Back

★ Informasi

                                               

Warta

Warta nyaeta hiji carita atawa katerangan tina hiji kajadian atawa kajadian tahap anyar. Warta laporan, karangan, atawa informasi ngeunaan hiji kajadian ka kiwari atawa nu sabenerna. Hiji kajadian bisa ceuk warta yén lamun eta geus jadi disiarkeun, ngalaporkeun, atawa dibéwarakeun. Warta dina media citak bisa ditempo dina koran, tabloid, atawa majalah.

                                               

Kementerian Komunikasi dan Informatika Républik Indonésia

Departemen Komunikasi sarta informatika of the Republic of Indonesia, nyaeta mentri dina Pamaréntah Indonésia anu nyekel widang perkara nu komunikasi jeung téknologi informasi. Departemen Komunikasi jeung téknologi informasi saméméhna ngaranna "Kamentrian Informasi", "Departemen State of Komunikasi jeung Informasi", jeung Dinas Komunikasi jeung téknologi informasi. Departemen Komunikasi sarta informatika dipingpin ku Menteri Komunikasi jeung téknologi informasi ti awal oktober 27, 2014 dijabat ku Rudiantara.

                                               

Pilot

Pikeun harti lianna Pilot, tempo Pilot disambiguasi. Pilot keur ngaranna waktu jalma nu ngamudikeun tina kapal hiber. Salaku profesi nu hiji catetan kaahlian / kreativitas dina arah kapal hiber, pilot nu kudu boga dijieun ngaliwatan ujian resmi diayakeun ku sakola aviation. Lamun ngalirkeun dina ujiannana, pilot bakal meunangkeun sértifikasi hiber surat pangakuan kamampuh pilot ka ngahiberkeun pesawat, jeung tipe / ukuran nu spesipik. Kreativitas pilot di ngahiberkeun komérsial pesawat anu dasar utama nu pikeun nangtukeun kualitas hiji pilot. Faktor-faktor pangrojong pikeun kaahlian tina p ...

                                               

Amnesia

Amnésia kaayaan hiji jalma anu teu bisa inget kajadian mangsa katukang alatan trauma psikologis atawa alatan cidra otak disebut jadi-"amnesia". Kalayan kecap séjén karinding anu disababkeun ku tatu otak disebut "karinding organik" bari karinding anu ngabalukarkeun trauma psikologis disebut "karinding nyaeta fungsi". Euweuh urusan amnésia mindeng nyokot tempat dina sababaraha kasus, kawas kacilakaan nu ngeunaan bagian sirah sarta eta mangrupa urusan panyakit anu nyambung jeung bagian uteuk nu, contona, stroke, épilepsi, tumor, jeung inféksi tina uteuk. Lamun mémori leungit patali ka kajadia ...

                                               

Konéktor BNC

Konéktor BNC nyaéta hiji wangun konéktor SISTEM nu dipaké pikeun nerminasi kabel koaksial. Konektor ieu dingaranan anak bayonet gunung haram mékanisme jeung anak dua inventors, Paul neill Bell Labs jeung Amphenol insinyur Carl Concelman. Ieu téh loba nu leuwih leutik ti N-jeung C panyambungna. Tiket pikeun BNC has ngajemput leuwih yéars di antarana: "Orok neill-Concelman", "Orok N panyambung", "Angkatan laut Britania Panyambung", "Bayonet Nut Konektor". Nu BNC connector dipaké pikeun video professional pakait, boh pikeun analog jeung Serial Digital Interface sinyal, amatir radio sambungan ...

                                               

Akita Inu

Akita Inu nyaéta Anjing gede nu asalna ti nagara Jepang, jeung ieu téh jenis pangbadagna tina Spitz-tipe turunan Jepang. Maranehna kuat, anjing keker, jeung deg-degan has.

                                               

Jackup Rig

A jack-up geger atawa unit nu bisa ku sorangan nyaéta jenis anjungan usik dijieun tina beuteung nu ngambang téh dilengkepan jumlah suku nu bisa usik,téh hiji tipe atawa dipasangan jeung jumlah movable suku, bisa naékeun burih téh di luhur permukaan sagara. Burih apung nu matak unit bisa fokus jeung sakabéh mesin diselapkeun kana lokasi nu dipikahoyong. Sanggeus lokasi burih ditaékkeun nepi ka posisi nu diperlukeun di luhur permukaan sagara, dirojong ku hiji lingkungan nu nicak dina dasar sagara. Suku of unit téh aya hal anu bisa dirancang ngaliwatan dasar sagara, eta bisa jadi teu dilengke ...

                                               

Jack Brown

Jack Coklat nyaéta saurang pamaén sepak bola Indonesia, nu ngabogaan getih tina basa inggris ti bapana. Salaku penuturan Ibu Jack Coklat anu ogé Éndah ka sababaraha Média Massa, nu geus aya keur mimiti olahraga sepak bola saprak mimiti. Geulis Coklat ogé nyatakeun yén Jack anu sering berlatih jeung kakaknya ngaran George dina kaca imah maranéhanana.

                                               

SMKS Muhammadiyah Kedawung

SMKS sarta pamingpin suku Kedawung nyaeta Sakola Tengah artikel utama: Swasta anu aya di Kabupatén Cirebon. Alamat lengkepna di Jalan Tuparev No. 70, Kalurahan / Désa Kedungjaya Kacamatan Kedawung, Kab kota Cirebon, Jawa Kulon, jeung NPSN 20214798. PUBLIC Swasta di Garut, Cirebon

                                               

SMK Teknologi Gedong Jati

SMK school of Technology Ngawangun Jati Sma artikel utama: Swasta anu aya di Kabupatén Cirebon. Full alamat di Jl. Jalla Tundza, * density Jatimerta perdagangan, hotél sarta restoran Jati Di Cirebon Jawa Barat, jeung NPSN 69948086. PUBLIC Swasta di Garut, Cirebon

                                               

SMKN 1 Gunung Jati

SMKN 1 Gunung Jati nyaeta Sakola Tengah artikel utama: Nagara nu aya di Kabupaten Cirebon. Full alamat di Jl. Ieu téh Gede Mayung, No. 14, B * density Mayung perdagangan, hotél sarta restoran Jati Di Cirebon Jawa Barat, jeung NPSN 20268734. Nu Urusan PUBLIK di new Delhi

Informasi
                                     

★ Informasi

Informasi nyaéta hasil tina ngolah, arisan, manipulasi jeung régulasi data dina cara nu bisa nambahan pangaweruh nu narimana.

Informasi salaku konsép, geus rupa-rupa harti, mimitian ti ngagunakeun sapopoé tepi wewengkon téhnis. Sacara umum, konsep informasi téh raket pisan patalina jeung alpukah-alpukah tina watesan, komunikasi, kontrol, data, bentuk, instruksi, pangaweruh, hartina, stimulasi mental, pola, persépsi, jeung panyajian.

Palabuhan nu hiji Éra pikeun Inpo nu kituna ka kamajuan Éra Pangaweruh Cerpelai kecap atawa pikeun masarakat informasi jeung téknologi informasi. Kanyataanna, téknologi informasi élmu jeung élmu kompiyuter mindeng patalina jeung masalah, kecap "informasi" anu mindeng dipaké tanpa tinimbangan nu nepikeun ka méngpar ti eta kudu boga.

                                     

1. Rujukan. (References)

Nurutkeun "Oxford English Dictionary", nu harti tina kecap information di: informasi nonoman indonésia dina sajarah Basa inggris, nyaeta, the act of informing, atawa méré wangun atawa bentuk ka pikiran, saperti dina atikan, pangajaran, atawa latihan ", lamun Nikah, "ulah informing, atawa méré bentuk atawa panémbong ka pikiran, saperti aya di atikan artikel, atawa nu latihan". Tanda petik taun 1387: "Lima buku datang turun ti sawarga pikeun informasi umat manusa. "Lima buku datang turun ti sawarga salaku informasi pikeun pamilihan hiji lalaki. Kecap inpo nu ogé kungsi bisa dipaké salaku hiji item tina latihan, contona, hiji pamaké husus di latihan. "Melibee geus kadéngé nu gede kaahlian jeung alesan Dame Prudence, jeung nya wijaksana informasi jeung téhnik." 1386.

Kecap dina basa inggris téh jelas-jelas ieu asalna ti kecap pagawéan pikeun nginpokeun nu ku cara nambahkeun rarangkén ahir -ation ", ngaliwatan perancis ti Latin -tio ", dina konteks sisi leuwih atawa mére hiji bentuk atawa gambar pikeun pikiran, ngadisiplinkeun, maréntah, atawa ngajar eta: "jadi Lalaki wijaksana kudu indit jeung nginpokeun maranéhanana raja. "1330. Kecap pikeun nginpokeun sorangan perancis kecap Latin informare, méré bentuk ka, pikeun ngabentuk idé nu. Salian ti éta, dina basa Latin aksara sorangan geus kecap informatio harti konsep atawa idé, tapi salaku sajauh mana jeung hiji peran pikeun pengembangan informasi kecap dina basa inggris teu jelas nepi ka ayeuna.

Salaku final catetan, kecap yunani kuna ka ngabentuk bentuk the eidos, jeung kecap ieu kawentar pisan pamakeánana di wewengkon téhnis filosofis Plato nu dituturkeun ku Aristoteles atawa Aristotélés pikeun nuduhkeun idéntitas nu ideal atawa eusi tina hiji hal ka kasampak di ogé salaku Téori rupa-Rupa Bentuk. "Eidos" ogé bisa disambungkeun jeung pamikiran, dalil, atawa komo nu patali jeung konsép.

                                     

2. Informasi Warta. (Information On The News)

Informasi nu state of a sistem pikeun ditoongan atawa ditalungtik nyaéta sistem dipikaresep. Warta informasi nu geus dimatérialisasi. Informasi téh hiji kualitas hiji warta ti pangirim ka hiji atawa leuwih ti hiji panarima. Informasi jadi bingung ngeunaan hiji hal. Ditempo ti dieu, aya informasi yen kuring teu kudu nu akurat. Informasi nu bisa jadi bener atawa bisa jadi hiji, jujur ngan sora a cium. Dina kanyataan, kuring gangguan nu ilahar antara garis komunikasi jeung nyieun salah paham ogé bisa diasupkeun kana salah sahiji wangun informasi. Sanajan eta bisa dibilang, lamun jumlah informasi dina warta anu ditarima pikeun ngaronjatkeun, warta anu bisa ceuk nyaéta akurat atawa bener.

Model ieu ngasumsikeun aya nu ngirim rencana jeung sahanteuna hiji panarima. Loba nu harita model ieu ngasumsikeun ayana hiji basa nu dipikaharti ku nu ngirim jeung sahenteuna salah sahiji nu narima. Aya ogé varian tina model ieu pikeun mintonkeun informasi salaku eta bakal dibéjakeun di warta lamun sorangan nyaéta informasi anu dikirim ti pangirim ka hiji panarima nu bisa ngartikeun warta tina hal eta. Tapi, lamun perlu ayana ngirim rencana, nu model "informasi saperti warta anu" teu mangaruhan idé nu informasi nyaeta salah sahiji hal nu bisa ditalungtik atawa ditempo ti lingkungan, conto nu ngaliwatan observasi, maca, atawa ukur.

Informasi mangrupa istilah anu ngabogaan loba harti gumantung kana kontéksna, tapi éta téh raket pisan dina sababaraha konsep saperti harti, pangaweruh, instruksi, komunikasi, réprésentasi, jeung stimulasi mental. Jeung basajan bisa disebutkeun yén informasi anu leuwih warta nu ieu ditarima jeung dipikaharti. Patali jeung data, informasi bisa saukur dihartikeun salaku kumpulan fakta ti nu urang bisa menyimpulkan. Eta bisa loba kénéh nu séjénna aspék informasi sabab éta téh dina pangaweruh nu ayana ieu ku cara diajar atawa pangalaman atawa instruksi. Ngan di umum, informasi nyaéta hasil tina ngolah, manipulasi jeung nyusun data dina cara nu bisa nambahan pangaweruh jalma nu narimana.

Teori komunikasi nyaeta ukuran numerik tina kateupastian tina hiji kajadian. Contona, urang bisa nyarita tina "sinyal nu boga informasi pikeun rébuan bit". Teori komunikasi nuju ka make konsep information éntropi, nu dimimitian dina umum ku C. E. Shannon nempo di handap ieu.

Bentuk lain hartina informasi Fisher informasi, nyaéta konsép R. A. Fisher. Konsep ieu make di sabudeureun of statistik pikeun dua sarta dina élmu di umum. Informasi Fisher nyaeta jumlah informasi anu dibawa ku warta-warta ngeunaan jejer nu bisa dititénan, teu bisa maca, tapi teu bisa diitung ngaliwatan fungsi kasarupaan tina: fungsi likelihood nyaéta pikeun ngartikeun sistem. Contona, pamakéan fungsi kasarupaan biasana, informasi Fisher sabalikna tina en: kabalikan tina varians tina fungsi. Saupama fungsi kasarupaan teu dipikanyaho, informasi Fisher bisa diitung ti data tina skor didistibusi normal salaku sabalikna momén nu kadua.

Sanajan informasi jeung data nu mindeng silihganti dipaké, sabenerna boh ti antarana anu beda-beda. Mah Data nyaéta kumpulan informasi nu teu patali, jeung moal aya deui dipake analisis atawa diévaluasi jeung katuhu. Ngaliwatan evaluasi, sanggeus éta aya hubungan anu raket antara data anu aya, mangka data nyaeta anu geus bisa jadi informasi. Data nu sarua bisa dipake pikeun kaperluan sejen. Kacindekanana, saacan data nepikeun informasi, teu aya masalah.

                                     

2.1. Informasi Warta. Ukuran information éntropi. (The size of the information entropy of the)

Tetempoan yén informasi mangrupa salah sahiji warta mimiti datang saprak eta mah dipedarna hiji kertas tulisan Claude Shannon dina taun 1948, nyaéta pangaruh gedé, nyaeta, "A Theory Matematik Komunikasi." Ieu tulisan nyadiakeun yayasan tiori informasi jeung ka ngahargaan kecap informasi teu ngan hartina téhnis tapi ogé ukuran jelas. Contona, upami alat nu ngirim jeung nu sarua pikeun bisa ngirimkeun hiji sakeupeul taun, N {\displaystyle N} warta, mangka ngarupakeun ukuran tina "informasi anu dihasilkeun nalika hiji warta téh dipilih ti grup yén" ieu téh logaritma dasar dua a, N {\displaystyle N}. Ukuran ieu disebut informasi diri. Dina ieu tulisan, Shannon terus:

Pilihan logaritmik basa pakait jeung pilihan a unit pikeun ngukur informasi. Lamun basa 2 dipaké dihasilkeun unit bisa disebut binér digit, atawa leuwih sakeudeung bit, kecap ngusulkeun ku J. W. Tukey. A alat jeung dua posisi stabil, saperti relay atawa flip-flop circuit, bisa nyimpen hiji bit informasi. N alat saperti bisa nyimpen N bit.

Pilihan dasar logaritma pakait jeung pilihan a unit pikeun ngukur informasi. Lamun dasar 2 dipaké dina unit salaku hasilna, eta bisa disebut binér digit nu kode biner, atawa disingget jadi bit, kecap ngusulkeun ku J. W. Tukey. Hiji alat nu geus dua posisi stabil, contona, relé atawa rangkéyan flip-flop, bisa nyimpen sadaya bit informasi. N tapi, eta bisa nyimpen N-bit)

Kumaha komplémentér atawa heubeul cara pikeun ngukur informasi disadiakeun ku tiori informasi algoritmik. Dina wangkongan, teori ieu ukuran eusi informasi tina daptar simbol-simbol anu dumasar kana, saperti eta bisa jadi diprédiksina, atawa sakumaha anu kasebut gampang pikeun asup ka ngaliwatan hiji program: eusi informasi tina runtuyan ngarupakeun jumlah bit program pangpondokna nu ngitungna. Urutan di handap bakal boga ukuran informasi algoritmik nu leutik, alatan nu polana téh gampang diitung ngeunaan eta, jeung sabab pola ieu silihsambung, ukuran moal robah. Informasi dina Shannon bakal méré ukuran tina informasi anu sarua pikeun unggal simbol, sabab hartina dina statistik, jeung simbol nu bakal ningkatkeun hasil ukur.

123456789101112131415161718192021

Ieu téh penting pikeun ngakuan watesan tina jihat téori tradisional informasi jeung informasi nu algoritmik dina persepsi pangarti manusa. Contona, lamun harti tina eusi warta, Shannon wrote, "Remen talatah boga harti. ieu semantic aspék komunikasi anu nyimpang ka rékayasa masalah. Nu signifikan aspék nu talatah nu sabenerna mangrupa salah dipilih ti susunan mungkin messages".

Dina tiori informasi, sinyal-sinyal salaku bagian tina prosés, teu zat, maranéhanana nyokot leuwih kasus jeung teu boga harti anu husus. Ku ngagabungkeun inpo nu algoritmik jeung informasi bisa dicindekkeun yén lolobana sinyal acak ngandung lolobana informasi nu mana wae nu alesan bisa diolah dina sagala cara jeung bisa jadi aya didedetkeun komprési.

Michéal Reddy wrote nu "sinyal téori matematik nu pola nu bisa disilihtukeurkeun. Aya talatah anu dikandung dina sinyal nepikeun kamampuh pikeun milih ti susunan mungkin talatah." Sinyal-sinyal dina teori matématis mangrupa pola-pola nu bisa dirobah. Aya warta dina sinyal, sinyal-sinyal nu bisa milih sorangan ti hiji susunan warta nu mungkin. Dina tiori informasi, "sistem kudu dirancang pikeun beroperasi pikeun unggal mungkin pilihan, teu ngan hiji nu sabenerna bakal dipilih saprak ieu teu dipikanyaho dina waktu design".

                                     

3. Informasi salaku pola. (The information of the pattern)

Informasi nu mana wae nu digambarkeun pola. View ieu nu nganggap ayakeun akurasi atawa langsung berkomunikasi pihak, tapi instéad nganggap hiji separation antara hiji obyék jeung ngagambarkeun. Pertimbangkeun conto di handap ieu: ékonomi statistik nu ngagambarkeun hiji ékonomi, tapi inaccurately. Naon nu ilahar disebut salaku data dina komputer, statistik, jeung widang séjénna, anu bentuk informasi dina ieu rasa. Elektro magnetik-pola dina hiji jaringan komputer jeung alat nu disambungkeun nu patali jeung hiji hal lian ti pola sorangan, saperti téks karakter pikeun dipintonkeun jeung keyboard input. Sinyal, tanda, jeung simbol ogé dina kategori ieu. Di sisi séjén, nurutkeun semiotics, data nu mangrupa simbol jeung tangtu sintaksis, jeung informasi data jeung industri tangtu. Lukisan jeung gambar ngandung informasi ka extent nu maranéhanana ngagambarkeun hiji hal saperti hiji assortment tina objék dina hiji méja, hiji profil, atawa bentang. Dina basa sejen, lamun hiji pola tina hiji hal anu transposed ka pola tina hiji hal nu sejenna, nu kiwari dimungkinkeun informasi. Ieu bakal jadi hal naha atawa teu aya saha ngarasa eta.

Tapi lamun informasi anu can bisa dihartikeun saukur minangka pola, teu nu méan nu sanes utiliti atawa méaning nu komponén perlu informasi? Arguably, bedana kudu dijieun antara baku unprocessed data jeung informasi, nu mibanda utiliti, nilai atawa sababaraha "harga" tina méaning. Dina view ieu, informasi bisa jadi memang bisa dicirikeun salaku pola, tapi ieu téh hiji kaayaan perlu, teu cukup hiji.

Ieu téh Hiji individu entry dina telepon book, nu kieu nu tangtu pola kabentuk ku ngaran, alamat jeung telepon nomer, teu jadi "informatif" dina sababaraha rasa iwal, nepi ka, geus mibanda sababaraha darajat utiliti, nilai atawa méaning. Contona, soméone bisa kasampak nepi ka jadi sababaraha, bisa raraga nyokot jauh jsb. Lolobana nomer anjeun bakal kungsi jadi ditaksir salaku "informasi" di mana wae méaningful rasa. Gap antara data jeung informasi nu ngan katutup ku behavioral sasak, whereby sababaraha nilai, utiliti atawa méaning ditambahkeun ka transformasi nu mere data atawa pola kana informasi.

Lamun hiji constructs a ngagambarkeun hiji obyék, hiji selektif bisa nimba ti objek sampling atawa ngagunakeun hiji sistem tanda pikeun ngaganti encoding, atawa duanana. Sampling jeung encoding hasil dina ngagambarkeun. Ieu téh Hiji conto tina urut nyaeta "sampel" produk, éta téh hiji conto tina kiwari dimungkinkeun nyaéta "verbal description" produk. Boh ngandung informasi produk, tapi taliti. Lamun hiji interprets ngagambarkeun, saurang ogé bisa ngaduga lega pola ti sajumlah kawates observasi inference atawa ngarti hubungan antara pola dua hal nu béda decoding. Salah sahiji conto tina urut nyaéta pikeun sip sup ka nyaho lamun geus manja, éta téh hiji conto dimungkinkeun examining footprints pikeun nangtukeun sato jeung anak kaayaan. Dina boh kasus, sumber inpo anu teu diwangun atawa diwakilan ku sababaraha "ngirim" informasi. Mandang, informasi anu silih gumantung, tapi biasana aya hubungan jeung misah ti, medium, atawa media anu dipaké pikeun nganyatakeun eta. Dina basa sejen, posisi théoretical runtuyan bit, atawa komo kaluaran sakali diinterpretasi ku komputer atawa alat nu sarupa, eta teu penting, iwal lamun soméone atawa hal hadir pikeun napsirkeun informasi. Ku alatan éta, kuantitas informasi ieu sagemblengna béda ti anak sedeng.

                                     

4. Informasi input indrawi. (The information of sensory input)

Mindeng informasi ieu diteuteup salaku hiji tipe input ka hiji organisme atawa dirarancang alat. Inputs aya dua rupa. Sababaraha inputs anu penting pikeun fungsi organisme contona, dahareun atawa alat énergi ku sorangan. Dina bukuna Indrawi Ékologi, Dusenbery ieu disebut kausal inputs. Inputs séjén informasi nu penting ngan sabab maranéhanana anu patali jeung kausal inputs jeung bisa dipaké pikeun ngaduga kajadian kausal input dina waktu ka hareup, jeung sugan sejen tempat. Sababaraha informasi ieu penting sabab pakaitna jeung inpo nu sejen, tapi pamustunganana kudu aya sambungan kausal input. Dina prakték, informasi biasana dipigawé ku wéak stimuli nu kudu ditandaan ku husus indrawi sistem jeung amplified ku énergi inputs saméméh maranéhanana bisa jadi fungsi pikeun organisme atawa alat. Contona, lampu mindeng kausal input pikeun tutuwuhan tapi nyadiakeun informasi ka sato. Nu warna cahaya reflected ti hiji kembang teuing wéak ulah loba fotosintétik karya tapi sistem visual tina bee ngadeteksi eta jeung lebah sistim saraf ngagunakeun informasi ka pituduh nyiruan ka kembang, mana nyiruan mindeng manggih nectar atawa sari, nu kausal inputs, porsi hiji gizi fungsi.

Informasi nu mana wae nu tipe input indrawi. Lamun hiji organisme jeung sistim saraf narima input, eta transforms input kana hiji sinyal listrik. Ieu dianggap informasi ku sababaraha. Nu idéa nu ngagambarkeun masih sasuai, tapi di tempat nu rada luhur beda. Kituna téh, bari lukisan abstrak teu ngagambarkeun nanaon concretely, lamun panuduh nilik lukisan, eta téh tapi robah jadi sinyal listrik nu créate hiji representasi tina lukisan. Tangtu cara ieu, informasi teu kudu jadi patali ka bebeneran, komunikasi, atawa ngagambarkeun hiji obyék. Hiburan di umum teu dimaksudkeun pikeun jadi informatif. Musik, seni pintonan, taman hiburan, karya fiksi jeung saterusna aya ku kituna bentuk informasi, dina rasa ieu, tapi maranehna teu merta bentuk informasi nurutkeun sababaraha definisi dirumuskeun di luhur. Pertimbangkeun conto sejen: suplai kadaharan boh gizi jeung rasa pikeun jalma anu éat eta. Lamun informasi ieu equated ka input indrawi, tuluy gizi teu informasi, tapi rasa.

                                     

5. Informasi salaku hiji pangaruh nu ngabalukarkeun hiji transformation. (Information as an influence which leads to a transformation of the)

Informasi nu mana wae nu jenis pola nu kapangaruhan formasi atawa transformasi pola séjén. Dina ieu rasa, aya teu kudu keur sadar pikiran ngarasa, loba kurang ngahargaan, pola. Mertimbangkeun, contona, DNA. Runtuyan nukléotida pola nu kapangaruhan formasi jeung perkembangan hiji organisme tanpa kudu keur sadar pikiran. Systems theory di kali jigana nujul ka informasi dina rasa ieu, asumsina informasi teu merta kaasup nu mana wae nu sadar pikiran, jeung pola sirkulasi alatan eupan balik dina sistem bisa disebut informasi. Dina basa sejen, eta bisa jadi ngomong yén informasi dina rasa ieu téh hiji hal berpotensi nu katarima salaku ngagambarkeun, sanajan teu créated atawa dibere pikeun tujuan nu.

Lamun Marshall McLuhan spéaks média jeung pangaruh maranéhanana di manusa budaya, manéhna nujul kana struktur artifak nu di turn bentuk paripolah urang jeung mindsets. Oge, pheromones mindeng disebut "informasi" dina ieu rasa.

Tempo ogé Gregory Bateson.

                                     

6. Informasi salaku sipat dina fisika. (Information as a property in physics)

Dina 2003, J. D. Bekenstein ngaku aya trend ngembang dina fisika pikeun ngartikeun dunya fisik salaku mahluk dijieun tina inpo sorangan jeung ku kituna informasi dihartikeun cara ieu. Informasi geus tangtu oge méaning dina fisika. Conto ieu di antarana fenomena kuantum entanglement mana partikel bisa interaksi tanpa rujukan pikeun separation maranéhanana atawa laju cahaya. Informasi sorangan teu bisa indit leuwih gancang ti cahya komo lamun informasi ieu dikirimkeun langsung. Ieu bisa léad kanyataan yén sagala usaha di fisik tetep nyoba nepi ka hiji partikel jeung an "entangled" hubungan sejen anu slowed turun, sanajan partikel anu teu nyambung di mana wae cara séjén lian ti ku informasi maranéhanana mawa.

Sejen link ieu nunjukkeun ku Maxwells setan percobaan pamikiran. Dina ieu percobaan, hiji hubungan langsung antara informasi jeung lian sipat fisik, éntropi, ieu nunjukkeun. A konsekuensi nyaéta yén éta téh teu mungkin pikeun ngancurkeun informasi tanpa incréasing éntropi tina hiji sistem, dina watesan praktis ieu mindeng méans ngahasilkeun héat. Ku kituna, dina pangajaran logika gates, théoretical handap wates of panas énergi reléased ku hiji JEUNG gate leuwih luhur ti keur TEU gerbang, sabab informasi ieu ancur dina hiji JEUNG gerbang jeung ngan saukur dirobah dina hiji TEU gerbang. Fisik inpo anu pentingna hususna di théory tina komputer kuantum.

                                     

7. Informasi us catetan. (Information on the us records)

Catetan husus wangun informasi. Intina, catetan informasi dihasilkeun sadar atawa salaku ku-produk kagiatan bisnis atawa transaksi jeung ditahan alatan nilai maranéhanana. Utamana nilai maranéhanana téh minangka bukti kagiatan organisasi tapi maranéhanana ogé bisa jadi ditahan pikeun maranéhanana informational nilai. Sora catetan manajemén ensures yén integritas catetan geus dilestarikan pikeun salami maranéhanana anu diperlukeun.

International standar dina manajemén catetan, ISO 15489, ngahartikeun catetan salaku "informasi dijieun, nu katampi, jeung dijaga salaku bukti jeung informasi ku hiji organisasi atawa jalma, dina pursuance of a kasapukan legal nyampurnakeun atawa di urus bisnis". Komite Internasional dina Arsip ICA Committee on electronic records dihartikeun hiji catetan minangka, "husus sapotong kacatet informasi dihasilkeun, dikumpulkeun atawa ditampa dina inisiasi, ngalaksanakeun atawa parantosan hiji aktivitas jeung nu ngandung cukup eusi, konteks jeung struktur pikeun nyadiakeun bukti atawa bukti yen aktivitas".

Catetan bisa ditahan alatan nilai bisnis maranéhanana, salaku bagian ti perusahaan memori organisasi atawa pikeun minuhan hukum, fiskal atawa akuntabilitas sarat ditumpukeun dina organisasi. Willis 2005 ditembongkeun view yen manajemén sora catetan bisnis jeung informasi dikirimkeun ".genep konci requirements for good corporate governance.transparansi, akuntabilitas, alatan prosés, patuh, pasamoan statutory jeung ilahar sarat hukum, sarta kaamanan pribadi anjeun jeung informasi perusahaan."

                                     

8. Tumbu luar. (External links)

  • Kumaha Loba Informasi? Dina 2003, hiji usaha pikeun memperkirakan sabaraha inpo nu anyar créated éach yéar ulikan ieu dihasilkeun ku dosen jeung mahasiswa di Sakola Informasi Manajemén jeung Sistem di Universitas California di Berkeley.
  • Informasi Fisher, hiji Paradigma Anyar pikeun Élmu: Bubuka, Kateupastian prinsip, Gelombang persamaan, Gagasan Escher, Kant, Plato, jeung Fahad. Ieu karangan téh terus dirévisi dina cahya lumangsung reséarch.
  • Semantik Conceptions Informasi pikeun Review ku Luciano Floridi pikeun Stanford Encyclopedia of Filsafat.
  • Principia Cybernetica an entry on negentropy.
                                     
  • Sistem informasi akuntansi nyaéta kumpulan atawa integritas dinu subsistem atawa komponen - komponén nu mangrupa fisik atawa non fisik sarta miboga hubungan
  • sangkan jadi nyata. Artikel ieu ngeunaan éntropi informasi formulasi tiori - informasi éntropi. Éntropi informasi leuwih ilahar disebut Éntropi Shannon keur
  • Téori informasi Inggris: information theory nyaéta disiplin élmu dina widang matematika terapan anu patali jeung kuantisasi data ku kituna data atawa
  • Sistim informasi mangrupa kumpulan metode, prakték, algoritma jeung metodologi nu ngarobah data jadi informasi jeung pangarti nu dibutuhkeun ogé mangpaat
  • Dina statistik, informasi Fisher I θ nyaéta informasi variabel acak nu bisa diobservasi mawa kanyaho ngeunaan paraméter nu teu ka observasi θ nu gumantung
  • Ieu daptar istilah téhnologi informasi téh mangrupa hasil narjamahkeun sarta nyurupkeun ma na tina istilah basa Inggrisna
  • Ieu mangrupa daptar dékade nu miboga artikel kalayan informasi nu leuwih loba ngeunaannana.
  • .ai téh mangrupa kode nagara domain undak luhur internét pikeun Anguilla. Informasi whois ai Halaman NIC ai
  • .gp téh mangrupa kode nagara domain undak luhur internét pikeun Guadelup. Informasi whois gp IANA Situs pandaptaran domain gp
  • Darussalam id Blog Pusat Informasi Dan Berita Acheh id Pusat Informasi dan Inspirasi Rakyat Aceh PIIRA aCehpO id en Pusat Informasi Dan Inovasi
  • mangrupa kode nagara domain undak luhur internét pikeun Géorgia Kidul jeung Kapuloan Sandwich Kidul. Informasi whois gs IANA Situs pandaptaran domain gs
                                     
  • SMKS Teknologi Informasi Manufaktur & Bisnis nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Swasta anu aya di Kabupatén Subang. Alamat lengkepna di Jl. Raya Cipeundeuy - Pabuaran
  • henteu nyata. Tanggal ieu sakapeung dipaké pikeun conto, jeung tujuan hiji informasi jadi écés tanpa perlu nengetan naha mibanda tanggal nyata atawa henteu
  • nomer NPSN 69946251. Program Keahlian SMK Nurul Huda Sukabumi adalah Teknik Informasi dan Komunikasi dengan Paket Keahlian Teknik Komputer dan Jaringan
  • lagen, ti édisi online 17 Pébruari Ålandstidningen Klart söka om ax - domäner, ti édisi online Ålandstidningen 24 Maret 2006. informasi whois IANA ax
  • ngarobah sinyal informasi ka sinyal nu mawa Carrier sarta bisa dikirimkeun, sedengkeun Demodulator nyaéta bagian anu misahkeun sinyal informasi anu eusina
  • Messaging Polifonik Kaulinan Radio FM steréo Bluetooth v1.1 Infrabeureum Java MIDP 2.0 Daptar produk Nokia Informasi di GSM Arena Informasi di YOUMOBILE
  • Semafor atawa telegraf optis mangrupa alat pikeun ngirimkeun informasi maké bantuan sinyal visual
  • Artikel ieu aya dina widang téhnik rékayasa. Keur informasi ngeunaan parangkat éléktronik konsumén, tempo Éléktronika konsumén. Widang éléktronika nyakup
  • kirang saparo lega Pulo Sumatra. Daptar nagara Tingali ogé Oman di Wikivoyage en Situs Kamenterian Informasi en Oman and Dubai: A Photo Diary
  • 415 kilométer kidulan Yaman. Yaman Kalér Yaman Kidul Daptar nagara - nagara di dunya Tingali ogé Yaman di Wikivoyage en Situs Kamenterian Informasi
  • Wikipédia Basa Indonésia. Karéta Api Informasi dan jadwal KA Kutojaya Selatan id diakses tanggal 27 Desember 2015 Informasi KA Kutojaya Selatan id diakses
                                     
  • sistim koordinat bal nu dilarapkeun jeung sumbu puteran Bumi. Sistim informasi géografi Géographic information system, GIS Sistim posisi global Global
  • Toraja Portal Informasi Toraja, Wisata Events dan Ensiklopedia Informasi Wisata tanah toraja de Galeri foto Tana Toraja en Situs informasi Tana Toraja
  • Mubarak Al - Kabeer Alaa Hussein Ali Daftar negara - negara di dunia Tingali ogé Kuwait di Wikivoyage en kuwait - info.org en Portal Informasi Kuwait
  • diménsi 102 x 44.1 x 17.5 mm kalawan beurat 79.9 gram. SMS 80 basa Polifonik Permainan Organizer Stopwatch Daptar produk Nokia informasi di GSM Arena
  • diménsi 104 x 44 x 18 mm kalawan beurat 90 gram. SMS MMS Obrolan Polifonik Kaulinan Radio FM Internet GPRS Daptar produk Nokia Informasi di GSM Arena
  • x 44.1 x 17.5 mm kalawan beurat 77 gram. SMS Mémori internal 4 MB Kaulinan Bateré Li - Ion 700 mAh BL - 5CA Daftar produk Nokia informasi di GSM Arena
  • diménsi 104 x 45 x 17 mm kalawan beurat 85 gram. SMS Mémori internal 4 MB Kaulinan Bateré Li - Ion BL - 5C 900 mAh Daptar produk Nokia informasi di GSM Arena
  • 5 mm kalawan beurat 77 gram. Grafik monokrom SMS Mémori internal 4 MB Kaulinan Bateré Li - Ion 700 mAh BL - 5CA Daptar produk Nokia informasi di GSM Arena
S/PDIF
                                               

S/PDIF

S / PDIF téh singketan tina Sony / Philips Digital Interface Format, saperti oge IEC958 dina taun 1998 salaku ngaran IEC60958 pikeun IEC 958 tipe II, part of IEC-60958. S / PDIF nyaeta kumpulan spésifikasi hardware jeung protokol rekaman turun ka nyokot sinyal audio digital pikeun stereo PCM antara alat jeung komponén. S / PDIF hiji tapi hiji standar AES / EBU, nu di antara ngandung jelas kaluar dina protokolna jeung mibutuh hardware anu leuwih mahal.

                                               

SMAS Muhammadiyah Kedawung

SMAS sarta pamingpin suku Kedawung hiji Sakola Sekundér Atas nama Swasta anu aya di Kabupatén Cirebon. Full alamat di Jl. Tuparev No. 70, A * density Kedungjaya Kacamatan Kedawung, Kab kota Cirebon, Jawa Kulon, jeung NPSN 20215023. Nu SMA Swasta di new Delhi

                                               

SMKS Al Marifah Gempol

SMKS Al-Marifah Gempol nyaeta Sakola Tengah artikel utama: Swasta anu aya di Kabupatén Cirebon. Full alamat di Jl. Gede Pejagan Asem, * density Kedungbunder Kab Gempol, Kab kota Cirebon, Jawa Kulon, jeung NPSN 20271760. PUBLIC Swasta di Garut, Cirebon

                                               

SMKN 1 Jamblang

SMKN 1 Jamblang nyaeta Sakola Tengah artikel utama: Nagara nu aya di Kabupaten Cirebon. Full alamat di Jl. Nyi Mas Rara Kerta, * density Sitiwinangun Kacamatan Jamblang, Kab kota Cirebon, Jawa Kulon, jeung NPSN 20244699. Nu Urusan PUBLIK di new Delhi

                                               

SMAS Bina Bhakti Jalancagak

SMAS Bina Bhakti Jalancagak hiji Sakola Sekundér Atas nama Swasta anu aya di Kabupatén Subang. Full alamat di Jl. Bunihayu Tambakan Jalancagak, * density Tambakan Kacamatan Jalancagak, Kab of Singapore, Wétan Kulon jeung NPSN 20233645. Nu SMA Swasta di Kabupatén Bogor

                                               

SMKN 1 Kedawung

SMKN 1 Kedawung nyaeta Sakola Tengah artikel utama: Nagara nu aya di Kabupaten Cirebon. Full alamat di Jl. Tuparev No. 12, kalurahan / désa Kedungjaya Kacamatan Kedawung, Kab kota Cirebon, Jawa Kulon, jeung NPSN 20214796. Nu Urusan PUBLIK di new Delhi

                                               

SMK Minhajut Thalibin

PUBLIC Minhajut Thalibin nyaeta Sakola Tengah artikel utama: Swasta anu aya di Kabupatén Subang. Full alamat di Pungangan Rt 023 007 Rw, kalurahan / désa Rancabango Kacamatan Patokbeusi, Kab of Singapore, Wétan Kulon jeung NPSN 69875537. PANGADEG Swasta di Kabupatén Bogor

                                               

SMK Pelita Mandiri Jalancagak

UMUM Pelita Mandiri Jalancagak nyaeta Sakola Tengah artikel utama: Swasta anu aya di Kabupatén Subang. Full alamat di Jl. Raya Simpang - Kumpay, kalurahan / désa Tambakmekar Kacamatan Jalancagak, Kab of Singapore, Wétan Kulon jeung NPSN 69893428. PANGADEG Swasta di Kabupatén Bogor

                                               

SMKS Islamic Centre

SMKS Islam Centre nyaéta hiji Sakola Sekundér artikel utama: Swasta anu aya di Kabupatén Cirebon. Full alamat di Jl. Tuparev No. 111, * density Kertawinangun Kacamatan Kedawung, Kab kota Cirebon, Jawa Kulon, jeung NPSN 20214803. PUBLIC Swasta di Garut, Cirebon

                                               

SMKS Khaira Ummah

SMKS Khaira Ummah nyaeta Sakola Tengah artikel utama: Swasta anu aya di Kabupatén Cirebon. Full alamat di Jl. Letjend. S. Parman, * density Pabuaran Kidul Kacamatan Pabuaran, Kab kota Cirebon, Jawa Kulon, jeung NPSN 20267761. PUBLIC Swasta di Garut, Cirebon

Users also searched:

Informasi, informasi, pangaweruh. informasi,

...

Encyclopedic dictionary

Translation

Manajemen ternak sapi perah.

Belajar teknologi informasi. June 7, 2019. Hello there. I discovered your blog by way of Google whilst searching for a comparable subject, your website got here. 33luhe88 的博客 33luhe88 - 频道 - 文章. Perjudian pembentukan Keamanan: Penjudi menghabiskan uang dan mengekspos informasi pribadi mereka ketika mereka bermain puerto mesin en Internet,.





Reader Comments.

Situs media berbagi informasi. by adan pedia 2020 05 22. Email Reply Situs media berbagi informasi Berbagi banyak informasi yang menarik gan!. Build Education Website Using WordPress – Future University. Hanya dengan mengisi informasi teknis kemudian klik install. paket WordPress Hosting Indonesia. Cepat, Mudah & Aman Dioptimalkan untuk Kecepatan dan. 2019 20AW 新作 ルブタン 輸入代行 Smartic スニーカー 直販. Kaulinan pikeun milih ti JackpotCity Casino, tiasa janten sesah kanggo masihan informasi tips Pikeun Menangkeun Langkung Seueur Dina Online poker.


Komunikasi pdf.

Untuk itu, informasi mengenai manajemen pemberian pakan sapi perah ini sangatlah penting untuk kita pelajari. Manajemen Ternak Bunting dan. Informasi Obat Oncopod Kémoterapi, Akronim, Efek Samping. Melalui aplikasi ini, bengkel mitra dapat mengakses informasi seputar produk, layanan, program promosi, dan berkesempatan mendapatkan beragam hadiah. Itu merupakan beberapa informasi mengenai pembebasan visa. CARA MUDAH CARI INFORMASI PERKARA SistemInformasi Penelusuran Perkara SIPP Pada Pengadilan Tata Usaha Negara Palangka Raya merupakan. VIGOROUS キノクニ サマータイヤ ラジエーター ハイフライ 215. Informasi adalah makna data fisher, 1986. Berita tentang Skripsi ilmu komunikasi pdf Panduan Download Informasi terkini Dan terbaruBidanpedia – ilmu.





HEX ARMOR まいど!のHEX プロテクティブ エプロン 工具屋 AP322.

Researcher in ISAI Institut Studi Arus Informasi, Jakarta, and as Program Director in Indonesian Conference on Religion and Peace ICRP. Mitra shell. 06 Maret 2021 Temukan Informasi Seputar Prediksi hk dan Bagikan angka jitu Togel dijamin tembus 2D 3D 4D Lengkap Informasi APK. 1ケース 業務用 リキュール :韓国フリーマー簡単. Bagikeun inpormasi penting sareng kritis. Seueur penderita kanker nunjukkeun kabutuhan anu kuat pikeun inpormasi ngeunaan panyawat sareng pangobatan. منح اندونبسبا 2019.pdf. Meneruskan informasi tersebut kepada instansi terkait dan mahasiswa di Sudan yang berminat pada kesempatan pertama. Informasi selengkapnya mengenai. 88 IDN de póquer – International University of Africa Staff Pages. Blog Informasi Judi Online Terbaru. HEX ARMOR まいど!のHEX プロテクティブ エプロン 工具屋 AP322 754002:tr 8190368:工具屋 業務、産業用 まいど!.


...
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →