atawa Daop 4 Semarang atawa Daop IV SM Aksara Sunda : ᮓᮆᮛ ᮇᮕ ᮛᮞ ᮞ ᮙᮛ atawa Basa Jawa : ꦝꦲ ꦫ ꦎꦥ ꦫꦱ ꦱ ꦩꦫ Dhaérah
  • Daérah Operasi VII Madiun atawa Daop VII MN atawa Daop 7 Madiun Aksara Sunda : ᮓᮆᮛ ᮇᮕ ᮛᮞ ᮙᮓ ᮅᮔ atawa Basa Jawa : ꦝꦲ ꦫ ꦎꦥ ꦫꦱ ꦥ ꦠ ꦩꦢ ꦪ ꦤ Dhaérah
  • Daérah Operasi IX Jember atawa Daop IX JR atawa Daop 9 Jember nyaéta Daérah Operasi PT Kereta Api Indonesia anu ngawengku wilayah Jawa Wétan bagian wétan
  • minangka Daérah Tingkat II Kabupatén. Ti saprak diberlakukeunnana Undang - undang Nomer 22 Taun 1999 ngeunaan Pamaréntahan Daérah istilah Daérah Tingkat
  • Kota, numutkeun définisi universal, nyaéta hiji daérah urban anu béda jeung désa atawa kampung dumasar kana ukuran, kapadetan pangeusi, kapentingan, atawa
  • Darussalam nyaéta hiji Daérah Istiméwa satingkat propinsi nu aya di Pulo Sumatra sarta magrupakeun propinsi pangkulonna di Indonésia. Daérah ieu wawatesan jeung
  • sahandapeun kacamatan. Dina kontéks otonomi daérah di Indonésia, kalurahan mangrupa wilayah gawé Lurah minangka purati daérah kabupatén atawa kota. Kalurahan dipingpin
  • sababaraha désa atawa kalurahan. Dina kontéks otonomi daérah di Indonésia, kacamatan mangrupa Parangkat Daérah Kabupatén atawa Kota nu mibanda wilayah gawé tinangtu
  • Jawa Tengah kiwari mangrupa ngaran hiji propinsi di Indonésia nu ayana di pulo Jawa. Daérah tingkat dua: Loka resmi Propinsi Jawa Tengah
  • ONS Daérah Operasi I Jakarta Daérah Operasi II Bandung Daérah Operasi III Cirebon Daérah Operasi IV Semarang Daérah Operasi V Purwokerto Daérah Operasi
                                     
  • Dana Alokasi Umum nyaéta sajumlah dana nu dialokasikeun keur unggal daérah di Indonésia unggal taunna minangka dana pangwangunan. Jumlah Dana Alokasi Umum
  • Daérah Khusus Ibukota Jakarta Aksara Sunda Baku: ᮓᮆᮛ ᮮ ᮞ ᮞ ᮄᮘ ᮊ ᮒ ᮏᮊ ᮒ disingget DKI Jakarta atawa Jakarta, nyaéta salah sahiji propinsi sakaligus
  • sakuriling ibukota karajaan tempat raja marentah. Mancanagara nyaéta daérah - daérah di pulo Jawa jeung sabudeureunnana nu budayana ampir sarua jeung Nagara
  • Citakan: Tata Nagara Républik Indonésia Déwan Pangwakil Daérah Républik Indonésia atawa Dewan Perwakilan Daerah Republik Indonesia disingget DPD RI atawa
  • Papua saluyu jeung UU No 21 2001 Otonomi Husus Papua. Dina mangsa kolonial, daérah ieu disebut Gini Anyar Walanda Dutch New Guinea Asal kecap Irian nyaéta
  • kontéks Otonomi Daérah di Indonésia, nyaéta Kapala Daérah keur daérah Propinsi. Gubernur boga tugas jeung wewenang mingpin penyelenggaraan daérah dumasar kana
  • konteks Otonomi Daérah di Indonésia mangrupa Kapala Daérah Kabupatén. Hiji Bupati sajajar jeung Walikota, nyaéta salaku Kapala Daérah Kota. Bupati boga
  • Dina konteks Otonomi Daérah di Indonésia, Walikota nyaéta Kapala Daérah Kota. Walikota sajajar jeung Bupati, nyaéta Kapala Daérah Kabupatén. Walikota miboga
                                               

Dana Alokasi Umum

Dana Alokasi Umum nyaéta jumlah dana anu dialokasikeun pikeun unggal wewengkon di Indonesia, unggal taunan salaku dana pikeun pangwangunan. Jumlah Dana Alokasi Umum pikeun unggal taun anu ditangtukeun dumasar kana Putusan Présidén. Dana Alokasi Umum di antarana: Dana Alokasi Umum Wewengkon Kabupatén / Kota. Dana Alokasi Umum Wewengkon Propinsi.

                                               

Bubuy Bulan

Bubuy bulan Bubuy bulan sangray béntang Panon poé Panon poe disasaté Unggal bulan Unggal bulan abdi téang Unggal poé jeung Unggal poé ogé hadé Situ Ciburuy laukna hésé dipancing Nyérédét haté Ningali ngeplak caina Oh mah éta anu diliwatan muaraberes unggal Nyérédét haté Ningali sorot socana

                                               

Lapangan

Sawah bisa nujul ka: Widang olahraga, jeung tempat dimaenkeunnana olahraga, kaasup dina jero lapangan maen bal, ténis méja, sarta séjén-séjén. Widang pengembangan, ningali ka airport.

Users also searched:

Darah, daérah, masarakat . daérah,

...

Encyclopedic dictionary

Translation

Komisi kaulinan maine Taya Bonus deposit.

Game info. Area Badai 51, Aranjeunna Henteu Tiasa Ngeureunkeun Sadayana Urang. Upami urang gaduh naruto ngaji, urang tiasa ngalih. Bedah Cangkok Arteri Coronér CABG Kardiologi Pesen Pasini. Sutradara nyayogikeun kapamimpinan, pengawasan, sareng pamaréntahan tilu daérah hanca ngalaporkeun ka Déwan. Daérah fungsional ieu kalebet Lisénsi,. Solokan Lambung Gigi Kedokteran Gigi Pesen Pasini Mozocare. Ahli bedah teras bakal nyabut cangkok ti daérah anu anjeunna mutuskeun pikeun langkung cocog kaseueuran waktos mangrupikeun pembuluh darah dina.





Daérah badai 51 Kaulinan Online Gratis Bonus kasino online.

Konsumén tiasa ngahubungan anjeunna langsung tina daérah perbankan online Bantuan teknis tiasa disayogikeun tina daérah pasangan anjeun. Patanyaan Sering SUXYS ® N1 pikeun Nyiptakeun Perbankan. Daérah anu kaserang kedah dikuras tina cairan sareng jaringan anu kainféksi kedah dipiceun atanapi dibersihkeun sapuratina ku anu ahli. Abses periapical.





...
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →