Back

★ Program Studi Magister Pendidikan Bahasa dan Budaya Sunda

Program Studi Magister Pendidikan Bahasa dan Budaya Sunda
                                     

★ Program Studi Magister Pendidikan Bahasa dan Budaya Sunda

program studi anu kahiji di Nagara anu nyantumkeun basa wewengkon, saperti ngaran prodi di tingkat dedicated lolobana. Ieu téh prodi awal ayana Surat Persetujuan di Senat Akademik ngarupakeun 070 / dina sajarah Akd / UPI-MO / VI2008 tanggal 23 juni 2008 nu dituturkeun ku hiji kamunduran dina SK nu UPI jumlah 4362 / H40 / PP / 2008 tanggal 23 juli 2008.

                                     

1. Misi

  • Ngahasilkeun panalungtik téh bisa dipiandel jeung miboga intégritas paélmuan anu mumpuni dina widang basa jeung budaya sunda.
  • Nyadiakeun daya perhatian nu optimal pikeun mekarkeun basa jeung budaya sunda.
  • Pikeun ngahasilkeun tanaga atikan basa jeung budaya Sunda anu profésional dina tingkat saperti ti tingkat atikan.
  • Pikeun ngaronjatkeun pangalaman Tridarma perguruan tinggi ngaliwatan mekarkeun sumber daya manusa di widang atikan basa jeung budaya sunda.
                                     

2. Kurikulum. (Curriculum)

Subjék dina Pangajaran Program Pendidikan Basa jeung Budaya sunda diwangun ku subjék Landasan Kéahlian jeung subjék Landasan Kéahlian Pilihan jeung kode p. s., Nu College of Kaahlian tina Utama jeung kode OLAHRAGA, jeung tugas ahir dina wangun tésis. Salian on-kampus, ngayakeun kuliah tangtu nu saluyu jeung kurikulum.

Perkuliahan dirancang keur tilu-seméster jeung saseméster pikeun ngarengsekeun tésis. anapon wincikan tina mata pelajaran nu leuwih:

                                     

3. Tanaga Nu Nimukeun. (The Personnel Of The Other)

Dosén Mata Kuliah kode PS téh kudu disadiakeun ku pascasarjana, sedengkeun mata kuliah kode OLAHRAGA diampu ku dosén program studi, di antarana:

Salian ti éta ogé diprogramkeun pikeun jadi dosen tamu ti mancanagara, sakurang-kurangna sataun sakali.

Pupuhu Program Studi dedicated lolobana pikeun Atikan Basa jeung Budaya sunda nu munggaran nyaéta dr. Ruhaliah M. Hum.

Dina 2011, Program Studi dedicated lolobana ka Atikan Basa jeung Budaya sunda narima 14 opat belas urang siswa anyar.

Catetan

Users also searched:

program studi magister pendidikan bahasa dan budaya sunda,

...

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →