Back

★ Diuk

                                               

Méja

Tabel ieu salah sahiji purnitur pesawat jadi wewengkon jeung sababaraha suku méja. Tabel ieu mindeng dipaké pikeun nahan barang atawa dahareun, jeung luhur tamtu nu dipikaresep pikeun jadi dicokot lamun urang diuk. Tabel ieu umumna dipasang ku jok. Tabel ilaharna teu boga akar, tapi lamun make akar disebut meja rias, lomari tabel nu loba lacina, jeung sajabana. Tabel anu husus digunakeun pikeun karya ieu kadang-kadang disebut juru tulis meja atawa bangku. Tabel rupa-rupa bentuk jeung ukuran anu dipaké husus pikeun ngagunakeun: Gambar meja biasana ngabogaan luhur nu bisa tilted pikeun nyieu ...

                                               

Bar

Bar nyaéta hiji tempat nu diorganisasikeun di komérsial sarta dilengkepan fasilitas pikeun asupan, nu aya di jero hotél atawa di luar hotél di mana urang bisa meunangkeun sagala rupa inuman, boh nu ngandung alkohol dina boh nu teu ngandung alkohol iwal ti inuman panas kawas kopi jeung entéh. Inuman nu disadiakeun jeung dijual di bar a inuman nu ngandung alkohol. Ngan hiji bar-bar nu deukeut ka palabuhan sok nyadiakeun és krim, jeung kopi. Kopi nu disadiakeun pikeun jalma nu mabok laut. A Bar biasana boga rohangan nu haleungheum.

Diuk
                                     

★ Diuk

  • Lamun: diuk bari suku duanana dirumbaykeun biasana diuk di panggung nu aya kolongan.
  • Nyanghunjar: diuk bari ngalonjorkeun suku sabeulah.
  • Andéprok: emok rakep awewe.
  • Cangogo atawa cingogo: nagog, peta saperti nu keur bubuang.
  • Anjeucleu: diuk ngeunah-ngeunah di tempat nu rada luhur dina tonggong munding, kuda,jsb.
  • Andegléng: diuk ajeg tumaninah dina korsi.
  • Nyanghunjar: diuk bari ngalonjorkeun suku duanana.
  • Nagog: cingogo.
  • Campego: diuk pikeun sababaraha kawas lilana didagoan.
  • Nangguey gado: jok eta biasana ngan leungeun sabeulah dipaké nanggeuy gado-na, diuk nanggeuy gado biasana keur ngalamun atawa baringung pipikiran.
  • Mangga: diuk bari nikelkeun suku duanana handapeun pingping nu didengkakkeun.
  • Buah: diuk bari ngalonjorkeun suku duanana.
  • Émok: jok tina hiji awewe, suku duananaditikelkeun semu ka gigir ditindihan ku dua pingping.
  • Ngabaheuhay: diuk nyangunjar bari suku direnggangkeun, biasana lantaran video.
  • Candeluk: diuk sababaraha lilana kawas aya nu didagoan.
  • Nyangsaya: diuk bari nyarandékeun awak kana tempat nu disarandéan.
  • Ngabebengkong atawa ngalegeday: diuk lila rada semu bengkung, bari nganggur.
  • Sideuha: diuk emok atawa sila bari leungeun sabeulah dipaké nulak awak.
                                     

1. Rup-rupa Mangga. (Rup-wide Please)

  • Mangga mando: sila bari leungeun duanana aya di antara dua suku nu ditumpangkeun, awak biasana semu di mangsa nu bakal datang.
  • Mangga mibanda: na suku nu sabeulah sila, sedeng nu sabeulah deui ditutugkeun.
  • Mangga an: mangga bari dampai suku duanana numpang dina pingping kénca katuhu.
  • Mangga ipis: mangga ruabk, tuur anggang pisan tepi ka jébrag.
  • Mangga taya alesan: sila semu rubak, biasana bari nyanghareupan kadaharan.
                                     
  • kapasitas 80 tempat diuk panumpang diuk pahareup - hareup K3 New Image kaluaran 2016 kapasitas 80 tempat diuk susunan tempat diuk saperti kelas éksekutip
  • ngawengku 50 tempat diuk leuwih saeutik tibatan kelas bisnis anu 64 tempat diuk atawa kelas ékonomi anu 80 atawa 106 tempat diuk Karéta api éksekutip
  • nyebut kana kusén jandéla beulah handapna Bangbarung téh mindeng dipaké diuk ngalungsar bari nyarandé kana tihang panto. Panto tina kai biasana diwangun
  • suka bungah lamun aya dina babancik, maranèhna diuk bari kakawihan. Rumaja desa mimiti bègèr nalika diuk dina babancik, kairut ku babaturanna nu diariuk
  • Anggel atawa bantal nyaéta pangganjel sirah, pangganjel diuk pangganjel tonggong, jeung sajabana anu dikaput kawas karung anu dieusian ku kapuk, tapas
  • bojod korsi nu pangdiukannana tina rarawat ram hoé nu rusak nepi ka lamun diuk téh birit bisa moncor ka hadap, sok disebut ogé bodol. Korsi lipet, korsi
  • Agustus 2009, ngan ku sabab okupansi anu teu minuhan 60 ti jumlah tempat diuk jeung ku sabab jadwal anu henteu fleksibel, jadi KA éta eureun beroperasi
  • gogoléangan atawa endogna peupeus nuturkeun kawih. Biasana diulinkeun bari diuk minimal diulinkeun ku 2 urang. Terus leungeun dipeureupkeun disimpen dihandap
  • nyaéta stadion maén bal di München, Bayern, Jérman nu miboga kapasitas tempat diuk 75.000 jelema. Kasohor ku panél plastik ETFE di luarna, ieu stadion jadi
                                     
  • contona: ah, dug, jung, jig. b. kecap salancar dua engang, contona : ucing, diuk korsi. c. kecap salancar tilu engang, contona : awewe. olohok. d. kecap
  • atawa dahareun kalayan luhur nu tamtu supaya gampang dicokot nalika urang diuk Méja umumna dipasangkeun jeung korsi. Méja ilaharna henteu miboga laci
  • lamun surutu cukup dicekel waé ulah di gegel baé, dimana geus deukeut brek diuk rada ngijing madep ka ménak tawis tanda narima. Sababaraha mentri jeung urut
  • manéhna pikeun mawa daging manusa, tapi sabot nyampeurkeun Bima anu keur diuk di tengah leuweung, manéhna ragrag asih sarta henteu tega maéhanana. Manéhna
  • tonggong dina tonggong, arti harfiah basa Perancis, nyaéta sarupa anu posisi diuk panumpangna patonggong - tonggong. Éta istilah dos - à - dos téh tuluy ku pangeusi
  • anyar ti PT.INKA Madiun kalawan intérior éksekutip berkapasitas 80 tempat diuk per kareta. Dina Juli 2011, sadaya Rangkaian kareta KA Kutojaya Utara anu
  • manéhna mindeng diuk di tukang layar bioskop sarta maca sub judul filem Walanda sacara sabalikna, alatan manéhna henteu sanggup diuk di korsi hareup anu
  • Bujangga Manik leumpang nanjak ka wewengkon Puncak, anjeunna reureuh heula, diuk ngipasan awak sarta nempokeun kaéndahan alam hususna Gunung Gedé, disebut
  • ahrtina Nakol nu aya dina balé - balé nu maké benang. Ancak bonang siga tempat diuk anu maké benang. Sacara umum, bonang téh aya dua, nyaéta bonang barung jeung
  • jeung kakhususan Jakarta, Indonésia. Ngabogaan kapasitas antara 20 - 30 tempat diuk MetroMini ngalayanan 60 trayék - trayék jéro kota Jakarta anu tiap rutena
  • Rita Sugiarto mibanda bakat nu pohara gedéna anu ditembongkeun ti keur diuk di bangku SD kénéh. Anjeunna ngahasil jadi juara sababaraha féstival musik
  • maréntah nalika taun 900 SM nyebutkeun yén manéhna resep nempo lalaki nu diuk pahareup - hareup sarta patinju - tinju nepi ka di antarana aya nu paéh. Nalika
  • nyaéta tina gék jeung breng nu hartina diuk pas keur éta. Jadi, gekbreng téh hartina mun hiji jalma keur diuk bareng jeung sora gamelan tuluy dipintonkeun
                                     
  • dilakukeun ku budak atawa kolot nu keur ngasuh budakna, bari ucang - ucangan diuk dina golodog nu aya kolongan, sukuna diayun - ayunkeun ka hareup jeung ka tukang
  • kolot tewas ditabrak ku KRL Duri Tangerang. Korban tewas di tempat jeung diuk di tengah rél. Dina tanggal 28 April 2013, saurang nini tewas ditabrak ku
  • téh dimandian maké cai urut ngeuyeuk seureuh. Peutingna didangdangan tur diuk di korsi pangantén narima tamu ondangan nu datang ka imah sakadar ngembohan
  • kasebut ogé miboga Aréna Löfbergs Lila, nu anyar kénéh miboga 10, 000 tempat diuk tur diguakeun utamana keur Färjestads BK Kleub Hoki salian ti jadi tempat
  • ti 2 - 3 lambar kalayan susunan pahareup - hareup. Kembangna kasusun satengah diuk sarta makuta kembang jumlahna antara 4 nepi ka 12, biwir kembang warna lumayung
  • Cibodas: arca tina batu kapur, tilu arca nu keur diuk arca raksasa, arca déwa, arca Dwarapala, arca Brahma diuk dina luhur soang Wahana Hamsa jeung dilengkepan
  • anak calung rincik Cara maénkeun calung gambang ditakol ku dua leungeun bari diuk sila, biasana calung kasebut ditalian dina tangkal atawa bilik imah calung
  • ngawatesanan dua rohangan antara rohangan bartender jeung rohangan para tamu diuk santai bari nginum. Istilah bar mimiti dikenal di Amérika Utara dina abad
                                               

Kecap salancar

kecap salancar kecap nu dina bentuk salah sahiji dasar morfem bebas, sakapeung disebut leksem salancar jeung tanpa parobahan nanaon. prosés ngawangun kecap salancar disebut ngarekamaya. tina jumlah engangna aya rupa-rupa kecap salancar, nu ngan hiji. kecap salancar saengang, contona: dug, jung, jig. b. kecap salancar dua engang, contona: ucing, diuk, korsi. c. kecap salancar tilu engang, contona: hiji awewe. sarua. d. kecap salancar opat engang, contona: barakatak

Users also searched:

Diuk, diuk, pipikiran. diuk,

...

Encyclopedic dictionary

Translation

Sadayana 4 Kedokteran Gigi Pesen Pasini Mozocare.

88% Identity Brand. Lorem ipsum dolor diuk amet, consectetur adipiscing elit. 68​% Desain grafis. 84% HTML Coding. 75% Analisis Market. 77% Rojongan 24 7​. Dadan 7s Taya Bonus deposit. Jeung pamaén anu resep diuk deui bersantai kabeh kudu maneh mun geus make tombol Autoplay. Sahingga mantuan Dadan nyekel crook tur meunang duit​. PHLEBOTOMUS SANDFLIES FROM SUDAN Noteila Mustafa. Teu aya deposit kasino bonus di Kasino Pangsaéna. Maladéwa Kasino. Jackpot diuk & balik. Win 1.000x Toko anjeun dina nepi ka $ 2.350 di bonus wilujeng. Jackpot diuk & balik. Win 1.000x Toko anjeun dina nepi ka $ 2.350. Diuk Wasser, M. & Lanzaro, G. C. 2002 Genetic differentiation of Anopheles gambiae s.s. populations in Mali, West Africa, using. Microsatellite Loci. Heredity​. Counters & Progress Bars – SUXYS ® N1 de la Création de Label. Prosedur All on 4 peryogi 2 dugi 4 jam. Opat implan gigi diuk handapeun jembatan atanapi overdenture, anu katingalina sapertos huntu alami.​,.





Возможно, вы имели в виду:.





...
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →