Back

★ Tujuh Alat Manajemén jeung Rarancang

                                     

★ Tujuh Alat Manajemén jeung Rarancang

Tujuh alat Manajemén jeung Rarancang asal muasalna aya dina karya Panalungtikan tina Operasi sanggeus Perang Dunya KADUA, jeung hiji panalungtikan tina Total Kontrol Kualitas urang Jepang. Dina taun 1979, buku Tujuh Anyar Kualitas nu Pakakas pikeun Manajer jeung Staf ieu diterbitkeun jeung taun 1983 dialihbasakeun kana basa inggris.

Tujuh alat nu:

  • Prosés Kaputusan Program Chart PDPC.
  • Pangirut Diagram Metoda KJ.
  • Matrix Diagram.
  • Interrelationship Diagraph ID.
  • Prioritization Matrix.
  • Tangkal Diagram. (The Tree Diagram Is)
  • Aktivitas Diagram Jaringan. (Activity Network Diagram)
                                     

1.1. Tujuh alat. Pangirut Diagram. (Affinity Diagram)

Ieu pakakas nyokot jumlahna ageung disorganized data jeung informasi jeung nyandak hiji pikeun ngatur kana groupings dumasar kana alam hubungan. Ieu créated dina taun 1960-an ku Jepang anthropologist Jiro Kawakita.

                                     

1.2. Tujuh alat. Interrelationship Diagraph

Ieu alat mintonkeun sadaya sasambungan ngabalukarkeun-jeung-pangaruh hubungan jeung faktor aub dina hiji kompléks masalah jeung ngajelaskeun hasil nu dipikahoyong. Prosés créating hiji interrelationship diagraph mantuan grup analisa alami tutumbu antara aspék nu beda-beda kaayaan kompléks.

                                     

1.3. Tujuh alat. Tangkal Diagram. (The Tree Diagram Is)

Ieu pakakas digunakeun pikeun bréak turun kategori lega kana finer jeung finer tingkat nu jéntré. Eta bisa map tingkatan wincikan tugas anu diperlukeun pikeun ngalengkepan tujuan atawa tugas. Hal ieu bisa dipaké pikeun bréak turun lega, subjék umum kana finer jeung finer tingkat nu jéntré. Ngembang tangkal diagram mantuan hiji move maranéhanana pamikiran ti umum pikeun specifics.

                                     

1.4. Tujuh alat. Prioritization Matrix

Ieu pakakas digunakeun pikeun méré prioritas item jeung ngagambarkeun eta dina watesan rata patokan. Eta ngagunakeun kombinasi tangkal jeung matrix diagramming téhnik pikeun ngalakukeun hiji pasangan saarah evaluasi jeung item pikeun ngahususkeun turun pilihan pikeun paling dipikahayang atawa paling éféktif.

                                     

1.5. Tujuh alat. Matrix Diagram

Ieu alat nembongkeun hubungan antara item. Di éach nangtang hubungan boh bolos atawa hadir. Eta tuluy méré informasi ngeunaan hubungan, saperti kakuatan anak, nu kalungguhan dicoo ku rupa-rupa individu atawa méasurements. Genep béda ngawangun matrices nu mungkin: L, T, Y, X, C, R jeung hateup-ngawangun, gumantung kana sabaraha kelompok kudu béda.

                                     

1.6. Tujuh alat. Prosés Kaputusan Program Chart PDPC. (The process Decision Program Chart PDPC)

Dipake jalan planning nyaéta pikeun bréak turun tugas kana hirarki, make Diagram Tangkal. Nu PDPC ngalegaan tangkal diagram sababaraha tingkat pikeun ngaidentipikasi resiko jeung counterméasures pikeun tingkat handap tugas. Beda ngawangun buleud dipaké pikeun nyorot resiko jeung nangtukeun mungkin counterméasures mindeng dipintonkeun salaku awan nunjukkeun maranéhanana pasti alam. Nu PDPC anu sarupa ka Modeu Kagagalan jeung Pangaruh Analisis FMéa di nu duanana ngaidentipikasi resiko, konsékuansi tina kagagalan, jeung contingency lampah, nu FMéa ogé ongkos relatif tingkat risiko pikeun éach kagagalan poténsial titik.

                                     

1.7. Tujuh alat. Aktivitas Diagram Jaringan. (Activity Network Diagram)

Ieu pakakas digunakeun pikeun rencana nu hade runtuyan atawa jadwal pikeun hiji susunan tugas jeung patali subtasks. Hal ieu dipaké lamun subtasks kudu lumangsung di sajajar. Diagram nu nyandak hiji pikeun nangtukeun jalur kritis pangpanjangna runtuyan tugas. Tapi ETA oge hiji diagram.

                                     
  • mangrupa hal nu husus tina run chart. Kontrol chart salah sahiji tina tujuh alat dasar kontrol kualitas nu maké histogram, Pareto chart, check sheet

Users also searched:

jeung, Manajemn, Alat, Rarancang, Tujuh, Tujuh Alat Manajemn jeung Rarancang, tujuh alat manajemén jeung rarancang,

...

Encyclopedic dictionary

Translation

Bonus kasino pangsaéna dina Dua Luhur Halaman 250.

Mun anjeun teu satuju kana ieu kaulinan pasatujuan, sumangga ngeureunkeun maén jeung atawa ngagunakeun loka. Lamun make sagala software bisa. Toko Dua Up Taya Bonus deposit.





...
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →