Back

★ 14 Oktober

                                     

★ 14 Oktober

  • Taun 1912 - Mana Présidén Theodore Roosevelt it a shot sarta hiji tatu minor di dipiceun tina John Flammang Schrank.
  • 1066 - Panaklukan Bangsa Norman ka britania raya pikeun dimimitian ku Perang Cileunyi.
  • Taun 1915 - Bulgaria ngagabung Kakuatan Tengah dina perang dunya I.
  • 1888 - Louis Le Pangeran ieu pikeun nyieun hiji film gérak kahiji, Roundhay Taman Adegan.
  • 1808 - Républik Ragusa dianéksasi ku Perancis.
  • 1806 - Napoléon kalah Prusia di Battle of Jena–Auerstedt.
  • 1926 - Buku barudak Winnie the Pooh beunang A. A. Milne mimiti kaluar.
  • 1968 - 6.5 MAGNITUDE Lini Meckering di Kulon Australi, 20-28 jalma nu hayang jadi.
  • 1964 - Marthin Luther King, Jr., pikeun meunangkeun hadiah nobel pikeun perdaméan tarung kateusaimbangan ras ku jalan lemes.
  • 1994 - Yasser Arafat, Yitzhak Rabin jeung Shimon Perez pikeun meunangkeun hadiah perdaméan pikeun peranna dina Pasatujuan Oslo jeung desain Nagri Paléstina pikahareupeun.
  • 2007 - Badéi jeung kaayaan salju di Himalaya Nepal nu dialatankeun ku sésa Siklon Hudhud nandasa 43 jelema.
  • 1981 - Hosni Mubarak anu kapilih présidén Mesir, hiji minggu sanggeus pupusna Anwar Sadat.
  • 1947 - Amrik Yeager pikeun jadi pilot kahiji nu bisa nembus kacepetan sora.
  • 2004 - Pasawat MK Airlines 1602 ragrag di Bandara Intérnasional Halifax Stanfield, 7 panumpangna maot.
  • 2004 - Pasawat Pinnacle Airlines 3701 ragrag di Kota Jefferson, Missouri. Dua pilotna teu leuwih panumpang séjén paéh.
  • 2015 - pelaku Bom bunuh diri Taunsa Syarif, Punjab Pakistan, 7 ditelasan, 13 tatu.
  • 1952 - Perang Pasir Tapi, salaku nu pangrongkahna dina Perang koréa.
  • 1943 - Di Perang Dunya KADUA ka Jepang pikeun nyieun urusan boneka of the Republic of Philipina Kadua.
  • 1991 - Eung San Suu Kyi meunang hadiah perdaméan.
  • 2017 - Hiji bom di pasar nu rohaka di Mogadishu, Somalia, nunda 358 urang jeung nyideraan 400 séjénna.
  • 1962 - Krisis Misil ka Cuba, dimimitian lamun pasawat panyawang Amérika motoan rudal ngamuk of the Soviet urang mah di Cuba.
                                     

1. Jawara. (Champion)

  • 1890 – Dwight D. Eisenhower, Présidén ka-34 dina US. 1969.
  • 1911 – Lê Dức Tho, jendral jeung politikus Vietnam, nu narima hadiah nobel widang. 1990.
  • Taun 1930 – Mobutu Sese Seko, Présidén di Zaire. 1997.
  • 1978 – Bow, tukang ngawih of America.
  • 1939 – Ralph Lauren, nu desainer fésyen of America, pangadeg Pausahaan Ralph Lauren.
  • 1914 – Raymond Sadikin, Jr, scientist American, narima Hadiah nobel dina. 2006.
  • 1942 – Kota, artis di Indonesia. 2008.
  • Taun 1927 – Roger Moore, béntang film di Inggris. 2017.
                                     
  • Oktober nyaéta bulan ka - 10 kalénder Maséhi, satutasna Nopémber sarta saméméh Séptémber. 1 Oktober 2005 - Bom Bali 2005: Kajadian deui ngabeuledugna bom
  • 1 Oktober nyaéta poé ka - 274 dina sataun ka - 275 dina taun kabisat dina kalénder Gregorian, sésana 91 poé. 1795 - Bélgia dijajah Perancis. 1869 - Austria
  • 2 Oktober nyaéta poé ka - 275 dina sataun ka - 276 dina taun kabisat dina kalénder Gregorian, sésana 90 poé. 1187 - Solehuddin ngarebut Yerusalem sanggeus
  • 20 Oktober nyaéta poé ka - 293 dina sataun ka - 294 dina taun kabisat dina kalénder Gregorian, sésana 72 poé. 1677 - Poé Jadi Kabupatén Bojonegoro - Jawa
  • 29 Oktober nyaéta poé ka - 302 dina sataun ka - 303 dina taun kabisat dina kalénder Gregorian, sésana 63 poé. 1390 Pangadilan munggaran pikeun prakték
  • 25 Oktober nyaéta poé ka - 298 dina sataun ka - 299 dina taun kabisat dina kalénder Gregorian, sésana 67 poé. 1927 Kapal laut méwah Italia SS Principessa
  • 28 Oktober nyaéta poé ka - 301 dina sataun ka - 302 dina taun kabisat dina kalénder Gregorian, sésana 64 poé. 306 Maxentius mroklamirkeun manéh minangka
  • 5 Oktober nyaéta poé ka - 278 dina sataun ka - 279 dina taun kabisat dina kalénder Gregorian, sésana 87 poé. 1274 - Invasi munggaran Kublai Khan ti Mongolia
  • 31 Oktober nyaéta poé ka - 304 dina sataun ka - 305 dina taun kabisat dina kalénder Gregorian, sésana 61 poé. 932 Khalifah Abbasiyah, al - Muqtadir perlaya
  • 9 Oktober nyaéta poé ka - 282 dina sataun ka - 283 dina taun kabisat dina kalénder Gregorian, sésana 83 poé. 1192 - Richard I ti Inggris, Si Haté Singa
  • 17 Oktober nyaéta poé ka - 290 dina sataun ka - 291 dina taun kabisat dina kalénder Gregorian, sésana 75 poé. 1604 - Supérnova Képler kasawang dina rasi
                                     
  • 18 Oktober nyaéta poé ka - 291 dina sataun ka - 292 dina taun kabisat dina kalénder Gregorian, sésana 74 poé. 1356 - Lini Basel di Eropa, 6, 0 - 7, 1SR. 1540
  • 4 Oktober nyaéta poé ka - 277 dina sataun ka - 278 dina taun kabisat dina kalénder Gregorian, sésana 88 poé. 1582 - Kalender Gregorian dikenalkeun ku Paus
  • 21 Oktober nyaéta poé ka - 294 dina sataun ka - 295 dina taun kabisat dina kalénder Gregorian, sésana 71 poé. 1600 Tokugawa Ieyasu ngéléhkeun Klan Toyotomi
  • 16 Oktober nyaéta poé ka - 289 dina sataun ka - 290 dina taun kabisat dina kalénder Gregorian, sésana 76 poé. 1793 - Ratu Perancis Marie Antoinette dihukum
  • 7 Oktober nyaéta poé ka - 280 dina sataun ka - 281 dina taun kabisat dina kalénder Gregorian, sésana 85 poé. 1571 - Dinasti Habsburg meunang di Patempuran
  • 24 Oktober nyaéta poé ka - 297 dina sataun ka - 298 dina taun kabisat dina kalénder Gregorian, sésana 68 poé. 1648 Perdaméyan Westphalia ditéken, ngeureunan
  • 15 Oktober nyaéta poé ka - 288 dina sataun ka - 289 dina taun kabisat dina kalénder Gregorian, sésana 77 poé. 1522 - Raja Karel I nunjuk Hernán Cortés minangka
  • 27 Oktober nyaéta poé ka - 300 dina sataun ka - 301 dina taun kabisat dina kalénder Gregorian, sésana 65 poé. 1553 Dianggap bed ah, Michael Servetus
  • 23 Oktober nyaéta poé ka - 296 dina sataun ka - 297 dina taun kabisat dina kalénder Gregorian, sésana 69 poé. 1955 PM Ngô Dình Diem ngéléhkeun Kaisar
  • 12 Oktober nyaéta poé ka - 285 dina sataun ka - 286 dina taun kabisat dina kalénder Gregorian, sésana 80 poé. 1492 - Ekspédisi kahiji Christoper Columbus
  • 26 Oktober nyaéta poé ka - 299 dina sataun ka - 300 dina taun kabisat dina kalénder Gregorian, sésana 65 poé. 1597 Perang Imjin: Admiral Koréa Yi Shun
  • 3 Oktober nyaéta poé ka - 276 dina sataun ka - 277 dina taun kabisat dina kalénder Gregorian, sésana 89 poé. 1929 - Karajaan Serbia, Kroasia, Slovenia ganti
                                     
  • 13 Oktober nyaéta poé ka - 286 dina sataun ka - 287 dina taun kabisat dina kalénder Gregorian, sésana 79 poé. 1792 - Paneundeunan batu munggaran pangwangunan
  • 11 Oktober nyaéta poé ka - 284 dina sataun ka - 285 dina taun kabisat dina kalénder Gregorian, sésana 81 poé. 1030 - Pananggalan prasasti Sanghyang Tapak
  • 30 Oktober nyaéta poé ka - 303 dina sataun ka - 304 dina taun kabisat dina kalénder Gregorian, sésana 62 poé. 637 Antioch nyerah ka Khulafaur Rashidin
  • 22 Oktober nyaéta poé ka - 295 dina sataun ka - 296 dina taun kabisat dina kalénder Gregorian, sésana 70 poé. 1633 Angkatan Laut Dinasti Ming ngéléhkeun
  • 8 Oktober nyaéta poé ka - 281 dina sataun ka - 282 dina taun kabisat dina kalénder Gregorian, sésana 84 poé. 1769 Kaptén James Cook balalbuh di Selandia
  • 19 Oktober nyaéta poé ka - 292 dina sataun ka - 293 dina taun kabisat dina kalénder Gregorian, sésana 73 poé. 1386 Univérsitas Heidelberg ngalumangsungkeun
  • 10 Oktober nyaéta poé ka - 283 dina sataun ka - 284 dina taun kabisat dina kalénder Gregorian, sésana 82 poé. 680 - Pangbantéan Karbala, Hussein bin Ali

Users also searched:

Oktober, 14 Oktober, 14 oktober, rarancang. 14 oktober,

...

Encyclopedic dictionary

Translation

Mortal kombat shaolin monks gameshark codes.

11 12 2019:18 - Parkeren tijdens indoormeeting VMol het atletenfonds dienen de uitslagen van september en oktober ten laatste op 16 oktober 2019. :リコメン堂キッチン館 ティファール イッタラ アクリルピック 100. ABAP: Apply JIT action. By Ruslan on Oktober 14, 2013. Applying JIT action similar to background actions in JITM and JITOM can be done using ABAP.





Ya khodam hadir hadir.

March 2021. Mon, Tue, Wed, Thu, Fri, Sat, Sun. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7. 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14. 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21. 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28. 29, 30, 31. The Impact of the revitalization Programme in the Saarland: The. \footloose \ eingestellt ist in die kinos bundesweit getroffen am 14. oktober Moncler Sweaters For Herren. linxue198 发表于:2012 11 15. مليشيا الدعم السريع تعذب الطالب المعتقل عبد المالك موسي Hooosh. Bis 14. Oktober 1999, S. Wenig ed., 191–204. Meroitica 21. Berlin. Samkange, Stanlake 1971 African Saga: A.


حجز فندق Musil كلاغنفورت أسعار الغرف وتقييمات النزلاء.

14 cultural terms Gurr, 1991.1 According to Williams 2011 the main causes of a In the recent history 1948 Kashmir Wille, 25. oktober 2012 and Palestine. LIVE 14 10 2020 kasino bonus ayeuna nr.484 SLO TI AMO Grazie tutti per i mirip ⇘. Casinotuber Oktober 14, 2020 Badag Win Kasino. All articles for ABAP. IDoc statuses. Oktober 9, 2015 Own customer exit for JITL ​JITPP Mai 8, 2014 ABAP: Apply JIT action. Oktober 14, 2013. For Mortal Kombat: Shaolin Monks on the PlayStation 2, GameFAQs has 14 Lirik NOAH Separuh Aku The warriors vs The punks Oktober 13 September 4 ​.





...
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →